All about Constanta (85)
Raspunsuri - Pagina 5
jone spune:
LA MULTI ANI Sebi!
LA MULTI ANI David!
sa fiti copii cuminti si ascultatori.
pupici
jo si alexandra
recomandari,
home sweet home!
liris spune:
Intru si eu repede sa urez multa sanatate, noroc si ce-i mai bun in viata ptr David si Sebi! La multi ani, dragutilor!
crig72 spune:
La multi ani Sebi!
La multi ani David!
Sa fiti sanatosi si sa-i bucurati pe minunatii vostri parinti!
Adinutza ma bucur nespus.
Tania ce bine ca Anduta e ok.
va pup si va doresc o duminica cat mai placuta si petrecere frumoasa sarbatoritilor!
Mariuca mea a facut cred febra musculara si toata noaptea s-a plans de dureri de picioare.Merg sa recuperez.
bye !!
Ontica Camelia spune:
quote:
Originally posted by mamacita
Camelia,prima miscare normal se simte intre 16-22 saptamani,mai repede la mamele multipare,care stiu la ce sa se astepteEu eram primipara,dar stiind care este senzatia,l-am simtit la 14 saptamani.Cand mi-a spus sexul,la echo de 16 saptamani,misca demuuuult
La prima sarcina, bb Alex, a miscat la 17 sapt, acum dr de fam mi-a spus ca in jurul saptamanii 12 ar trebui sa simt miscarile fatului. Mie mi s-a parut cam devreme, de aceea v-am intrebat si pe voi, mai
ales pe mamicile de bb2. Multumesc pt raspunsuri.
Si noi ne-am bucurat dimineata de caderea zapezii, Alex chiar ne-a intrebat daca acum vine mos Craciun fiidca este si zapada.
Distractie placuta sarbatoritilor, asteptam impresii.
Tania ma bucur ca Anduta este bine.
Crig de la ce a facut febra musculara?
poze cu noi
Camelia & Alexandra -Elena (27 feb 2004)
Hani spune:
Desi nu asta-i subiectul, dar la capitolul bone nu e nimeni din Constanta:
Imi puteti recomanda o bona sau o agentie de bone?
Doi copii (fata de 6.5 ani, baiatul de 2 ani), program cam de 8-9 ore (luni-vineri), preferabil o doamna tanara, mai educata si poate din Tomis Nord.
Am o bona dar avem ceva probleme cu ea.
Ma ajutati?
July spune:
LA MULTI ANI!,David si Sebi.Fericire cat cuprinde si multa,multa sanatate!Distractie placuta!
Fetelor,multumesc ptr.gandurile voastre!
Noi suntem bine,de data asta am reusit sa pacalim raceala!Roxa,nu era din spital,mamacita poate a aflat,sunt printre putinele care umbla exemplar cu boneta si masca pe nas,plus manusi.Nu sunt ipohondra,insa-mi place sa-mi pazesc pielea!De obicei le iau de la Teo sau vine sotul cu ele din port!
Camelia, pe burtica!
Ege,antitetanosul se face din cauza instrumentarului,daca vrei un sfat,eu l-am facut.
Monica,Iulia,bine-ati venit!
Oana,sanatate!Sper sa gasesti rezolvarea in homeopate,noua ne-au mers extraordinar cand eram mici,cei drept aveam timp la dispozitie sa i le dau corect si multa rabdare!
July si Teo
July spune:
mamacita,d-na dr.Lutescu este plecata,iar si-a lasat balta gravidele,stii cumva cand se-ntoarce?Sau se mai intoarce?Femeia asta n-are pic de respect ptr.munca ei!
July spune:
Crix,tot respectul ptr.finutza ta!Cum a reactionat tatal?
Botezul la varsta asta implica multe,iti trebuie o doza de curaj!
July
mav spune:
Sinzi de abia acum, dupa ce ne-au plecat musafirii (parinti, socri, frati, surori, nepoti -deci am pus masa serioasa!), mi-am dat seama ca nu ti-am urat toate cele bune pentru David (dar probabil ca voi inca petreceti acum, datorita diferentei de fus orar)! Sa va traiasca, sa fie sanatos si voi la fel si sa va iubiti si sa va mearga toate din plin, astfel incat, David sa fie cel mai fericit copil, cu cei mai fericiti parinti! Va pup si va trimit toate gandurile mele bune!
David!!!!!!
Mami de Sebi (04.02.2004)
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)