All about Constanta (85)
Raspunsuri - Pagina 18
roxanaz spune:
buna dimineata dragelor!
Tania imi pare rau de Bibica, eu zic ca trebuia sa ii dai ultima doza....dar nu e moarte de om daca nu ai facut-o. tie succes mult la examen!
Ege sanatate multa, imi pare bine ca printesa e ok acum. nici eu nu vad rostul radiografiei. sanatate!
Mav eu una nu i-as scoate amigdalele. eu am fost asa. eram in fiecare an cu 8-10 amigdalite din alea oribile, de nu puteam respira. toate au disparut ca prin farmec pe la 7-8 ani. cu banalul albastru de metil ati incercat? imi aduc aminte ca si mama s-a impotrivit mult sa imi scoata amigdalele...si bine a facut. (ca fapt divers, am mai facut amigdalita de abia vara trecuta da din aia cu febra 41 de pozam termometrul ca nu imi venea sa cred ce arata )
Tatiana uuufff biata de tine! ai grija si doftoriceste-te. din pacate pe acolo circula virusii....mama mama....ca ii aduce si Mugur acasa intr-o veselie! pupici!
Sanzi am inteles, saru mana de info. Patrick merge la gradi de la 1 martie.
mamacita sa stii ca asa a avut si Pat o perioada. pur si simplu se trezea si plangea...dara un motiv aparent. a trecut. nu mai stiu cat a tinut....o saptamana, chiar mai putin. succes sa treaca si la voi rapid!
Cornelia pupici! poate scapa Stefan de bube si face vrei forma usoara de tot.
o zi frumoasa tuturor!
irinabungau spune:
, ma reprimiti si pe mine???
Nu stiu daca ma mai tineti minte, am postat aici acum aproape 2 ani (sa-mi fie rusine c-am absentat atat!!!!) , eram insarcinata pe vremea aceea!!!
Intre timp am nascut o fetitza frumoasa, acum a implinit un an si jumatate, este un copil tare bun dar si nazdravan in acelasi timp.... sunt sigura ca stiti cum este
Ma bucur ca o regasesc aici pe Mamacita
Imi pare rau sa aud ca unele dintre voi ati avut mari probleme cu copilasii, Ege , draga de tine, cat ai tras!!!
Crixia, Jone,ma bucur sa va revad si aici!!
Va pup si promit sa intru mai des de data asta,
Irina si Ioana Alexandra (13 aug 2005)
http://www.dropshots.com/irinabungau
poze
iulyp spune:
Salutare Constanta. O zi tare morocanoasa e azi.
Ege multi ani fericiti in continuare alaturi de sotior si nu numai.
Nu stiu daca d-na dr. Dumbrava vine acasa, dar sunt in asentimentul tau cand spui ca e super si ca asa control nu am mai intalnit la nici un dr. pediatru. De fiecare data cand mergi la ea face controlul amanuntit.
Mav nu stiu ce sa iti zic referitor la amigdalectomie. Sunt si pro si contra. Sper sa nu am niciodata de-a face cu dilema asta. nazdravanului Sebi.
Tania multa bafta azi. Ma gandesc la tine si-ti tin pumnii.
La multi ani Vladut(laura), sa fi cuminte si sa aduci parintilor multe bucurii.
Eu nu stiu ce sa mai cred. Nicoleta mi-a tusit azinoapte foarte mult. Suntem pe Eurespal de luni. Azi noapte zici ca a fost apgeul tusei. sunt tare curioasa cum o fi si lanoapte, ca peste zi tuseste rar.
Multa sanatate la bolnaviori.
iulyp spune:
Irina bine ai revenit. Eu sunt mai recent intrata in gasca. Sa-ti traiasca mica printzesan si sa va umple de bucurii.
sinzi_ana spune:
Mamacita, si eu tind sa cred ca sunt perioade...David si acum mai are momente cand da buzna peste noi in pat...mie nu imi place ca atat de foieste si se rasuceste si ne impinge...dar de multe ori sunt asa obosita ca nu imi vine sa imi consum energia sa il trimit la el in pat...
