Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (10)
Raspunsuri - Pagina 10
bebinuta spune:
ce repede trec paginile...
pana ce reusesc sa va cunosc mai bine nici nu mai tin minte cine mi-a raspuns la mesaje . dar oricum va multumesc si promit ca o raspund si eu la un moment dat la fiecare in parte
.
penru ca intru ca fiecare atunci cand ma lasa Ada si pentru ca nu sunt foarte familiarizata cu "forumurile" va rog sa ma ajutati cu cateva lucuri: 1. cum postez poze? (tocmai incerc sa fac ceva album pe yahoo)
2. cum fac sa apararem si noi (Ada si cu mine ) in listuta de la inceput![]()
3. Care e treaba cu mailul comun?
bebinuta
de
Ada
asiza spune:
Dandusa...
...ma mandresc tare cu asa o nora! Si frumoasa, si simpatica...Denis pupaaaa....

Tema zilei:
1. Denis suge dintr-un singur san cam 10 minute, apoi il ridic sa eructeze (eventual il schimb) si apoi il mai pun odata si mai suge inca vreo 5-10 minute.
2. Nu calc hainutele.
3. Daca bb are ceva in ochisor, pun ser si incerc apoi cu fasa sterila...pana acum mi-a iesit, desi uneori e cam chinuiala...Acuma am citit ce scria Raluca cu NU ser pentru ochisori...mi se pare ok...dar care e explicatia?
Veronici, jos palaria pentru o mamica puternica ca si tine. Ce sa-ti spun...incompetenta unor medici e strigatoare la cer si ma revolta extrem de tare....bine ca la bani stiu toti sa se gandeasca si sa intinda mana sau sa desfaca buzunarul...Te pup tare tare si pe Rares la fel...

Alex, sper ca Marius sa se refaca...e tanar si cu putina atentie si tratament sigr va fi bine. 
Azi am fost afara cu Yagmur si bb Luca...ne-am plimbat destul de multisor, desi era frigut si batea putin vantul, insa a fost soare. Ne-a placut...apoi am fost in vizita la socrella, unde bb a mancat si a dormit, a fost tare cumintel...acuma astept sa se trezesca sa-l alaptez si apoi facem baitza...
Oana
cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Varsta Denis
Laura13 spune:
fetele spuneti-mi sa nu ii dau lapte praf!!! de vreo 3 zile nu se mai satura. sau ma rog, se satura dar dupa vreo 2 ore, 2 ore si ceva incepe sa planga de parca n-a mai mancat de o luna. s-a dus naibii si program si tot. ce sa fac. am cumparat humana dar inca nu am dsfacut-o.
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
pitikot spune:
Angi,deja suntem la nr 4 la Pampers.
Am reusit sa pun poze cu "purcelusul" meu in album in sfarsit !
Va rog spuneti-mi si mie,v-a zis pediatrul sa dati calciu la bbei ?
asiza spune:

Saryta!!!!! Sa fii sanatoasa, fericita si implinita alaturi de minunata ta familie! 
Pup si felicit si sarbatoritii de azi, bb-ii care mai adauga o lunisoara in buchetul vietii!!!!!
Donia, am crezut ca te-am omis de la sarbatoritii lunii, dar nu ai scrisa data nasterii in listutza...asa ca please trece-o tu si pune-te apoi pe listuta sa te tragem de urechi de ziua ta! ![]()
quote:
Originally posted by a-deju ...sa-l pup pe gura pe politaiu' ala care o sa opreasca vreodata o masina si sa dea amenda...

