All about Constanta (85)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

gata, am pus filmele cu catzelul... scuze pt. calitate....

Roxanaz distractie placuta si spor la ... shopping!!!!

Irina si Ioana Alexandra (13 aug 2005)

http://www.dropshots.com/irinabungau
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ege spune:

mav.nici eu nu i-as scoate amigdalele
eu sunt suparata,ege a facut febra aseara si azi noapte.am sunat-o pe dna dr dumbrava si mi-a zis sa o tin pe antitermice si maine vrea sa o vada.ca stare generala e ok.sa vedem in seara asta daca mai face febra!
nu am scos-o nici azi afara,saracutza vine cu cizmulitele cu hainutza si bascutza si imi zice papa.adica sa o duc la plimbare.imi mai aduce si mie inxcaltarile in mijlocul casei.poate daca e frumos afara si nu mai face febra o scot si eu maine.orcum tr sa mergem la dr.
in sera asta e meci asa ca

ege si arzu ege (30.09.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Ege, nu stiu prea multe despre printzesica ta, dar n-o fi de la maselutze??? Si Ioana a mea a facut febra 2 zile cand i-au iesit maselele, 2 buc o data!!!!! Daca nu tuseste, n-are mucisori si nu stranuta, inseamna ca de la asta este.... ai verificat-o in guritza???

Irina si Ioana Alexandra (13 aug 2005)

http://www.dropshots.com/irinabungau
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jone spune:

la multi ani bibi!multa iubire si multe ...din toate!

eu fierb de nervi si imi vine sa bag masina in dunare!
2 zile la rand am ramas cu ea pe marginea soselei.
acu cica merge.certuri si cu luatul fetei de catre soacra ....
primesc telefon ca nu draga de cumnata nu gaseste copilul la cresa!si tot asha.

la servici alerg in gol ca lumea are nevoie de ajutorul meu si eu nu am cu ce s aii ajut ca nu am calculator...
e si pacat...chiar le pot usura munca.
asta e.
fetelor eu ma consider libera de ei ...asha ca daca aflati de vreun job...chiar si ca secretara super specializata, asistenta si altele...

va pup
fug sa ma iubesc cu fata mea ca sufera ca de 2 zile nu ne-am pupat

jo si alexandra
recomandari,
home sweet home!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

La multi ani sarbatoritilor BIBICA &VLAD! sa cresteti mari, sanatosi si cuminti (daca se poate ).

ege multa sanatate micutei!

Iulia "doamna directoare" ocupa locurile la grupa mica fraudulos, ea inca nu stie daca v-a avea grupa mica la toamna, dar face liste de zor cu diferite "pile" si cunostinte, am incercat sa discut cu ea, dar m-a flituit saptamana trecuta, motiv pt care voi apela superiorii ei, sa vad ce va mai spune. M-a dat afara pe usa, dar mi-am propus sa intru pe geam. Inscrierile se fac abia din august.

O seara buna si multa sanatate!

poze cu noi

Camelia & Alexandra -Elena (27 feb 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Irina, ai o scumpete de copii! Ambii sunt niste dragalasi!
Vrem si noi catzel, fie de rasa sau nu, dar vrem sa fie mai mititel, sa cresca cu copila!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata
Ege sanatate multa piticei. sper ca totul e ok azi.
Tatiana ai mare grija de tine te rog. fa-te bine rapid! pupici multi de la noi!
Irina sa stapaniti sanatosi casuta, si catelul. tare frumos e!
Camelia ce urata faza cu directoarea de la gradi! oribil! tu cum te mai simti? totul ok?
Sanzi tu cand ajungi la medic?
Jone nu te enerva ca n-avem dunare sa bagi masina in ea . cea mai buna solutie e....vandut si luat alta . asa, cadou de 1 martie pentru tine.
Crix, hihihi, da!
o zi frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulyp spune:

Buna dimineata gashca.

