Mamici de martie - aprilie 2007 (19)
Raspunsuri - Pagina 11
Mihaelaaa spune:
Astazi parca suntem lenesute....unde sunteti?
S-a racit si cafeaua , si ceaiul
.....
N-aveti chef de povesti? Sau poate v-ati apucat de spalat/calcat haine de bebe
..
Eu ieri am terminat treaba asta...si abia acum am vazut cate hainute de BB am
....nici nu cred ca o sa apuc sa il imbrac cu toate
!
Roxanici,ce-i cu tine...tu erai foarte activa pe forum...acum vad ca ne-ai cam parasit...hai si tu cu o veste,un sfat ..ceva
!
Mihaela
32+
Poze-Concediu cu burtika de 24 saptamani
dyonise spune:
Salutare tuturor!
Acum am reusit sa citesc si eu ce s/a mai scris peste weekend si multumesc tuturor pentru incurajarile privind cresterea in greutate. Oricum, nu am de gand sa ma infometez tocmai acum, cand mai avem 2 luni si ceva.
In principiu, eu am o sarcina relativ usoara, fara incidente, exceptand greturile teribile din lunile 3 si 4, si tocmai imi spuneam ce fericita sunt, dureri de spate suportabile, nu sufar de constipatie, bebe bine dezvoltat, cand s/a produs inevitabilul: Am hemoroizi! Si doctorii spun cu dezinvoltura: e normal in sarcina, nu ai ce face. Cum adica nu am ce face? Refuz sa cred ca nu exista un remediu care sa nu/mi afecteze puisorul.
In rest, cred ca imi fac aceleasi griji ca oricare dintre voi, in special legate de spital si de nastere. Eu vreau sa nasc la Polizu care nu e prea grozav ca ambianta dar are aparatura si medici buni, familia insista in favoarea Eliasului care arata mult mai bine...ma rog, pe DC am gasit argumente pro si contra fiecaruia dintre ele. Cred ca voi duce personal sa vad cum arata.
karra80 spune:
Salutari la toata lumea......
Am ajuns si noi la Tm dupa un sf de saptamana super petrecut la ai mei cu multa zapada...a fost super mai ales ca cred ca pana prin mai nu mai ajung pe acolo 

...
Mihaelaa cred ca ai dreptate ne-am apucat de spalat hainute si pregatit bagajelul de spital.....eu azi le-am pus la spalat si maine incep operatiunea calcatul.....
Azi mergem la control sa vedem ce ne mai zice 
de bebelusa....si mai ales de data nasterii daca se mai modifica sau nu...cum arata colul meu si sa-l intreb cand imi face analiza pt streptococ B ....
Chiar asa roxanici ce mai zici?????eu una chiar ma gandeam sa bag nr tau de tel in memorie ca daca ma apuca sa nasc si nu am timp sa intru pe forum sa anunti tu fetele
ca tu erai cea mai activa pe forum.
Acuma ies ca bebelusca sughite sa nu mai pot sta asa ingramadita la calculator......mai intru mai incolo.....
Karra
35+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/carminutzaa/my_photos
karra80 spune:
asa si am uitat bun venit in
nostru noilor fete....sarcini usoare cat mai aveti si nasteri cat mai usoare.....si bebelusi sanatosi si cuminti.
Karra
35+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/carminutzaa/my_photos
loradin spune:
Pupici la gravidute,
va multumesc mult pentru aprecierile privind camera bebelinei.Nu are sens sa va spun cat de tare m-am bucurat ca va place si voua.Am pus atata suflet cand am facut-o(mai ales sotul meu)Acum o sa va raspund la intrebari:
Piticii sunt aplicati.Au un adeziv subtire pe spate.Am dat 2.1 ron pe fiecare iar Alba ca Zapada a fost 2.9ron.Sunt luati de la un magazin cu jucarii pentru copii din Bdul 1mai,nr 15,sector 6.Am fost si m-am uitat si mai au.Sunt si mai mari insa cand am fost eu nu-i aveau decat pe acestia mici.Patutul este luat din Careffour Militari si nu a costat o avere(260 ron)Nu are saltea.Aceea o cumperi separat.Nu era expus.L-am gasit intr-o cutie intre celelalte patuturi.Atunci mai aveau.(acum o luna).
Acum, dimineata, am chemat parintele pentru a ma spovedii,impartasii si pentru sfestanie la casa.Vreau sa va spun si voua ce mi-a zis vis-a -vis de momentul cand vi cu bebele acasa.In prima zi cand aduci copilul cineva din familie sa se duca cu o sticla de 2 litri cu apa (de preferat plata)la biserica sa o sfinteasca.Cu ea il stropesti pe bebe in prima lui zi din casa dupa ce i-ai facut baita(se da cu putin busuioc ,fara sa stropesti si zonele intime).Timp de opt zile nu ai voie sa iesi din casa.In a 8-a zi chemi preotul acasa sa-ti citeasca.In a 40-a zi te duci la biserica pentru a te dezlega.Pana atunci nu ai voie in biserica.Nu stiu daca am fost foarte explicita.Sper ca informatiile sa va fie de folos.Eu una recunosc nu am stiut de toate acestea.
