Mamici de martie - aprilie 2007 (19)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

pupici
o saptamana minunata fara probleme, tuturor
vad ca pentru moment contractiile s-au oprit, raman inca in patut, sa nu supar fata

Alexa33+ si Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kisstherain999 spune:

Bine ai venit anaanamaria Da mai multe date pt listuta.

Analiza pt anticorpi anti RH am facut lunar incepand cu luna a 5-a de sarcina. Vaccinul il voi face dupa ce nasc numai daca va fi nevoie (bb RH pozitiv).

De cand sunt insarcinata pe retetele mele a fost bifat "salariat" si "gravida/lauza" si am platit doar o diferenta in jur de o suta de mii (si nu am salariul min pe economie). De la 1 ian. s-a modificat lista de medicamente compensat/gratuite (nu e aceeasi lista pt toata tara?), iar de "vitamine" (Elevit, Materna) nu beneficiaza gratuit decat gravidele/persoanele nesalariate.

kiss

30+
Anumita muzica se asculta cu vantul in fata! si degeaba lasi in jos geamul de la masina ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaanamaria spune:

ce date as putea sa dau sunt o fericita viitoare mamica care trebuie sa nasca cam pe 6 martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelaaa spune:

Neata la burtici..

Venim si noi la raport dupa vreo 2 zile absenta...
Suntem bine ,bebe are perioade cand misca asa de tare,de am impresia ca-mi pleaca burta...si cateodata...e cam lenes!Dar impaortant e ca in fiecare zi are macar o zi de "circ"

In rest toate bune....in afara de faptul ca sunt tot singurica....
Nu ma doare nimik,noaptea dorm bine,nu am nici picioare umflate,nici arsuri...ce mai,daca n-as avea burtica care misca as zice ca nici nu sunt gravi!Sa vedem cum mai e si de-acum in colo,ca mai avem 8 saptamani pana fac cunostinta cu BB !

Anamaria,bine ai venit printre noi...si datele pe care ai putea sa le dai sunt DPN (ai zis deja..6 martie) si UM (ultima zi de ciclu).Asa te vom putea trece in listuta de la inceput cu date complete....

Mihaela32+

Poze-Concediu cu burtika de 24 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramar spune:

Buna dimineata fetelor!

LORADIN foarte frumoasa camera ,sa o folositi sanatosi!Apropo piticii sunt desenati sau i-ai cumparat asa?

ELYANNE si multa sanatate in continuare,sa ia grija de tine si de tai.

ANAANAMARIA bine ai venit in nostru!

Noutati nu am azi iarasi am de umblat si mi-e tare groaza ca trebuie sa merg cu autobuzul la medicul de familie, la dentist ca spitalul de unde apartin este la 25 km de unde stam,dar asta e mai putin si scap. si numai bine.

laura30+arianna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Paxela sa stai cumintica in pat sa nu o deranjezi pe bebelina

Loradin frumoasa camera sa o folositi sanatosi si sunt sigura ca-io va placea bbelinei

Anaamaria bine ai venit in grupul nostru sa ai parte de sarcina usoara in continuare si o nastere pe masura

Noi suntem super ok, am dormit ca niciodata pana la 11, fara insomnii azinoapte, fara arsuri doar mici dureri la intoarcerile de pe o parte pe alta

Diana 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madmat spune:

buna dimineta fetelor.
astaz m_am trezit devreme zic eu in comparatie cu zilele
trecute.
ROXIGEO multa sanatate in continuare sa ai grija de tine si de bb.
PAXELA si tu sa stai cuminte sa nu o super pe bebelina.
noutati nu prea avem.
sa aveti toate un inceput de saptamana cat mai frumoasa si para nici
o problema.
va pup

matilda32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madmat spune:

anaanamaria bine ai venit in nostru sarcina usoara
in continuare si bb sanatosi.

matilda32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Buna dimineata, fetelor!

Paxela stai cat mai cuminte la patuc ca mi e putin.

anamaria bine ai venit printre noi. Despre arsuri s-a mai discutat pe-aici, dar concluyia ar fi ca nu prea exista remedii. Fetele au mai luat cate un Maalox sau Dicarbocalm, care ce i-a recomandat doctorul, dar in luna a opta am inteles ca se definitiveaza sinapsele in creierul lui bebe si nu ar fi prea indicat sa mai iei magneziu, ori antiacidele pe asta se bazeaza.

Roxygeo multa sanatate in continuare!

Acum sa ma plang si eu un pic. M-am procopsit cu o durere in gat si nu stiu ce sa-i fac. Am luat strepsils din ala cu miere si lamaie, special pt gravidute, dar nu are niciun efectt. Stiti voi vreun alt remediu pt asta sau tot ar fi bine sa-mi fac un exudat faringian? Ma duc deseara la doctora si o sa o intreb si pe ea. Dar ma gandeam ca stiti voi mai multe.

Pupici!

Ela in 33s cu Thea Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxygeo spune:

buna ziua la burtici!

Va multumesc pentru urari...sa speram ca va fi totul bine in continuare nu pot decit sa numar zilele..si sa ma bucur de fiecare saptamina bifata...acum am alte stresuri...de ce uneori mista masi putin si alteori simt ca-mi pleaca burta???? are toane ..in anumite zile ...de abia misca???? si io intru in sperieti

Azi noapte am avut insomnie..am stat la calculator pina pe la 2.30...si de abia am reusit sa adorm

va doresc o saptamina minunata!
pupici
roxygeo28+

Mergi la inceput