All about Constanta (85)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dumitrulaura spune:

Am uitat sa-ti recomand pe dr.Ciobanu(Matei) are program la policlinica cu plata si la policlinica de la spitalul mare. Daca nu o gaseam pe dr. Dumbrava as fi mers la dr. Fasie si apoi la dr. Ciobanu(se sta cam mult la ea la coada)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LeeAnn spune:

Ege, curaj, daca ati inceput tratamentul se va face bine.
Eu pe dr.Stroe am cunoscut-o acum multi ani, am fost colega cu fiica ei adoptiva.Asa, in afara spitalului, mi s-a parut om de treaba.De pe atunci era sef de sectie.
Mie personal mi-a placut tare de dr. Fasie.A venit acasa, a stat de vorba cu noi, de parca alta treaba nu mai avea pe lume, incet si pe indelete.
Profesional mie mi se pare de nota 20.M-a pus sa il sun, sa ii spumn ce fac fetele, sta, vorbeste cu tine, iti explica.
Mi-e rusine sa spuin ca prima data cand l-am cunoscut mi s-a parut nesuferit.Alexia era dupa 8 zile de febra, nu mai stiam incotro sa o luam, dr. de fam. ne trimisese la spital sa ii facem radiografie, el ne zice sa ne potolim, ca nu are nimic copilul si lui nimeni nu ii zice ce sa faca.Si asa a fost, in cateva ore si-a revenit copilul dupa atatea zile de boala si asta a fost tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ege spune:

leeann,laura multumesc mult.
ieri cand am fost la spital era dr miu anca de garda.si a zis ca haraie copilul sa mergem sa-i facem radiografie.zicea ceva de cornaj...
dar ege pana sa verse nu avea nimic sau nu vedeam eu,ce naiba???
eu ma gandesc ca s-a fortzat sa verse,apoi la dr. a inceput sa planga ,sa suspine si ne-a trimis sa facem radiografie.eu cred ca s-a si miscat putin la radiografie.nu stiu daca are vreo importanta.in rest,nu tuseste,nu-i curge nasul ,nu stiu ce simtome sunt la pneumonie.o sa intru acum sa caut.
maine ma duc la dumbbrava.nu stiu,nu sunt linistita.
va pup,noapte buna!

ege si arzu ege (30.09.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Ege, imi pare asa rau pt mititica voastra!!!! Sper sa se faca bine repede si sa uite de episodul cu branula in manutza...mai greu iti va fi tie sa uiti...Uf...ce nu imi place spitalul ala din C-ta...
Si aici circula un virus care se manifesta cu voma din jumate in jumate de ora, dar care trece fara tratament intr-o zi, maxim 2...
Deja am avut prieteni si copii la gradi cu simptomul asta...
Incearca sa o tii hidratata...sa bea putin si des!!!!
Daca nu isi revine pana maine, si eu as opta pt Bucuresti...
Sanatate multa!!!!

Tatiana, las ca timpul trece repede!!!! Cum vreti sa faceti camera Biei??

Jo, dar cum au ajuns la concluzia ca are limbrici??? Pediatrul de aici a facut niste ochi mari cand i-am spus odata ca poate David are viermi intestinali (avea cearcane)...de parca nu a auzit niciodata de ei!!! Chiar nu am auzit pe nimeni cu asa "podoabe"... (o fi la de la atata peanutbutter pe care il mananca copiii!!!)

Iulia, super pozele!!! Le-am vazut si eu...Robert pare serios in poze...cam asa e si David...cu greu ii mai smulg un ranjet

It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation

Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
:
varsta, poze, D-ale lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata
Ege uuuffff ce patanie urata cu fetita ta. du-te la dr dumbrava si la Fasie...ei sunt ok. daca nu esti linistita duceti-va la bucuresti la budimex sau la grigore alexandrescu. multa sanatate!
Laura cum au zis ca nu fac mamografii la euromedic??? acum o saptamana faceau si sunt si in programul national de testare gratuita. cred ca mai degraba ar avea probleme cu aparatul totusi. pentru cine vrei?
Sanzi lasa ca si medicii americani ridica din umeri la multeee.....da' la multe de tot! bine ca David e ok acum!
o zi mai buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Da, Roxa...multi dr sunt de frumusete aici......singurul lor avantaj este aparatura si accesul rapid la informatie...
Noi cred ca am nimerit la un pediatru bun...rus...hihi...

It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation

Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
:
varsta, poze, D-ale lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

Ege multa sanatate fetitei tale!Aveti grija de voi si poate nu va fi cazul sa ajungeti la Bucuresti.Citind ce-ai scris de cum sunt tratati copiii de unele asistente m-am ingrozit si sper ca in viitor sa nu mai auzim de asa ceva.Vene nu avea nici Mariuca mea dar coboram de multe ori la terapie intensiva si aveau cu totul alte metode.uf...de necrezut...
Eu in ultimul timp am fost cam ocupata si nu v-am mai scris.saptamana trecuta am fost la munte cu Mariuca unde a fost superb.A fost o rasfatata si i-a placut tare mult.
Tatiana de aceea nu am mai dat nici un semn.
la toate si revin ca acusi vine Mariuca si trebuie sa-i prepar ceva rapid.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ege spune:

am sunat la dr dumbrava si mi-au raspuns cei de la echo.mi-au spus sa sun intre 15-18.

ege si arzu ege (30.09.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns July spune:

Ege,ai un p.m.
Laura,ma interesez maine unde se fac mamografii.
Liana,spune-i prietenei tale ca s-a intors d-na dr.Lutescu.
Crix,si Teo isi doreste un fratior sau o surioara,cu ardoare pot spune,insa iar si-a pierdut din entuziasm taica-su.
Oana,ne intalnim cand vrei tu.
Sinzi,ai talent,nu gluma.Pacat ca nu-l valorifici!
Iulia,mi-a placut piratul.
Mav,am reusit sa ma amuz si eu cu nazdravaniile lui Seb.

Oh,Roxa,ce faci,vii prin spital?

mai scriu,sunt in viteza.

Pupici tuturor,July.

Aveti grija de voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns July spune:

Uf,Cornelia,cum sunteti?

mamacita,te-am vazut si eu la Neptun,tare de tot!Felicitari!

July

Mergi la inceput