Alte noutati nu am.Au inceput sa ma cam ia emotiile.Astazi am implinit 36 de saptamani.De maine intram in 37.Nu mai e mult nu?
Sper ca nu v-am plictisit.Ma duc in pat caci am cam stat in picioare astazi.(dar a meritat efortul).Va pup si aveti mare grija de voi.
Loradin
36fix
Rebiana27 spune:
Hop si eu de la vaccinul antitetanos si de la analize. Sper sa iasa bine macar ca la cat am asteptat sa-mi recolteze... si nemancata... Acum sunt parca pe alta lume si trebuie sa ma ocup si de facut mancare.
Anaanamaria felicitari pentru fetita. Despre arsuri, eu nu le contracarez cu nimic, astept sa treaca de la sine, desi imi vine sa ma urc pe pereti de la senzatii. A, beau apa rece si-mi mai trece putin. Stiu de la alte fete ca iau Dicarbocalm si amelioreaza.
Rebiana
31+ 
elpower spune:
Uite ce am gasit pentru arsuri:
Arsuri la stomac
- Rontaiti zilnic 15 boabe de mustar si o lingurita de seminte de anason;
- Mestecati incet felii de cartof crud;
- Beti 1/4litru suc de morcov prospat imediat dupa aparitia simptomelor;
- 2-3 cani pe zi din infuzie 10 minute de troscot, 2 lingurite la 200 ml apa clocotita;
- 2 cani pe zi din infuzie 10 minute de musetel, o lingurita la cana;
- 2 cani pe zi din infuzie 15 minute de flori uscate de salcam, 1 lingurita la 250 ml apa clocotita.
Si mai sunt o multime de retete naturiste pt diverse afectiuni acolo. Uite linkul http://www.valeriu-popa.santamia.ro/reteta/ap_respirator.htm . Poate va ajuta.
Ela
in 33s cu
Thea Ioana 
Rebiana27 spune:
Loradin ma alatur si eu fetelor care te-au felicitat pentru camera lui bebe. E intradevar foarte frumos aranjata. Mi-a placut si patutul. Si eu sunt in cautarea unuia dragut si rezistent. Piticutzi intentionez si eu sa cumpar, am si la scoala expusi si sunt tare haiosi.
Si sfaturile despre ce e bine sa facem cand venim cu copilul acasa sunt binevenite. Voi vorbi si eu cu preotul si banuiesc ca-mi va spune acelasi lucru.
Rebiana
31+ 
absoluta spune:
Elyy2003 o sa nasc prin cezariana. Sarcina mea a fost o sarcina obtinuta prin investigatii si tratamente multe .. si am si bazinul foarte mic. Doctorul mi-a zis ca el nu-si asuma riscul unei sarcini normale.
Selene spune:
Salutari tuturor
!
Vad ca incet incet ne apropiem si noi de marea intalnire - sunt fete care au ajuns deja in sapt. 37!
Eu sunt in sapt. 34 si vreau ca pana la sfarsitul saptamanii sa termin bagajul pt maternitate, sa fie totul pregatit! Am vrut sa imi cumpar camasa de noapte din Selgros (de bumbac si cu nasturi in fata) dar era 40 Ron; mie mi s-a parut f. mult, mai ales ca sunt si urate si nici nu am de gand sa le port dupa aceea! Asa ca va trebui sa caut prin alta parte ... In plus, am mai luat cateva hainutze pentru bebe, pe care trebuie sa le spal si sa le calc; am inteles ca in spital va trebui un schimb pe zi. Asa ca o sa ii iau doar strictul necesar, pt ca nu stiu cat de lunga va fi si poate ca hainele pt nou-nascuti ii vor fi prea mici (daca seamana pe tati
, care a avut 4 kg la nastere).
Am vazut ca vorbiti despre arsuri. Eu nu am (inca) probleme, dar am avut ceva arsuri in primele luni si atunci mancam popcorn. Pe mine m-a ajutat!
Loradin , foarte frumoasa camera! Trebuie sa caut si eu ceva figurine de lipit pe pereti, sa fie camera mai vesela!
Spuneam zilele trecute ca bebele meu e cam lenesa; tot asa a ramas, nu misca foarte mult. Am fost chiar si la eco, sa fiu sigura ca e totul ok. Se pare doar ca e mai linistita. Sa speram ca va fi la fel si afara ![]()
tuturor!!!

AMR pana apare martisorul...