All about Constanta (85)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Cornelia, trebuia sa mergi cu incredere! Cum au zis si fetele nu se sta la rand, fiecare vine la ora programata, nu cred ca e prb daca e boala contagioasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jone spune:

cornelia si am vrut sa te intreb cum stai cu adresa din buletin.
si mi-ai dat sperante crezand ca s-a mai schimbat cate ceva.
mi-e tare greu sa o iau pe alex pana la ora 5.

fierb de nervi ca mi-e fata la inceput de raceala.cu un muc mic si putina tuse.si nervi am ca vine si imi spune mie aia de la cresa ca la ea copii toti sunt sanatosi cand eu cu ochii mei am vazut muciosi si alti cu siropul de tuse la pachet.

mai am raca pe suflet ca am vazut ca ii sterge pe toti pe acelasi prosop.mi se face rau!din nou!

jo si alexandra
recomandari,
home sweet home!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

cornelia, deci erai dimi la cresa.am vazut masina dar dupa ce l-am lasat pe razvan.pai si daca nu stai in cta nu-l primeste?si ce vei face?
noi suntem ok.multa munca.razvan e dupa prostii.i-am luat pat si a dormit fara probleme.va dati seama am dormit langa sotul meu fara copil intre noi.doamne ce bine e.dar bomba e ca atunci cand suntem singuri noaptea nu vrea.vrea cu mine in pat.am incercat si nu a vrut.a facut criza de plans pana a vomat.ca sa vedeti ce copil am.am zis ca umflu cu ceva in pat(paturi) sa zic ca e si ta-su acolo.cand e acasa nu caraie nimic, dar cu mine face ce vrea.
urez bun venit noilor mamici.
jo, la multi ani pentru alex.cu intarziere.cum e la munca?

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Cornelia, tare imi pare rau ca nu s-a rezolvat cu bona! Ce bine ar fi fost... Dar nu stati in aceeasi "Eforie"?! Te-ai gandit ca ai putea, daca toti ati fi de acord, sa-l duceti pe Stefan la ea?Scuze, daca vorbesc eu prostii!?

Nu stiu care-i faza cu buletinul, dar mi se pare o aberatie (poate ca ar trebui sa cauti ceva legislatie)! Daca as avea mai multe proprietati, in mai multe localitati, si as locui pe rand in ele, ar trebui sa-mi schimb mereu adresa din buletin?!

Cand crezi ca te-ai mai linistit, cauta-ma si mergem sa vorbim cu directoarea de la Sebi de la gradi (anul asta, cel mai mic coleg al lui Sebi a avut 2 ani si 4 luni in toamna, deci, exista un precedent si in plus, la anul vor avea o grupa in plus -pt ca sunt multi copii- iar ea este o femeie extraordinara si ... in fine, sper sa iasa ceva bun de aici).

Despre bubitele Mariei, dr nu s-a putut pronunta?! Doar i-ai dat zilele trecute antialergic, de la ce ar fi putut face asemenea reactie? Hmmm......bubitele, sa treaca mai repede!

Daca Stefan a reusit sa darame dulapul peste el, bine ca are numai piciorul scrantit (sunteti siguri ca doar atat?) si nu mai mult... ca se putea si mult mai rau. si baietelul, sa poata alerga din nou!

Sot racit, "obosit" si somnolent am si eu, mai nou, o bucata.
Copilul este in continuare sforaitor, dar pus pe shotii...
Cu lucrarile, la munca, si eu stau la fel de bine: varzaaaaa.....
Control nu-mi vine, da' am si eu saptamana viitoare o conferinta si o testare.
Mai, cand vin grijile, vin mai multe odata....
Da' lasa ca trecem noi si peste asta si o sa vina vara cu soarele si plaja (offff, vorba asta imi aduce aminte ce sunt.....)!

Adriana, dar nu-ti place sa dormi cu baietelul tau? Eu asa rar il "prind" pe Sebi in brate la mine.... Si el la fel, doar cand nu-i tati acasa, doarme cu mine. Dar eu il primesc cu mare bucurie.

Jo, multa sanatate, poate scapati usor de data asta. Eu am vazut faze si mai rele la gradi, dar... asta e la noi... accepti magariile lor daca nu te descurci altfel sau faci galagie, se "corecteaza" pe moment si apoi se poarta urat cu copilul tau.....

Mami de Sebi (04.02.2004)

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neatza neatza
Cornelia uufff stii tu aia cu toate pe capul tau. imi pare tare rau....poate o pila mai solida la administratia creselor ar rezolva treaba? stiu ca in tomis nord langa gradinita Mariei era si o cresa acum ceva timp...acum nu mai e? sanatate multa si pupici!
Tatiana doar medicul de familie iti poate face vaccinul ca esti in evidenta lui. da cum nu dai de ea? nu raspunde la telefon la cabinet? incearca sa treci pe acolo cand are program seara. pupici multi Biei!
Jo din pacate de acum o sa tot vina cu mucisori....de, socializarea cu copiii. imi pare rau ca educatoarea vorbeste asa....sper sa se mai imbunatateasca lucrurile.
Sanzi si eu vroiam sa zic ca Tatiana ca David arata tare bine....a crescut!
pupici tuturor, o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Multumim pt aprecieri!!! Cred ca de la inot ii se trage...s-a latit in spate si e inaltutz...Trebuie sa ajung la pediatru pt testul de 4 ani (e un test complex la 4 ani) ca sunt curioasa cum a evoluat anul asta...

