All about Constanta (85)
Raspunsuri - Pagina 13
nastasie spune:
de dormit doarme razvan la el in patut, dar numai cand suntem eu cu el acasa vrea cu mine in pat.diseara suntem singuri fara tati si sunt curioasa unde o dormi.azi l-am trimis cu mama la tara si am facut curatenie si papa.o sa cad lata.am si eu o zi libera cica.
va pup pe toate, multa sanatate puiutilor.
albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004
jone spune:
la servici e naspa.
"colegul" meu care pana acum a frecat-o si ii lua 6 luni sa traga un cablu acum de cand am venit eu a muncit 3 zile la rand de isi faceau oamenii cruce.oare or sa vrea cei de la munca sa ma tina pe post de baubau!?!ar fi super sa iau bani sa nu fac nimic doar cand apar eu sa munceasca lumea in draci
eu nu am calculator, nu am nimic, nici macar birou.
toata lumea se bucura ca m-am intors dar ptr moment nu ii pot ajuta cu nimic.decat cu indicatii.
ce am facut eu 3 zile la serviciu:
am lucrat la mate, am citit presa (nu o mai facusem de 3 ani), reviste vechi de o mie de ani (era una auto din 97 hihihi!), am ascultat muzica m-am uitat cu orele pe geam si tot asha.
nu am stat asha nici macar acasa.
luni o sa vedem ce o sa zica directorul general ca de abea at se intoarce.
mai nou la cresa au descoperit ca fata mea are limbrici!
incep alea sa ma calce pe nervi.i-am zis de la obraz ca eu de cand s-a nascut scobesc in kk cu betisorul tocmai ca sa vad ce digera si ce nu, daca e ceva in neregula, ce culoare are si tot asha.chiar l-am si mirosit.cica a facut ca bea apa de la canal...si i-am taiat-o spunandu-i ca fata mea bea numai apa plata.
nu stiu ce tot ii cauta nod in papura fetii...o lauda ca papa tot, ca asculta, ca face nani, ca nu stiu ce dar....ba ca tuseste, ba ca are nu stiu, ba ca altceva...sa ii zica lu mutu ca a stat ele sa o caute in kk pe alex.
va pup si sa speram si la cele bune!
jo si alexandra
recomandari,
home sweet home!
Ontica Camelia spune:
quote:
Originally posted by jone
mai nou la cresa au descoperit ca fata mea are limbrici!
si noua cand i-am facut d-rei prima copro ne-au zis la fel , nu avea cum, avea 1 an, nu era in colectivitate si nu aveam nici animal de casa. Am facut copro la majoritatea lab din oras, dar increderea cea mai mare pt asa ceva am avut-o in cel de pe str. farului. d-ra nu avea nik, iar increderea mea in primul lab a disparut cu totul, este vorba despre lab. sormed, de langa gradi "big-ben".
tatiana spor la treaba si sa iasa cum va doriti.
saptamana care vine sa nu va streseze prea tare.
poze cu noi
Camelia & Alexandra -Elena (27 feb 2004)
roxanaz spune:
buna dimineata!
Tatiana spor la renovat camera Biei! abia asteptam sa vedem rezultatul. si succes sa treaca cat mai repede saptamana asta.
Iulia bravo, ai reusit! sunteti niste draguti. heheheh simpatic Robert, vroia sa se apuce de pictat imediat.
Jo succes de azi la job.....sa iti aduca macar birou si calculator! iar despre educatoare...hm.....te pomeni ca asteapa ceva?
Cornelia cum mai sunteti? Stefan e ok?
Camelia bine ca ai terminat cu succes sesiunea.
o saptamana usoara tuturor!
mav spune:
Buna dimineata!
In special pt gravidute, dar nu numai, daca nu ati fost pe faza aseara, sa va uitati neaparat pe National Geographic Channel Romania, cand se va redifuza emisiunea: "Īn pāntec: Sarcina; multipla".
Am prins si noi azi dimineata, doar ultima jumatate de ora, din reluarea documentarului extraordinar, care dureaza 2 ore!
Sebicu meu m-a intrebat daca si eu am fost legata cu cordonel de mami a mea, buni Sanda!
Vad ca pe site-ul lor, anunta ca emisiunea va mai fi difuzata pe 23 februarie, ora 22.
Chiar puteti sa va setati o alarma, care sa va aminteasca pe email cand va fi emisiunea!
Reluari
23 Februarie, la 22.00
24 Februarie, la 1.00 dimineata
24 Februarie, la 7.00
2 Martie, la 10.00
2 Martie, la 15.00
11 Martie, la 17.00
17 Martie, la 21.00
18 Martie, la 7.00
Va pup pe toate! Sa aveti o saptamana usoara!
Mami de Sebi (04.02.2004)
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
sinzi_ana spune:
Intru si eu repede sa va urez o zi buna inainte sa fug la gradi!!!!
It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation
Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
: varsta, poze, D-ale lui David
Fiquelle spune:
Pt ca m-a "tras" Crixia de urechi, intru si eu repede sa va salut si sa va spun ca nu am mai intrat din lipsa de timp, dar va duc dorul...Noi suntem bine, sanatosi, ne-am distrat in scurta vacanta, am fost la Predeal cateva zile...Sofi este o vorbareata, stie deja cateva poezii si se joaca foarte frumos cu alti copii...nu a mai facut bronsite, ceea ce ma face foarte fericita..
pupicei la toata lumea!
_
IUBESC VIATA!
ege spune:
fetelor noi am a vut probleme cu ege.
ieri am fost in parc,si de acolo am ajuns la spital.a mancat niste pufuleti si a vomat.noi am zis ca e din cauza pufuletilor,dar se pare ca nu a fost asa.diagnosticul pus a fost pneumonie acuta interstitiala.ieri ne-au trimis si am facut o radiografie si ne-a iesit putin intunecat,am fost la un dr orl la et 6 ,pe nume nitu alexandru,care vreau sa va zic ca ne-a tratat intr-un sictir de zile mari:"pufuleti ii trebuia?"asta a fost singura lui intrebare.ne-am internat pt ca nu se oprea ege din voma.initial ne-au zis ca doar pt cateva ore dar am stat pana azi ,cand am cerut sa fiu externata pe semnatura,pt ca vroiau sa ma mute la et 8 ,unde sunt numai tigani.si sincer,am preferat sa plec,cu branula la manutza.am vb cu o asistenta de la terapie intensiva si vine acasa si ne pune antibioticul in branula.off prin ce am trecut!!!ege plangea in camera,eu afara.pt ca au un stil mai aparte de a trata copiii.ii leaga de pat si le cauta vene,le pun bbranule...etc.noroc ca si-au dat seama ca nu aveam cum sa o las singura pe ege si m-au lasat sa stau langa ea,pe un scaun.
dar,ce am vazut....m-am ingrozit.
sa nu va zic ca azi dimineatza imi venea sa o strang de gat pe asa numita dna dr stroe,care nu-si mai incapea in piele de figurile care le avea in cap.nenorocita!!numai pe mana lor sa nu ajungi.
pan la urma am luat externarea pe semnatura de la dr.sora.ca tratament avem ampicilina,ketof si nurofen.cred ca o sa ma mai duc sa o vada mai multi medici,ca parca nu prea sunt multumita de diagnosticul lor.
sa nu va mai zic ca azi era o mamica care venise cu un bb de 2 luni,mai mai sa moara si nici un dr nu se ocupa,doar asistentele alergau cu el de colo,colo.asta este
stiti ceva de o clinica non stop la trocadero???
am zis ca daca e nevoie ma duc si la bucuresti dar nu prea stiu la ce dr ,ce spital??stiti ceva pediatri buni si seriosi la bucuresti?
aici cred ca o sa ma duc la dr.dumbrava si la dr.homeopat mateescu,sa vad ce parere au+medicul de familie.
sper ca ati inteles ceva,pt ca nici eu nu mai stiu ce vb,dupa o noapte si o zi nedormita
va pup si va doresc multa sanatate!!
ege si arzu ege (30.09.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/my_photos
ege spune:
am uitat sa va zic ca am fost si azi in policlinica la control orl la dr.tataru care chiar mi-a placut cum nme-a consultat,dar nu stiu cat de bine ne-a pus diagnosticul.ne-a zis ca are amigdalite imflamate cu 2 puncte de puroi.acum la 11.30 se duce sotul sa o aduca pe asistenta sa ne bage ampicilina pe branula.
maine poate o duc sa o vada dr.de fam.
abia acum a adormit mititica de ea,desi i-am dat ketoful.este agitata cred ca din cauza supozitoarelor diazepam si a ketofului care i l-au dat aseara.parca este beata.ii e somn dar adoarme greu.
sper sa nu ne intalnim niciodata in spital.mamacita,july,daddy,ma gandeam la voi si imi parea rau ca nu am nr vostru de tel.nu stiu,ma gandeam ca poate stiti vreun dr mai bine,sa ne recomandati pe cineva,orice sfat era bine venit,eram foarte disperata!
va doresc multa sanatate!
ege si arzu ege (30.09.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/my_photos
dumitrulaura spune:
Ingrozitor ce ti s-a intamplat ege. dar lasa ca o sa apara si lanoi spitale private.De dr. Stroe nu am auzit cuvinte de lauda. Cu cine am vorbit nu a laudat-o deloc. Si am inteles ca mai e si sefa pe acolo si ea face si desface.
Dar pneumonia asta a aparut deodata nu a avut simptome dinainte? M-ai speriat.
Du-te la Bucuresti la un dr. bun.La Alexandrescu am inteles ca sunt plini de figuri dar oricum sunt mai buni ca ai nostri.Nu mai sat. Foarte bine ca ai cerut externarea. Incredibil cum trateaza copii. Legati de pat?!
Intra pe http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66197 si vezi ce zic fetele de dr. din Bucuresti. La budimex am auzit de un dr. bun dar nu mai stiu numele.
Sanatate multa si sa auzim de bine.
Acum lansez si eu o intebare.Unde gasesc un mamograf in Constanta. Am fost la euromedica(in spate la spitalul mare)si mi-au zis ca ca nu fac maografii. Am intrebat la pliclinica cu plata si acolo mi-au zis ca nu au film si sa revin peste 1-2 saptamani.In alta parte nu stiti de un mamograf?