Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (10)
Raspunsuri - Pagina 9
dianocica spune:
dandusa sa nu te superi pe noi ca vrem party mai tare. dar ne a placut mult la tine si cum noi suntem 3... ar fi si pacat...nu? 
diana
fericita de
davidutz 03.12.06
david 1 2 diana intalnire
dandusa spune:
quote:
Originally posted by dianocica
dandusa sa nu te superi pe noi ca vrem party mai tare. dar ne a placut mult la tine si cum noi suntem 3... ar fi si pacat...nu?
dianafericita de
davidutz 03.12.06
Supar?!?Nici vorba...,din contra...,ma ofer sa am grija de dulciuri
Virsta
Crinuta,luna 1,luna 2,luna 3,luna 4Poze Dandusa
Mamici din C-ta
madaluta spune:
Vreau sa va intreb si eu ceva referitor la scaunul de masina:
1.ati cumparat cos pt 0-13 kg, sau scaun reglabil pt 0-18 ?kg
Nu stiu pentru care sa optez.As lua scaun reglabil, dar nu stiu daca este confortabil pentru bb la varsta mica(pana sta in fundulet)
2. chiar trebuie sa luam scaune aprobate de norma europeana ECE R44/03,? Unde gasesc scrisa aceasta regula?ce se intampla dacva nu luam astfel de scaune?
Madalina +
Darius Cristian ( 14.12.2006 )
poze Darius
a_deju spune:
quote:
Originally posted by dandusaquote:
Originally posted by a_deju
dandusa... crina este SUPER!!! imi plac pozele de mor!! artsitice
pupici de la noi
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
POZE
atat mai avem pana la 1 an
Unde ai fost?N-ai mai scris pe aici...,te tine ocupata Eric?Cum mai sinteti?Sau ti-e greu fara Mihai acasa?Va pooopam tare .Ti-au placut pozele mele artistice...
VirstaCrinuta,luna 1,luna 2,luna 3,luna 4
Poze DandusaMamici din C-ta
eee, unde-am fost... tot bat pasu' pe loc prin casa, ba am avut de munca pt birou, ba am tot luat teapa cu vremea... vedeam ca e urat afara, pregateam motanu' de o repriza in leagan la balcon, si exact cand adormea si el bine, hop si soarele, de-mi venea sa-mi smulg paru' din cap.... nu de alta, ca el o duce bine in balanganeala lui acolo, da' io mai am putin si scot fum la propriu (nu numai de la tigara
) daca nu ies sa-mi aerisesc creierii... ma rog, ieri a fost o zi mai reusita, l-am vizitat pe darius, bebe de madaluta, care e un super cumintel si frumusel si papacios si il pupacim dulce pe aceasta cale, ca i-a "imprumutat" ieri lu' motanu' pampers, si servetele, si babetica, si fotoliul de alaptat :) ce mai incolo si-ncoace, mai aveam putin si ne mutam acolo :)) pupam si pe madaluta 
de citit citesc zilnic cu nesat si infocare, imi pregatesc un ditamai speechul, si cand sa trec la actiune, incepe miorlaiala... macar sunt multumita ca doarme noaptea de rupe, n-am probleme la capitolul asta, dar totusi..sa nu deochi copilu', ca cine stie ce iepuri are in maneca si-i scoate taman cand om fi si noi in motu' relaxarii.. :))
pupam dulce fetele!!!!
POZE
Laura13 spune:
salut fetele!
bebe a fost un cuminte a lasat-o pe ami sa calce toate rufele!
dianocica, ingeras atat de mult suge efectiv??? sau atat sta la san?
pt fetele din iasi au adus la teba salopete cu "defect" pt bebe. eu am luat 4 salopete si un body la care am cautat defectele vreo 10 min si nu le-am gasit!! cost total: 340.000 lei
miro nu am avut astfel de probleme. sper nici sa nu avem!
pupoci ca a inceput sa maraie
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
dandusa spune:
quote:
Originally posted by Laura13
salut fetele!
bebe a fost un cuminte a lasat-o pe ami sa calce toate rufele!
[
Lauralui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

,Bravo,Laura!!

Virsta
Crinuta,luna 1,luna 2,luna 3,luna 4Poze Dandusa
Mamici din C-ta
a_deju spune:
quote:
Originally posted by madaluta
Vreau sa va intreb si eu ceva referitor la scaunul de masina:
1.ati cumparat cos pt 0-13 kg, sau scaun reglabil pt 0-18 ?kg
Nu stiu pentru care sa optez.As lua scaun reglabil, dar nu stiu daca este confortabil pentru bb la varsta mica(pana sta in fundulet)
2. chiar trebuie sa luam scaune aprobate de norma europeana ECE R44/03,? Unde gasesc scrisa aceasta regula?ce se intampla dacva nu luam astfel de scaune?
Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )
poze Darius
mai, eu stiu ca trebuie sa fie scaun de masina, habar nu aveam ca mai trebuie sa indeplineasca si nush ce norma... da' chiar crezi ca organu' stie el dupa ce criterii sa verifice daca scaunu' indeplineste nush ce mareata norma europeana...???? asta ca sa nu mai zic ca o sa-l pup pe gura pe politaiu' ala care o sa opreasca vreodata o masina si sa dea amenda ca nu ai scaun la copil... sa fim seriosi, inca traim in romania...
cat despre modelul ales, stii deja pt ce am optat noi. parerea mea, strict personala, daca se vinde in magazin pt copii (prin asta inteleg ca are manual si garantie), daca are cureluse de protectie, husa detasabila, si se poate fixa centura de siguranta a masinii, este exact ce-mi trebuie.
pup :)
POZE
dandusa spune:
VERONICI,
pooop tare pe tine si pe bb Rares...,aveti grija de voi,prin cite ati trecut...,v-a intarit D-zeu...

BAMBO,
felicitari pentru micuta crestina,Antonia ,cea frumoasa,vrem pozeeee
ANGI,
poop
.Si noi am vazut pozici cu bubulina ,da ce par mare are si ea...,scumpa foc.Sa va traiasca.
A-DEJU,
ahaha,v-am prins...,va intilniti fara noi...
,data viitoare poate ne vedem cu toatele.
Si mai lasa naibi' tigarile ,ca te spun ...
,stii tu cui...![]()
Voi pe unde umblati,mindrelor cu copchii cu tot?
Fata mea ,doarme de la 14.20...,cam asa...,pina acum.Am fost afara,am venit ,am lasat-o in dormitor cu geamul deschis si imbracata si nu se mai trezeste...Intre timp am inchis si geamul...,l-am mai deschis o data si ea tot doarme...Stau si eu pe capul vostru...,al meu sot este liber si a fugit la sala iar eu...,bintui pe net de una singura...,zuza nebuna...
Ma duc sa va fac program de gimnastica ,poate va hotariti si voi sa faceti ceva...,eu am vreo 5 zile in care nu am facut deloc...,dr sint bolnava...
.De miine...,bagam ,ce ziceti?

Virsta
Crinuta,luna 1,luna 2,luna 3,luna 4
Poze Dandusa
Mamici din C-ta
a_deju spune:
in legatura cu standardu', am gasit info, da' doar in engleza...
www.childcarseats.org.uk/standards/r4403.htm" target="_blank">standard
POZE
dianocica spune:
laura suge tot timpul. dar are ritual. suge de 2-3 ori, sta un pic, tremura barbia...si apoi o ia de la capat.
a_deju alaptezi?
diana
fericita de
davidutz 03.12.06