Desi ieri cand am lasat-o pe Nik la cresa totul a fost ok, ne-am despartit cupupicuri iar seara abia am cules-o de pe acolo ca numaivroia sa plece, azi dimineata iar amavut scandal cand am lasat-o. Mi-a luat-o doamna de acolo in brate intr-un urlet si plansete. Efectiv nustiu ce sa mai cred. Probabil e prea dependenta de mine. Aseara i-aqm zis lui Andrei sa fie cuminte sa nu ma mai supere si ea a auzit si vine la mine: mamite supala bebe? Eu: da.Ea: il bat. Si se si repede la el,noroc ca am fost aproape si i-am prins mana ca altfel il sifona pe bebe.

Sanzi tusea nici eu nu stiu cum mai e. Ba e seaca ba e sparta ba e productiva. Suntem de luni pe trat. cu Eurespal si Aerius si nu vad nici oimbunatatire. Umidificator avem si noi dar nu e mare branza. Cred ca e o panarama. E singurul pe care l-am gasit in C-ta acum vreo 3-4 luni.

Tatiana multa sanatate.

Irina super filmuletele. Imi doresc si eu o casa cu curte in care sa se joace strumfii si catel si pisica dar sunt constienta ca nu voi avea asa ceva in urmatorii ani. Noi cel tarziu la anul vrem sa ne mutam la 4 camere ca e mai ieftinutz.

Ege multa sanatate la printzesa.

Va doresc o zi frumoasa si un wk pe masura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

Buna.
Iulia, o data pe saptamana? La noi asta ar fi un vis. Paul in fiecare zi cand venim acasa pe la 4 primul lucru aprinde compu', cand vine taica-su cu greu il aducem la masa sa manance, apoi again. Si taica-su petrece mult timp la pc astfel ca au ajuns sa se bata ei doi pe el, despre mine ce sa mai vorbesc eu acasa nu prea pun mana, noroc ca am la servici. Cand va veni primavara vom iesi si noi mai mult pe afara si atunci sper sa mai uite de calculator. Crixia, nu mai stiu cand a prins drag, cred ca am o poza cu el pe la 2 ani urcat pe masa calculatorului (nu ajungea bine de pe scaun). Adevarul e ca daca il vede pe taica-su asa de pasionat a luat si el microbul. Desenele de la tv nu il pasioneaza atat de mult, mai rar se uita si atunci pe minimax ca asa l-am invatat.
Fetelor eu am avut un ghinion ieri dimineata cand sa plec la servici mi-am gasit masina lovita in parcare, de ce imi era mai frica nu am scapat. S-au ciocnit 2 nebuni la mine pe strada in noaptea aceea si au intrat si in a mea care statea parcata pe trotuar. Sa innebunesc cand am vazut. Toata ziua am petrecut-o la politie si la asigurari. Noroc ca am aflat insa adevarul si ca pot sa mi-o repar pe asigurarea vinovatului, putea sa fie unul care sa nu recunoasca. Dar mi-au zis de la Politie ca cel vinovat e asigurat la Asirom si am fost acolo iar acum astept sa o bag in service sa mi-o repare, are lampa stanga spate sparta, bara de protectie stanga-spate indoita. Of, nu o s-o mai las niciodata pe trotuar langa strada....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ege spune:

irina,ege are deja caninii,maselute .deci nu cred ca tr sa-i mai apara nimic pan la 2 ani-2 ani jumate.
azi pitica este mai bine.nu a mai facut febra azi noapte.dar eu am programat-o la dna dr dumbrava la control.in rest e ok,cu pofta de mancare,vioaie chiar incepe sa-si intre in programul ei ,adica doarme tarziu si greu.aseara nu i-am mai dat ketoful,nu vreau sa fie dependenta de somnifere.
atat de la noi,pt azi.
tatiana,multa sanatate.
va dorec un wee placut

ege si arzu ege (30.09.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/my_photos

Mergi la inceput