All about Constanta (85)
Raspunsuri - Pagina 20
CRIXIA spune:
Ooooo, ce urata situatie Oana, nu-mi spune de Politie, asigurari.. ai avut noroc! Pe noi ne-a lovit anul trecut unu' care nici nu avea asigurare, dar deja e amintire! Duca-se!
Legat de astfel de evenimente, am auzit ca mai nou tiganii isi arunca la trecerea de pietoni copii peste masini si apoi sar cu tot neamul pe proprietari si ii acuza de accident! Atentie mare soferite!
In ce-l priveste pe Paul, trebuie intai sa-l faci pe tati sa renunte la calculator, nu-i asa?
De ce Tatiana, intra masina in service sau o vinzi?
JulyP, eu cred ca-i dependenta de mama! Credeam ca e valabil mai mult la baieti, ca ei sunt mai mamosi, dar am trecut si noi printr-o perioada si mi-am schimbat parerea! Cred ca stie ca te intorci acasa la bb! BB amplifica dependenta ei, un pic egoism!
Ege, aveti grija de voi!
Bysko spune:
Buna fetelor! Mai intru uneori sa citesc pe aici, dar mai mult postez la "piersicutze..." ca avem bebeii de aceeasi varsta. Am vazut ca discutati despre dr si as fi vrut sa aflu daca v-ati dus copii la dr Leu. Poate sa-mi spuna cineva cum este?Va multumesc anticipat!
Busra este sufletzelul nostru!http://www.totsites.com/tot/busra
www.dropshots.com/Bysko
vladis spune:
bine ai venit printre noi bysko si sa iti traiasca mica busra!
despre dr. leu pot sa iti spun numai de bine, a fost doctora de suflet a fetitei mele, e un medic f competent, din pacate cam ocupata si implicit cam greu de gasit.
tania, vindecare usoara iti doresc, ca eu inca ma recuperez dupa aproape doua saptamani de la debutul virozei; pieton de voie sau de nevoie?
un we insorit!
mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)
www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE
Ontica Camelia spune:
quote:
Camelia ce urata faza cu directoarea de la gradi! oribil! tu cum te mai simti? totul ok?
Azi am fost la controlul lunar, la dr Dobre, am facut si eco si ce credeti ca facea bb? Dadea de zor din cap si din picioare de parca apasa pe pepedale ,era foarte vioi . Am uitat sa va spun ca bb a miscat in saptamana 12, exact cum imi spusese si medicul de familie. Am fost sceptica la ce mi-a spus dansa, dar a avut dreptate. In rest suntem bine, Alex a fost cu noi pe 14 la un restaurant, iar ieri cand am ajuns acasa de la munca copilul imi zicea ca i-a pacut la "ziua indadostitzilor si ca mai vrea"
Multa sanatate tuturor si week-end placut!
poze cu noi
Camelia & Alexandra -Elena (27 feb 2004)
jone spune:
oana..naspa.
tatiana si eu voi ramane fara masina si deja ma trec fiorii.naveta cu autobuzul.bleah.pe jos pana la cresa..si mai bleah.
cristina e veche povestea cu tiganii.eu am vazut-o acu 3-4 ani.noroc de saracul ala de sofer ca era politia mai sus si a vazut.
vara ei actioneaza in special la masinile din afara constantei.si au placere la dacii.ca aceia se sperie mai repede.
deci...visez la o masina.noua.una de mers pe strada si una de spalat si uscat rufe =))
va pup.
jo si alexandra
recomandari,
home sweet home!
Bysko spune:
Vladis,mersi pentru raspuns si pentru intampinare! Daca sunteti asa dragutze o sa va vizitez mai des!
Busra este sufletzelul nostru!http://www.totsites.com/tot/busra
www.dropshots.com/Bysko
ege spune:
bysko,bine ai venit!am admirat-o si pe frumoasa busra!sa va traiasca ,sa fie sanatoasa si aibe mult noroc in viatza!
eu sunt cam suparata.azi am fost la control la dna dr dumbrava si ne-a zis ca avem si mai accentuat rosu-n gat decat ultima oara cand ne-a vazut adica marti.ne-a zis ca e posibil sa fi luat vreun virus din spital.intri cu una si iesi cu altele!
ege iar a varsat.a baut ciorbitza de peste seara si a varsat .acum a papat san si iar a varsat.tusesete putin,cred ca o enerveaza durerea de gat.este o tuse seaca ,mai fortzata.isi duce manutza la guritza,se trage de limbutza.offff,va rog sa ma credeti ca nu mai pot.sunt disperata!cand am vazut ca iar varsa,am zis ca mor.
o sun maine pe dna dr.sper sa fie mai bine in noaptea asta
ege si arzu ege (30.09.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/my_photos
Carmenbr spune:
Sanatate multa la micuti, ca am citit cateva mesaje si am vazut ca sunt bolnaviori unii.
