All about Constanta (85)
Raspunsuri - Pagina 11
CRIXIA spune:
Da, Mav, nu a fost grav!
Jone, greu moment inceperea serviciului! SA fie sanatoasa micuta sarbatorita si sa mearga fericita la gradi in continuare! Tati cand vine?
roxanaz spune:
Mav nu are nici o legatura flamexinul cu dieta salina. mananca normal.
Tania din preductal nu are ce sa aiba dereglari ale enzimelor hepatice. dar colesterolul marit e legat de asta. ficatul fiind unul dintre centrele sintetizatoare de colesterol si acesta avand un nivel crescut...e normal ca si enzimele sa isi sporeasca nivelul. are vreun antecedent de probleme biliare? pentru ca in sinteza bilei colesterolul joaca un rol important. ar putea interveni urmatorul mecanism de feed-back: cantitatea scazuta de bila, insuficienta in procesele de degradare a lipidelor, declanseaza mecanismul de sinteza suplimentara a bilei. in mod concomitent creste cantitatea de colesterol secretata si implicit nivelul enzimelor hepatice. repet, asta nu inseamna ca e exact o astfel de problema biliara, ci doar ca existenta ei ar furniza o explicatie. (de exemplu, daca fosfataza alcalina e in limite normale problemele biliare se exclud)
na sper, sa nu te fi incurcat mai mult.
dadi_t spune:
Roxi sunt un pic.., dar am inteles esentialul. Sora mea a avut hepatita A in copilarie si a ramas de atunci cu o oarecare sensibilitate hepatica, dar fara sa se depaseasca valorile normale. pana acum..... A facut acum o luna o procedura cu biorezonanta si i-a pus in evidenta exact ce spui si tu , o dischinezie biliara drept ptr. care ptr. confirmare si-a facut si analize. Azi si-a luat liv 52 la recomandarea farmacistei. Hmmm, stiind ca este un produs natural nu am certat-o, dar totusi o vizita la un internist este de recomandat. Pupici multi pt. lamuriri!
Mav, imi pare rau ca nu am reusit sa te ajut cu programarea. O perioada mi-a iesit efectiv din cap, apoi am avut o perioada plina-plina...si cand a intrebat July de Dr.Lutescu mi-am adus aminte de tine. ce ai mai facut?
Sanatate puiutilor bolnaviori!
Tania cu Anduta(14 sept'96)+ Bibi (14 febr'04)
Noi!
Ce nu poti controla...evita!
sinzi_ana spune:
http://good-times.webshots.com/photo/2205481400087737923EZMKgD
am terminat camera lui David
It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation
Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
: varsta, poze, D-ale lui David
mav spune:
Buna dimineata!
Sinzi, foarte frumoasa pictura! Foarte frumos totul: si sarbatoritul si bucatele si tortul (pana la urma l-ati pus pe Thomas pe tort si noi am avut un trenulet pe tort, drept suport pt lumanari, insa tortul lui David este cu mult mai aratos decat a fost al lui Sebi.)! Felicitari!
Tania, merci, esti o scumpa. O sa-ti trimit PM.
Iulyp, sa stii ca pt moment m-ai convins sa ma las pagubasa....
Mami de Sebi (04.02.2004)
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
roxanaz spune:
buna dimineata!
Tania imi pare bine ca totusi am reusit sa te lamuresc scuze ca te-am ametit pe parcurs sanatate multa surorii tale.
Sanzi taaare frumoasa camera! super! pot sa fur ideea pentru tort in iulie? [emoticoncaredadingene]
noi ieri am fost la vaccin, a fost totul ok, nitica chiraiala la intepatura dar dupa aia ok. bineinteles ca a fost prilej de mers la uf-uf, de alintat, de prosteala....esential e ca nu are nici o galma si nici febra nu a facut deloc.
Aura draga mea cum mai esti azi?
o zi frumoasa tuturor!
LeeAnn spune:
Buna dimineata!
Noi traversam o viroza, nu cred totusi ca a fost cea de temut.Cred ca vom scapa destul de usor.Ne-a vazut ieri dr.Fasie si suntem super ultra incantate de el.
mav spune:
Bine de stiut pt gravidute: cititi aici despre infectiile tractului vaginal si rectal cu streptococ.
Mami de Sebi (04.02.2004)
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
Cornelia spune:
Buna!
Adriana, Gabi multumesc pt. informatii in leg. cu cresa!
Vic, multumesc inca o data. Am luat legatura cu d-na. Se mai gandeste. Problema, e asa cum ma asteptam, drumul lung.
Crixia, iti multumesc si tie. Nu am apelat la d-na dr., ca m-am gandit ca daca Maria e contagioasa, mai bine vine un medic sa o vada acasa.
Deci :
Nu gasesc bona. Se pare ca nu il pot inscrie pe Stefan la cresa (sau oricum ca e foarte dificil) pentru ca nu am domiciliul in Constanta
Maria mai tuseste din cand in cand... si posibil sa aiba varicela...sau o alergie alimentara, dar tare urata. O sa vad cum evolueaza bubitele.
Stefan are piciorul scrantit si si-a daramat dulapul de haine pe el
Doru e bolnav si ipohondru pe deasupra
La serviciu am un control incepand de luni si sunt varza cu lucrarile.
In rest, toate bune si frumoase
Pupici tuturor si sanatate voua si puiutilor!
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze