All about Constanta (85)
Raspunsuri - Pagina 17
CRIXIA spune:
Off, Tania, ce stres pe capul vostru! De ce nu i-au facut micutei un test? Bafta multa maine, sa vii cu vesti bune si titularizata!
liris spune:
Tania, La multi ani Bibitei tale scumpe!
sanatate, si mult noroc!
iar tie ofcorz BAFTA miine! arata-le ce poti! si apoi te asteptam pe aici sa dai de ...
ADINUTZA spune:
Salutare,
La multi ani Bibi, sa fii fericita si sa te faci bine repede!
Tania, bafta multa la examen!
Ege, multa sanatate si fetitei tale!
Eu stiu ca la Trocadero, la clinica non stop de care intrebai tu lucreaza Dr Sima Anca, pentru care am tot respectul si toata admiratia. Desi, din nefericire, ca orice parinte de copii mici, am trecut pe la multi medici din oras, nici unul, dupa parerea mea nu se compara cu aceasta doctorita. Incearca inainte sa ajungi la Bucuresti sa mergi la ea, sigur nu te va dezamagi.
Iulia, Bogdan merge la aceeasi gradinita cu Robert, numai ca el e la grupa pregatitoare. Eu l-am inscris la engleza, dans si pictura si chiar imi place ce a invatat. La calculator nu a mai vrut el dupa experienta din alti ani. Mi-a zis ca ii lasa foarte putin sa se joace, la niste joculete pe care noi le aveam si acasa...
Eu trebuie sa fac dosarul pentru Andrada sa ocupam un loc pentru la toamna la grupa mica.
Cornelia, sanatate la copii si spor la cautat femeie de ajutor in casa.
Mav, un pupic pe buzita sparta a nazdravanului!
Tatiana, sanatate si ai grija sa nu-ti virusezi fata!
Va pupam,
www.adina.as.ro/" target="_blank">noi
tot noi
ege spune:
sper sa reusesc sa trimit mesajul asta,ca ma chinui de vreo 2 zile sa-l trimit.
in primul rand vreau sa va multumesc tuturor pt incurajari,sfaturi si vorbele frumoase.
noi suntem mai bine,in sensul ca nu mai varsam.aseara i-am facut ultima ampicilina pe branula,i-am scos branula si acum ii dam ospamox pe guritza.
ieri am fost la dna dr dumbrava,de care am ramas f multumiti.cred ca o sa ii ramanem pacienti,pt ca asa control nu ne-a facut nimeni pana acum si desi avea programari,ne-a primit si ne-a zis ca tr sa luam fier pt ca ege este anemica 10.1 hemoglobina,16000 leucocite,541000 trombocite.
din cauza anemiei e posibil sa raceasca mai des.si ne-a mai zis ca nu aude nimic la plamani.oare sa ma mai duc sa mai fac o radiografie la iowemed??
pitica mea are o pofta de mancare dupa tratamentul asta !!!
cred ca antibioticul si ketoful ii fac asa pofta de mancare.
in rest este destul de bine.nu varsa ,are kk normal,nu febra,nu tuse,nu muci.sa fie pneumonie?????????????
am intrebat-o pe dna dr daca e mai bine ca m-am externat si a zis ca am luat decizia potrivita,ca mai mult se imbolnavea in spital.
mamacita,nici nu mai stiu ce i-am facut atunci.parca am batut-o si pe spate,am tinut-o cu capul aplecat....eram disperata ,nici nuy mai stiam ce sa mai fac.vroiam sa te intreb daca tu lucrezi cu dnul dr.cristurean???daca vrei poti sa-mi trimiti pm
vroiam sa mai zic ceva.am uitat .ies si revin mai tarziu
ege si arzu ege (30.09.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/my_photos
ege spune:
am citit despre cei doi nazdravani nicoleta si sebi si le doresc sanatate si sa fie mai cuminti(daca se poate)
daddy,cand ati fost la spital?
adinutza,poti te rog sa-mi zici mai multe de policlinica asta non stop,unde este ,ce nr de tel au???
vroiam sa va intreb de dna dr dumbrava ce stiti vine acasa? cat tr sa ii dam daca vine acasa?
vreau sa ma asigur,sa nu ma mai ia asa pe nepregatite,desi sper sa nu mai am nevoie niciodata de doctori.
va multumesc inca odata!
AILUI spune:
Salve,
Uf, ce s-a intamplat saptamana aceasta, toata lumea-i cu probleme?
Dorim insanatosire grabnica tuturor bolnaviorilor !, sa treceti cat mai repede si mai usor peste toate !
LA MULTI ANI pentru Bianca,sa creasca mare, sanatoasa, cuminte si frumoasa !
Oana, intradevar, PC-ul este o mare problema! Eu i-am stabilit o zi anume pe saptamana lui Robi cand are voie la PC (vinerea), si in mare, reusim sa ne tinem de ac program, din pacate, insa, mai am un nazdravan in familie (sotul meu) care se mai joaca la calculator, si astfel, reuseste sa-mi strice toate bunele mele intentii! Robert este un tatos si jumatate, si reuseste sa-l convinga pe Marcel sa-l lase si pe el sa se mai joace , astfel ca ajung sa ma razboiesc cu doi ...daca pentru altceva nu ne certam, din cauza calculatorului am ajuns adesea la certuri in familie , imi vine sa-l arunc , nu altceva !!
