Dieta de astazi!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns matildasep spune:

Ina, nu cred ca trebuie sa tii o dieta anume, cum ziceai si tu, d: o cafea, la p: doua felii de..., ideea e sa nu mananci ce ingrasa, sa nu le combini si sa nu te ridici de la masa satula, adica cu burta plina.
Eu am descoperit ca imi este mai usor, daca imi tin burta mereu trasa, adica mereu incordata, asa imi dau seama cand depasesc limita. Cand nu mai pot sa-mi tin burta supta si-mi vine sa o las , atunci inseamna ca am mancat prea mult. Asa ca in felul asta, la mine incape asa:
-incep ziua cu un ceai, o felie de paine cu branza, daca mananc doua, iar nu-mi pot tine burta si ma opresc; sau un ou fara paine, sau cate o placinta cu carne, sau cu branza, adica nu manacnc in fiecare dim. la fel;
-peste 3 ore mananc un fruct sau un suc natural;
- 3 ore mai tarziu, carne simpla fara legume, pt. ca iar e prea mult sa le mananc pe amandoua;
- spre seara mananc doar legumele simple fierte, la cuptor, sau salata, impreuna cu sotul, dar lui ii dau si carne;
-iar daca mi-e foame mai tarziu mananc un iaurt, in general pana in ora 8 seara;
-Si cand mi-e pofta de ceva dulca mananc o data pe saptamana inghetata, si asta dupa 3 ore.
Asa nu mi-a fost niciodata foame, nu am avut ameteli si ma simt mult mai bine. Fara carne de porc,doar vita, pui, peste, ou, si o zi pauza, in general vineri.
Daca as face si sport, sigur as slabi un kg pe saptamana, dar aici sunt cam lenesa.
In fiecare luni dim. ma cantaresc, si ieri am avut 63,500 kg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gologanii spune:

Buna fetele!
Fiti foarte atente la dulciurile pentru diabetici!
Ele nu au glucoza, dar in general sunt mai calorigene decat cele obisnuite!!
Succes tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Ina,mi-a atras atentia titlul subiectului tau,foarte frumos.
Iti doresc mult succes in incercarea ta de a slabi si intr-adevar tot ceea ce faci azi pentru silueta ta se va reflecta in imaginea ta viitoare.
Dupa nastere,am inceput si eu modest cu numai 5 minute la stepper iar acum pot sa-l folosesc si doua ore daca vreau,important e sa fi consecventa si sa nu lasi pe maine ceea ce poti face azi-greseala cea mai mare a celor care ne confruntam cu kg.in plus

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina C spune:

Dupa ce am scris am mai cautat subiectul citeva zile si vazind ca nu mai scrie nimeni am renuntat la el.
Astazi insa, surpriza!!!!!!!!!!E pe prima pagina...
Multumesc fetelor, multumesc Luna75.
Pot sa ma laud ca sunt in ziua a 11a si deja sunt alt om.Sper din suflet sa ma tina.Am scapat de 3 kg si ma simt mult mai bine.
Stau in continuare foarte prost cu sportul, dar voi rezolva eu si problema asta.
Va pup,ina C

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2004 spune:

Ina ,ai mareee dreptate ! M-am saturat de vesnicele 3-4-5 kg pe care ba le dau jos, ba le pun la loc .
Acu zic iar ca ma apuc de un regim sanatos :fara piine ,fara dulciuri si cu Pilates macar la 2 zile !Ma cintaresc miine si la treaba .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

buna fetelor si succes la slabit

daca va tineti de ce scrieti pe aici , adica far adulciuri, paine , cartofi...mancat seara...etc, o sa slabiti, si inca fara sa va infometati, dac amai faceti macar 20-30 min de sport atunci o s avedeti rezultatele mult mai repede, eu asa am reusit in 4 luni sa dau jos 10 kg , din pacate dupa ce le-am dat jos...am revenit l avechile obiceiuri, adika dulciurile, si am pus iar pe mine, acum m-am apucat iar , eu zic ca de slabit cu putina ambitie se poate, greul urmeaza dupa....adica mentinerea... si sa n-aveti nici o pofta

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."
Michael Levine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanna spune:

Salutare! Mai primiti o oaie ratacita printre calorii aici in club?
De maine m-am hoatarat sa pun piciorul in prag si sa nu mai mananc asa haotic. Eu ma gandeam la un regim disociat, sa vad daca reusesc!
La mine marea problema e ca ma trezesc f devreme ( ora 6 ), la 7:30 sunt la servici si la 9 deja sunt lesinata de foame. Pana plec, la ora 16 bag in mine croissante cu cioco, pateu de ficat si tot felul de chestii din astea care ma umfla.
Daca ma primiti la voi ma duc sa ma cantaresc si va dau raportul.
Pupci si ambitie cu carul va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina C spune:

diana2004, noi ne-am mai intilnit la "disociat" in 2005.
Eu am pierdut atunci citeva kg, dar pina la sfirsitul lui 2006 le-am pus la loc.
Nu stiu daca v-am spus ca iau si "Elixir din fructe de soc" si ceai de slabit.
Am inceput sa maninc doua felii de piine prajita pe zi: una la md si una la prinz.
Ieri si azi am mincat si cite o bucatica de placintica.
De miine voi fi iar stricta si apoi vine si postul de pe 19.
Simbata si duminica e putin mai greu, mai ales ca e frig si stam mult in casa.
Succes si mai vorbim..., dar mai bine ar vorbi cintarul,nu?sau oglinda macar...
ina C

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2004 spune:

Ina ,asa e ,ne-am intilnit la regimul disociat ,nu-mi vine sa cred ca atunci slabisem pina la 61 kg ,iar acum...mai bine spun miine cit am .Am facut si in seara asta Pilates si de miine zau daca ma mai ating de dulciuri .

Nana ,daca vrei compatimim impreuna !

Eu nu ma mai simt in stare sa tin nicio dieta si sper ca daca fac ceva sport si nu maninc prostii sa revin la 60 kg .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lau10 spune:

Mi se pare un subiect de bun simt si ma bucur ca l-ai deschis. M-am cam saturat de subiectele astea ci diete drastice. M-am apucat si eu de una si dupa 3 zile am facut palpitatii la inima si nu aveam energie pentru fetita mea. Infometarea asta o fi buna dar daca stai in pat si nu ai nimic de facut, eu la ce viata activa am, nu a mers deloc..ma rog..la mine.
Eu am acum 68 de kg la 1.64cm. Foarte mult..dar nu conform standardelor, ci pentru ca nu ma simt bine in pielea mea. M-am decis sa duc o viata mai sanatoasa, fara tigari, fara alcool (nici nu beam eu mult), fara multe grasimi in mancare si fara dulciuri normal. Painea mi se pare foarte sanatoasa si nu renunt la ea, 2 felii de paine neagra pe zi. Merg si la sala de 3 ori pe saptamana.
Parerea mea este ca daca duci un ritm de viata sanatos si ai grija sa manaci ce e bun si nu ce te umfla, poti sa slabesti. Si asta vreau sa fac eu. AM sa urmaresc subiectul asta si ar fi bine sa ne incurajam reciproc.

Va pup (sper ca nu am suparat pe nimeni)

Mergi la inceput