All about Constanta (85)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madamsadamy spune:

LA MULTI ANI!!!!sarbatoritilor de maine, David si Andrei, sa fiti sanatosi si iubiti de toti.(maine sant de servici si nu reusesc sa va felicit)
Bine ai venit Ailui. Nu santem active santem nelinistite ; cateva detalii despre tine si bebe ar fii foarte bune, te asteptam cu ele.
Azi dau o tura de centru si ajung si la copii, abia astept ca prea m-ati alertat cu virusii astia.

Pupici la mari si mici si un we placut!!!!!

Madamsadamy&Andreea(29.06.2000) si Andrei(23.03.2002)
http://community.webshots.com/user/Madamsadamy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Salutare, salutare!
Cu citiul suntem la curent, dar timp de scris nu prea am mai avut. Dupa ce am fost virusati noi, parintii, saptamana aceasta a picat si Alex, aproape am rezolvat "problema" cu homeopate, acum mai este doar sfornaita si ff alintata.
Eu sunt ok, greturi mai rare si mai mult dimineata. Apropo mamici si de bb2 cam la cate saptamani incep sa se simta miscarile bebelului? am auzit ca in jur de saptamana 12, este corect? Merci!
Crig Mariucai, multa sanatate si numai bucurii!
Jone felicitari micutei, se pare ca s-a adaptat foarte bine la cresa.
Mav multa santate, bine ca este un microb care reactioneaza la majoritatea antib, lasa ca scapati voi de el.
Ege succes la intarcat, nu iti pot da sfaturi, deoarece d-ra noastra pe la 6 luni nu a mai vrut tzatzi si gata.
Adinutza cat mai vrei sa slabesti? Nu iti ajunge cat jujitzu si mers pe jos faci? Daca ai luat primul examen inseamna ca nu ai neuronii prea tociti
Ailui bine ai venit in mijlocul nostru! Sper sa te simti bine printre noi.
Sinzi super desenul, esti ff talentata.
La multi ani sarbatoritilor zilei de maine Sebi si David! Sa creasca mari, frumosi si sa aduca numai bucurii parintilor!

poze cu noi

Camelia & Alexandra -Elena (27 feb 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki81 spune:

Buna mamicilor! La multi ani cu multa sanatate si bucurii pentru cei sarbatoriti maine David si Andrei! Sa cresteti mari si voinici!
Adinutza am aflat deja ce imi trebuie pt un botez, mersi oricum! Felicitari pentru examenul luat si sper sa le iei pe toate. Sa ne dai vestile bune. Si Catalin a luat si ma bucur pentru el pt ca era putin cam timorat in ceea ce priveste ex.Acum e bine. Cred si eu ca Andrada vrea zapada, micuta nici nu intelege de ce nu e, vrem si noi zapada cum era in alti ani.

Cami miscarile la bb se simt cam la 18-20 saptamani. La mine s-au simtit la 19 sapt.Daca esti la bb2 le vei simti mai devreme cam la 17-18 saptamani. Ma bucur ca ti-au mi-ai trecut greturile, eu nu am stiut ce sunt alea. Multa sanatate!
Va pupam
Mami si bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Buna dimineata!

"Hai, mamiiii, tebuie sa te scoli, sa faci mancare pentu (mu-)'safirii a mei!!!!!!!!!! Waaaawwww, uite, ninge pentu mine, de ziua mea!!!!!!"

Multumim tuturor pentru urari! Sunt foarte emotionata cand imi aduc aminte ca acum trei ani, la ora asta, imi alaptam bebelusul pentru prima data!

Pupici si va dorim si voua o zi frumoasa!

Edit: Cami, eu l-am simtit pe Sebi miscand in burtica mea inainte de 16 saptamani, cand l-a simtit si tati (tinand mana pe burtica mea). Inca din burta a fost foooarte activ! ...Si se zice ca la a doua sarcina, iti simti mai devreme bebele. pe burticuta.