Oana, nici David nu e fan comp...cam de 2 ori pe saptamana se joaca, are cateva cd-uri cu jocuri si imi cere ce vrea...
Mai greu este cu tv-ul, caci mai mereu cere desene animate (bine ca avem un canal cu denese tare linistite si educative: thomas, noddy, caillou, barney, elmo...etc) dar nici aici nu prea are timp pt ca suntem mai mereu pe afara...
Ailui, si mie imi vine sa arunc comp uneori...dar cred ca as suferi si eu apoi...hihi...la noi oricum e coada seara la comp dupa ce adoarme David...(avem net doar la unul...)
Tatiana, cum de ai racit??? Ai grija de tine, si incearca sa te odihnesti cat mai mult...
Crix, las ca nu e timpul pierdut cu comp...inca mai are timp sa prinda drag de el...Cum e in casuta noua? Ati terminat camerele? Aveti curte mare?
Irina, bine ai revenit...si voi stati la casuta, nu? Ce face printesa?
Cornelia, ma bucur ca sunteti mai bine!!! A inceput Maria gradinita?
Iulyp, sanatate Nicoletei!! Tuseste sec? PE noi tare mult ne-a ajutat un umidificator in camera...Il puneam seara in priza si calmeaza tusea seaca fara sa ii dai medicament...
Roxa, mai e putin de tot!!! hihi...Scoleru pleaca la gradi...parca mai ieri impingea David la carut...L-ati pregatit moralmente? hihi...
Il lasi toata ziua sau doar pana la pranz?
It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation
Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
: varsta, poze, D-ale lui David
CRIXIA spune:
Laura111 sa-ti traiasca cavalerul!
LA MULTI ANI VLAD! De acum poti sa ne citesti si tu ca esti scolar! Sanatate multa si copilarie fericita!
Mami Laura111 sper ca ne mai citesti macar!
Irina, hello again!
Sanzi, e bine, e spatiu, astempam vremea buna sa iesim in curte, care e destul de mare pentru joaca si verdeatza!
irinabungau spune:
Iulyp, Sinzi, multumesc frumos!!! Da, Sinzi, de curand ne-am mutat la casutza... este minunat !!! Imi doream foarte mult sa stau la casa ca sa pot avea catzel.... Si de cateva zile, am!!! Un Golden Retreiver pui, are o luna si 2 sapt.... este tare haios!!!
Va pupic,
poze
roxanaz spune:
Vlad la multi ani!!! sa fii sanatosi si sa ii faci pe toti din jur fericiti!
quote:
Originally posted by sinzi_ana
Roxa, mai e putin de tot!!! hihi...Scoleru pleaca la gradi...parca mai ieri impingea David la carut...L-ati pregatit moralmente? hihi...
Il lasi toata ziua sau doar pana la pranz?
da mama!!! asa am avut si eu o amintire asta vara cand eram cu o pretena cu bb mic...si Patrick impingea voiniceste la carut....aoleu in ce hal trece timpul asta! pana la 12 il las, ca e gradi cu program scurt.
Irina bine ai revenit! sa stapaniti sanatosi casa cea noua. unde e?
Crix nimic nou la orizont?
eu numar zilele pana miercuri, ca plecam 5 zile la Istanbul intr-o mini-vacanta. la shopping
irinabungau spune:
CRIXIA, 4 milioane, de la Animal Planet, langa Rustic, este o scumpete de catel, o sa pun ceva filmulete si va invit sa vizionati...
Roxanaz, am vandut apartamentul din Tomis Nord si ne-am luat casutza in Valul lui Traian!!! Este super ok, mai ales ca de acasa pana la serviciu - in Mamaia fac fix 15 min!!! (cu masina personala, of course!!)
Pupam,
poze