Eu aseara am fost la sala..mi-am facut abonament si sper sa ma tin de treaba, caci cam greu aici cu miscarea...doar cu masina, de mers pe jos doar prin magazine practic!!!!
Am fugit la gradi ca sunt in intarziere

It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation

Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
:
varsta, poze, D-ale lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

mav, dar pana acum am dormit cu el.si e deja momentul sa doarma si el in patut.fara mami si tati.

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Unde sunteti fetelor? Am cazut pe pagina 3...

Mami de Sebi (04.02.2004)

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AILUI spune:

Salve,
Uf,alaltaieri nu am avut net, iar ieri, dupa ce m-am chinuit sa scriu , a cazut din nou netul ....
Noi am avut o saptamana cam aiurea, am fost ragusiti cu totii, iar Marcel(sotul meu) e si putin racit(se pare ca circula un "virus' printre sotii nostrii ). Sa speram ca nu ne "contamineaza"si pe noi !
Iulyp,, sper ca ati depasit cu bine faza cu febra, numai cand citesc despre febra la copii ma apuca tremuratul, am traversat si noi niste faze urate cu febra.
Adriana, mult succes si multa perseverenta in demersul vostru sa dormiti separati! Robert doarme singur in camera de la 3 ani jumate,dar noi am trecut mai usor la ac faza deoarece oricum nu dormeam in pat cu el, el a dormit in patutul lui de la 6 luni , eu/mamaia lui doar stateam cu el in camera,dar in paturi separate.
Este adevarat ca din cand in cand mai "migreaza" la noi in camera sa dormim toti trei , dar de regula, vine spre dimineata ...
Cornelia, tare urata saptamana ai avut, e tare rau sa nu ai cu cine lasa copilul , noi am avut noroc mare cu mama mea, ea aproape ca in primii trei ani ai lui Robi, 2 ani jumate a stat la noi sa ne ajute .Mare noroc am avut ! Inteleg ca stai in Eforie, acolo nu sunt gradinite, sau nu aveti loc? Iti doresc sa depasesti cu bine momentele astea mai grele !
Roxanaz, mersi mult pt instructiunile cu albumul foto, am reusit sa pun si eu niste poze cu ajutorul tau !
Oana,da, si la noi la gradi se fac optionale, dar sunt, intradevar....optionale, adica numai cine vrea se inscrie, nu-i obligatoriu. La noi, la gr mijlocie, se pot face 4 optionale: engleza, pc,sport si pictura,7 lei/fiecare, deci ca si la voi.
Eu l-am inscris pe Robi la toate, exceptand calculatorul, asta i l-as scoate si de acasa daca asi putea .Engleza am considerat ca este necesara, chiar daca acum poate invata mai mult mecanic, dar suntem chiar f incantati de progresele vizibile pe care le face; la sport l-am inscris sa isi mai consume energia,iar.....la pictura, sa vad daca are ceva talente ascunse ! La pictura sunt inscrisi doar 6 copii, la pc sunt vreo 3 , la celelalte aproape toti, deci nu este obligatoriu. Banuiesc ca acolo unde se impun optionalele, asa au dorit educatoarele deoarece le cam disturba respectarea orarului gradinitei. si la noi au fost initial ceva discutii, dar s-a rezolvat cum ti-am povestit.
Sanzi_ana, camera lui David este superba, esti f talentata,felicitari!! I-am aratat-o si lui Robi si este super incantat , ba chiar mi-a propus sa facem si noi o "pictatura" (adica o pictura) pe peretii din camera lui, si una......pe hol! in prima faza m-am prapadit de ras, dar mi-a trecut repede cand l-am vazut ca vine cu acuarelele si cu pensulele sa ne apucam de treaba !! A trebuit sa ii ascund pensulele, sper sa nu am vreo surpriza "colorata" zilele urmatoare, mai ales ca mai avem niste antecedente (cred ca si de asta l-am inscis la pictura, macar sa aiba "experienta").
Pun si eu acum niste poze cu noi, sper sa mearga bine...
http://community.webshots.com/album/557543815zrXTmU

Multa sanatate tuturor, si un sfarsit de saptamana deosebit!
mami ailuI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Uraaaaaaaaaaaaaaa, azi am scapat de sesiune!!! Nu vreau sa mai aud de examene pana la vara .
Sinzi superba camera lui David. micului inotator.
Iulia am vazut pozele cu voi, sunteti o familie reusita.
Cornelia multa sanate si putere sa le duci pe toate.
jone si ziceai ca au o "metoda speciala de imunizare"? Toti copii la acelasi prosop? Cred ca daca ar avea fiecare prosopul lui nu ar fi mare diferenta, tinand cont de comoditatea "doamnelor".
mav si noi avem un "bursuc" in casa, noaptea sforaie mai tare decat noi, pe seara mergem la dr. homeopat sa-o asculte ca are si accese de tuse.
Multa sanate tuturor si we placut!

poze cu noi

Camelia & Alexandra -Elena (27 feb 2004)

Mergi la inceput