Adinutza, sa mergi sa vorbesti cu dna directoare pt inscrierea Andradei, am inteles ca deja sunt ocupate locurile la gr mica !
Tare e rau ca-s asa de putine gradinite ! La grupa lui Robert sunt
28 in clasa, si e destul de dificil cu atatia copii ....
Va doresc sa aveti o saptamana cat mai usoara in continuare, sa auzim numai de bine !!
mami ailuI si piciu Robi (care saptamana asta este razboinic
crig72 spune:
La multi ani Bibi si multa sanatate!Tania succes!!
La multi ani Vlad!Sa fii sanatos si sa ai mult succes la scoala!
Ailui nu arunca Pc-ul ca apoi nu mai ai cum sa tii legatura cu noiEu ma bucur ca Mariuca, cu toate ca ii place la calculator nu exagereaza.Azi mi-a spus ceva tare frumos 'mami o sa iau stelute de sus si o sa-ti fac un colinder(a se citi colier) '
Ege ma bucur ca sunteti mai bine.dr Sima are cabinetul la trocadero.acolo mergem si noi dar la alta dr.
Tatiana sa te faci repede bine sa ne vedem si noi.
numai bine si pe curand!
mamacita spune:
La multi ani sarbatoritilor!
dady,chiar am avut impresia ca ne-am intalnit in curtea spitalului,dar erai foarte preocupata,erai cu ochelari de soare dar parca priveai in pamant,acum imi dau seama de ce.Muuulta sanatate!
ege,la ce te referi daca lucrez cu dr.cristurean?sunt anestezista sectiilor de gineco-obt,deci lucrez cu toti si cu cine ma solicita.
Cred ca n-are sens sa-i mai faci radiografie,daca esti sigura ca nu are nici un simptom si dna dr.nu aude nici"pas"la plamani.
roxa,multam de intrebari si pupici lui Pat.Alex de 4 nopti nu doarme intre 1 si 2 noaptea,plange.Nu are nici o problema cu sanatatea,ziua este in superforma si ne incanta,pot sa afirm sigur ca este un copil fericit si noi avem grija sa fie crescut astfel si...cu toate astea,ce-ar putea visa el asa urat ca in fiecare noapte sa inceapa agitatia la aprox.aceeasi ora?!De cand era bebelus are perioade din astea,de ne ingrozea,ba credeam ca e bolnav,lasand deoparte colici si dinti,ba ca e deochiat,nici noi nu mai stiam ce explicatii sa gasim.De intuneric nu-i e teama si,dealfel,are si lampita de veghe.Sper sa depaseasca fazele astea,ca mi-e o mila de el[si de noi]cand il vad plangand cu lacrimioare de crocodil...
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
ege spune:
mamacita,aveam impresoia ca ai zis ceva mai demult,in leg cu dr lutescu,ca nu lucrezi cu ei sau asa ceva,ori nu am inteles eu bine?
noi vrem sa-l concepem pe bb 2 anul asta ,deci pot sa te solicit in 2008?.ma gandeanm ca poate alexandru s-a spriat de ceva cand era mic??de ce sa planga si mai ales la aceleasi ore?nu stiu,mi-am zis si eu parerea
abia acum a dormit ege desi i-am dat si ketof.a facut febra dar nu mare.i-am dat nurofen si vad ca e mai bine.
azi am implinit 10 ani de cand sunt cu sotzul meu.mi-a facut un cadou super desi eu nu i-am luat nimic el mi-a adus flori,o felicitare si o pereche de cercei cu safire de la "firesq"
mi-a completat setul ,pt ca aveam inelul de logodna ,imi luase pandantivul in vara cand am implinit 3ani de casnicie si acum mi-a luat cerceii si e setul complet
va pup,noapte buna!
CRIXIA spune:
Wow Ege, super gest sin partea soatzei! Sa traiti fericiti multi, multi ani! Iar micuta sa se faca bine!Dr.D vine si acasa, cand e cazul, iar de plata nu stiu sa-ti spun, vb cu ea!
Mamacita, daca Alex nu viseaza urat, sa nu ii iasa vreu dinte, canin, masea?! Poate il doare ceva pe el. Doarme primul somn si poate durerea il trezeste. Da-i intr-o seara Nurofen la culcare si daca doarme neintors, atunci are el o durere!
Fiq, ne era dor de voi, chiar ne ingrijorasem! E bine daca v-ati distrat si toate sunt ok!
Oana, cam de la ce varsta a prins Paul dragostea PC-ului? OAre fetele nu sunt atrase de PC? Alexia doar se uita cu noi la poze, cand e cazul, in rest are treaba cu printesele(papusile).
Jone, cum e la munci? ALexandra e bine?
Tatiana, esti mai bine azi? Si noi am avut sapt trecuta doar muconi, slava D-lui!
Va pup pe toate si va doresc o zi buna!