Fetele intru si eu la voi cu o mare rugaminte. Anul asta venim in tara dupa 4 ani si as vrea sa merg o saptamana la mare cu piticul meu de 3 ani, caci aici cu toate ca avem oceanul aproape, baie in ocean cred ca am facut de 2 ori, atat de rece e apa. Si adevarul e ca mi-e si tare dor de serile de la mare. Am intrat la voi pt ca am crezut ca sunteti cele mai informate.
As dori sa ma ajutati si pe mine cu niste locatii si preturi daca stiti.
As vrea o pensiune aproape de mare, cu spatiu verde/loc de joaca pentru copil, apa calda la discretie, camere mari. Daca se asigura si masa si mai bine. Scuze daca par pretentioasa.
Accept si hotel care are spatiu verde/umbrit + loc de joaca pentru copii.
Statiunile unde am vrea noi sunt Mamaia, Neptun, Jupiter, dar putem locui si in Constanta si merge la plaja in Mamaia.
Va multumesc mult!
Carmen & Ericutz (15.06.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68525 " target="_blank"> Povestea nasterii!
Am un anisor deja!
2 anisori...uraaa!
sinzi_ana spune:
Carmen, din pacate nu pot sa te ajut...pot doar sa iti sugerez sa te orientezi spre Eforii care au case multe de inchiriat si sa incerci la o casa cu curte aproape de plaja...
Ege, sanatate micutei!!!! Imi pare rau ca iar are rosu in gat...David era rosu in gat dupa ce voma, pt ca i se irita gatuletul...(am avut o perioada cand voma fara nici un motiv aparent si gatul lui era mereu mai rosu decat normal)
Tatiana, ma bucur ca esti mai bine!!! Hai ca mai e putin si vine si tati al vostru acasa!!! De ce ramai fara masina?
Bysko, bine ai venit!! Am vazut si bebelina, e tare dulce!!!
Iulyp, noi avem unul in care punem si sare de mare si optional o subst mentolata...la noi a mers f bine la orice tip de tuse!!! Il las sa mearga toata noaptea...
Roxa, am fost si eu la dr...ihihihi...pt chestia de pe gat si mi-a confirmat ca e ringworm, mi-a dat tratament...acum sper sa nu il ia si David sau Radu...se pare ca l-am luat de la gradinita de undeva...
Noi am fost la controlul de 4 ani, plus o consultatie la logoped la gradi...
Logopedul a spus ca pronunta f corect toate sunetele, se balbaie un pic, dar e normal la varsta asta pt ca au multe de spus si nu le iese la fel de repede pe cum gandesc si mai ales ca e bilingv...dupa 5 ani daca inca se mai balbaie atunci va lucra un pic cu el...
Testul de la dr a fost ok, stie sa se imbrace, sa isi puna incaltamintea, sa tina creionul in mana, sa reproduca un desen simplu, se orienteaza in spatiu...
Medical e ok...hihi...cica e un copil sanatos si voinic ...nu stiu cum de l-a numic voinic...hihi...
E in continuare pe linia de 95% la inaltime cu 108cm si pe 50% la greutate (aici a avansat) cu 16.8kg!!! Deci...io zic ca e bine...
Desi nu m-am scapat sa il intreb daca nu e slab...adica ca e diferenta intre cum se situeaza la inaltime si cum la greutate...si a spus ca nu are nici o relevanta , ca o greutate la 95% se considera putin overweight, indiferent de inaltime...Desi ma mai uit induiosator la el si mi se pare ca ii sunt coastele proeminente...
Ah...si mi-a spus ca la baie sa il mai decalotez un pic, ca inca nu iese toata "dansa" afara ...la intrebarea mea de ce, mi-a spus ca in adolescenta cand va avea erectii il va durea, si eu am spus ca "si ce daca?"...hihi...mi-a ranjit si mi-a spus ca atunci nu ma va lasa sa il decalotez, si io tare in limba am spus ca se va decalota singur [:P]
A scapat de vaccinul de polio ca ma grabeam ingrozitor...
Si aici vreau sa va intreb: la ce varsta sa face rapelul de polio?? Ca eu nu mai stiu in Ro cum era...si nu stiu daca sa il fac acum...sau sa respect cum a inceput din Ro...
It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation
Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
: varsta, poze, D-ale lui David
ege spune:
fetelo,sunt disperata!nu am dormit toata noapte.ege a vomat si apa care a baut-o.desi ii e sete,bea apa varsa tot.la 3 tr sa-i dau antibioticul,nu i l-am dat pt ca sigur varsa.am chemat asistenta sa ii faca ampicilina injectabil.de la far,macie ne-a dat metroclopramid sirop-7 pic.
sa merg la clinica de la trocadero?va rog,va rog,ajutati-ma
ege si arzu ege (30.09.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/my_photos