Lauraaaaa, NUUUUU...inca nu lapte praf...e normal s-l hranesti la 2 ore, 2 ore si ceva...laptele matern se digera mai repede decat formula...du cutia aia de Humana la vreun vecin sa nu te mai tenteze...dai lapte praf daca nu respecta curba de crestere...ceea ce nu cred ca e cazul inca...si eu ii dau ziua la 2 ore, iar daca iesim afara atunci mai uita de foame si-l hranesc la 3-3.5 ore, iar noaptea cam la 4 ore...NU DA FORMULA, nu e cazul inca...
Oana
cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)Varsta Denis
bebinuta spune:
referitor la tema de azi: noi nu am avut probleme cu ochisorii pana acum; Ada suge in functie de dispozitie: cand 15-20 min, cel mai fericit caz si ajunge pana la 40-50 cand e agitata;
bebinuta
de
Ada
veronici spune:
quote:
Originally posted by asiza
Veronici, jos palaria pentru o mamica puternica ca si tine. Ce sa-ti spun...incompetenta unor medici e strigatoare la cer si ma revolta extrem de tare....bine ca la bani stiu toti sa se gandeasca si sa intinda mana sau sa desfaca buzunarul...Te pup tare tare si pe Rares la fel...
Varsta Denis
Sa stiti ca am dat si eu spaga grasa dr-ului cu care am nascut si neonatologului iar dupa ce am plecat la Buc. si am aflat ca Dragos a murit cu zile (adica nu le trebuia nenorocitelor nici un anestezist ci trebuiau sa-i faca un simplu sedativ pe vena si gata se linistea,avea sanse mai ales ca ei doi au respirat singurei de la inceput).Deci cand eu eram la Buc.sotul meu a mers in spital,l-a facut in tot felul pe ginecolog (de la palestinian imputit si incompetent pana la altele mult mai urate),a urlat de l-a auzit tot spitalul si i-a cerut inapoi banii de spaga.L-a mai si intrebat: de ce i-ai luat ma?Ai simtit tu ca-i meriti? Neonatoloaga a aflat de scandal si nu a fost de gasit iar la tel nu a mai raspuns.Numele lor sunt: ginecolog Mohamed Zaher iar neonatoloaga Bucur si nu mai stiu cum (oricum,sefa de sectie).
Si sa nu va mai spun ca dr.Dambeanu de la Giulesti (neonatolog) nu a vrut sa primeasca nimik iar dupa dl.prof.Marinescu alergam cu plicul si-mi spunea ca daca vreau sa ma mute din salonul ala bun sa mai incerc...... La Giulesti am stat 7 sapt.in salon cu baie proprie (cine a nascut acolo stie ca asta e un lux) si nu mi-a reprosat nimeni ca ocup patul,in conditiile in care alte mamici de prematuri stateau si cate doua in pat!! Acolo am dat de OAMENI !!!
veronici
mamica lui Rares Stefan
dandusa spune:
quote:
Originally posted by Laura13
fetele spuneti-mi sa nu ii dau lapte praf!!! de vreo 3 zile nu se mai satura. sau ma rog, se satura dar dupa vreo 2 ore, 2 ore si ceva incepe sa planga de parca n-a mai mancat de o luna. s-a dus naibii si program si tot. ce sa fac. am cumparat humana dar inca nu am dsfacut-o.
Lauralui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
Dar de ce vrei sa-i faci program?Si dupa 2 ore ,nu mi se pare ca este repede...Eu alptez la cerere exclusiv,si ii dau de cite ori cere...Acum stiu sigur cind ii este foame...,incepe cu un cintecel dragut si primeste...Mi s-a intimplat sa ceara si mai des de doua ore...si nu am intrat in panica...,i-am dat si pe urma s-a reglat ea singurica...Poate are un puseu de crestere...,ce stim noi ce sim ei exact...,ca doar de foame cere sa pape,nu?Incearca sa-i dai si suzi,poate ca vrea doar sa suga ceva si vezi pe urma cum se prezinta...Da-i tzitza,cit vrea si gata...Eu,una ma bucur ca am laptic si la lapte praf nici nu ma gindesc...,nici nu vreau sa stiu cum arata ...Nu mai fi igrijorata...,da sa pape bb sa se faca mare...
Uite-te si la freutatile copiilor,cit de diferite sint ,petru aceiasi virsta.Fi-mea are cam 5600 acum si alti copii de virsta ei sint mai grasunei...,dar asta este...,chiar nu vrea sa stiu,sau sau sa-mi fac griji,sint foarte diferiti si normal ca iau in greutate diferit...,desi maninca...Virsta
Crinuta,luna 1,luna 2,luna 3,luna 4Poze Dandusa
Mamici din C-ta
Dia1609 spune:
dianocica, deci maine e chef? pregateste Oana niste
pt dmic
... ma bucur ca ti-a placut filmuletzul cu cei 4 bb ... oare tanti aia cum se descurca? ... bine ca rad si-s veseli toti ![]()
azi cred ca ti-am luat-o inainte: am reusit sa fug la ginecolog ... am lasat fata cu sotzu' (ca a putut sa se rupa si el 2 ore de servici, dat fiind faptul ca i-am promis nebuneli
) si am fugit la dr. (cu care am vb de dim. si mi-a zis sa ma duc cand vreau eu ca nu stau deloc - e un dragut) ... si am ajuns acolo si avea o sala de asteptare super plina, era stup de
... cu ce drag m-am uitat la ele... dar tot m-am bagat in fatza
si am terminat in 10 min, totul e ok, mi-a facut si control, si eco si lama... mi-a dat si mie exluton si m-a chemat la urmatorul control cand termin cu alaptatul, cand o sa-mi dea alta metoda contraceptiva, probabil sterilet din ala hormonal
angi_m, mai un pic si ii pun agrafe Oanei, nu las eu sa-i ajunga bretonul in oki ![]()
Dia
de
Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3
dandusa spune:
Grasuneleor...,care se simt
,am mai facut un program pentru coapsele noastre cele dragi...,care sint un pic cam mari...,ce ziceti...,ne bagam?
Eu de miine,ma apuc si sper sa nu fiu singura ![]()
Scuze pentru greselile din mesajul anterior,eram grabita...
Virsta
Crinuta,luna 1,luna 2,luna 3,luna 4
Poze Dandusa
Mamici din C-ta