Mami de Sebi (04.02.2004)

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LeeAnn spune:

La multi ani, SEBI!Sa cresti mare, sanatos, cuminte si frumos!Asteptam poze! Petrecere minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADINUTZA spune:

La multi ani sarbatoritilor de azi: David si Sebi. Sa fie sanatosi si sa aduca multe bucurii parintilor!
Distracie placuta si petreceri reusite!

Abia dupa ce am citit mesajul tau, Mav, am "observat" ca e zapada :)
Asta da- cadou pentru copiii nostri doritori!
Merci pt cd-urile cu Scooby, sper ca anul asta sa avem mai mult timp...desi am inceput cam in fortza...

Tatiana, parca tu intrebai de animalute...si Bogdi a vrut sa aibe un sufletel de care sa aibe grija si i-am luat un hamster. Problema a aparut in momentul in care, desi ii explicasem de nenumarate ori, l-am surprins(nu doar o data) ca-i dadea animalutului sticksuri sau ce manca el printre gratii si apoi musca si el Cred ca-i era tare drag de el, dar eu nu am putut sa-l las sa se imblolnaveasca, stiut fiind faptul ca oricum au niste microbi, oricat de ingrijite ar fi animalele de apartament. Am profitat de plecarea noastra in Grecia, si l-am dus cu Bogdi la o noua gazda, si acolo a ramas si pana azi (cu acordul acesteia, bineinteles)
Apoi i-am luat un acvariu mic (20litri) cu cativa carashei aurii si alti pestisori mici, dar de efect. I-a placut dar faptul ca nu poti sa interactionezi cu "jucaria" a dus intr-un final la plictiseala lui iar tati a rasuflat usurat caci el se ocupa de pesti, iar pe acestia i-am daruit cumetrilor nostri care aveau un acvariu de 100 de litri

Cami, eu pe Andrada am simtit-o la 16 saptamani. Bine ca au trecut greturile. Sanatate multa Alexandrei

Crig, lucrusoarele au ajuns la destinatie, copiii au fost incantati iar parintii si mai si...Multumiri din partea lor.

Miki, ai rezolvat ceva cu rochia ta? Bafta in continuare si lui Catalin.

O zi frumoasa va doresc!

www.adina.as.ro/" target="_blank">noi
tot noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

LA MULTI ANI Sebi si David,sa va dea Dumnezeu multa sanatate si noroc in viata,iar parintilor putere sa va creasca precum in povesti!

Camelia,prima miscare normal se simte intre 16-22 saptamani,mai repede la mamele multipare,care stiu la ce sa se astepteEu eram primipara,dar stiind care este senzatia,l-am simtit la 14 saptamani.Cand mi-a spus sexul,la echo de 16 saptamani,misca demuuuult

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LeeAnn spune:

La multi ani, David, sa ai parte de o viata insorita ca o primavara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

La multi ani David si Sebi! Sa cresteti mari, sanatosi si mai ales norocosi! Sinzi, Mav spor la pregatiri si distractie placuta!

Am fost la control cu Anduta si se pare ca este totul in regula.De frica face un fel de tahicardie indusa. Dupa doua ecg-uri la un interval de 10 min. al doilea a iesit perfect. Iar la control totul a fot bine. Este in crestere..asta-i explicxatia. ce mi se pare curios...nu mai are suflu sistolic... sau nu l-a avut niciodata???!!!Am fost f. multumita de dr. Matei.

Cornelia, cum mai sunteti?
Sanatate multa tuturor!

Nu am reusit sa tin pasul cu toate evenimentele: La multi ani tuturor sarbatoritilor de pana acum!
Bun venit celor noi!

Tania cu Anduta(14 sept'96)+ Bibi (14 febr'04)

Noi!

Ce nu poti controla...evita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladis spune:

LA MULTI ANI FERICITI SEBI, SA CRESTI MARE SI SANATOS!

LA MULTI ANI PENTRU DAVID, SA FIE SANATOS SI CU CAT MAI MULTE PERFORMANTE LA INOT!

Tuturor o zi minunata, chiar daca zapada de afara a fost doar o pacaleala, poate totusi mai avem sperante de saniuta iarna aceasta.

mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)

www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE

Mergi la inceput