Dieta de astazi!
e a n-spea tentativa pe care o am!
mi-e si rusine sa spun cite kg am...(84), in conditiile in care la sfirsitul anului 2005 ajunsesem la 74( ce vremuri...).
Dar de astazi gata cu poftele , mincatul in permanenta, cisternele de dulciuri etc.
Nu am ales o dieta clasica.Am incercat sa elimin piine, dulciuri, sucuri, alcool, in totalitate, sa nu maninc dupa ora 19, cantitatile sa fie rezonabile si sa fac si putin sport ( la serv am mers pe scari, iar acasa am facut 3 minute de stepper).
Acest subiect este pentru cele mai putin consecvente, care mai gresesc pe ici pe colo.M-am mai incris pe la diete si subiecte de pe forum, dar nu am reusit sa tin ritmul niciodata.
Asa ca...va astept,ina C
Raspunsuri
matildasep spune:
Multa bafta!
Eu am renuntat la aceste produse de o luna si am pierdut 2 kg, bineinteles ca nu am facut sport. Am bicicleta si am pedalat doar de doua ori in luna asta, doar inainte de dus fac cam 30 de abdomene, mai multe nu pot.
Am uitat sa zic ca acum am 65 kg, si pana in vara vreau sa ajung la 55 kg.
Sper sa reusesti si sa ajungi la kg dorite.
ile77 spune:
Si eu sint genul care am inceput multe diete ,dar nu am adus pina la capat nici una.
Insa mi-am dorit cu atita disperare sa slabesc incit am zis :gata.ori slabesc ,ori continui sa imi pling de mila.
In momentul de fatza nu tin neapart o dieta anume.Dar am scos tot ce inseamna "daunator"din alimentatie: cartofi,orez,DULCIURI,piine,sosuri.
Am inceput pe 2 ian si pina acum am dat jos 4 kg.
Mai am mult de dat jos;am 67 acum si vreau 58.
Cred ca daca vrei cu adevarat ,poti pina la urma.
Ma dau viteaza acum
, dars sper sa ma tina curajul pina la capat.
Bafta
Ile
si Vivian
(07.03.2006)
rory76 spune:
Ina C , sunt alaturi de tine! Eu am mai putine kilograme de dat jos, acum am vreo 54 si vreau sa ajung neaparat la 48-49! Aceleasi reguli mi le-am impus si eu, fara dulciuri, de nici un fel, fara paine, sucuri, alcool, dupa ora 17 mananc doar fructe. Nu prea am chef sa fac gimnastica, dar o sa incerc niste Pilates, sa vedem...secretul e sa vrei cu adevarat. Eu ma mir singura ce ambitie am avut sa slabesc de la 70 la 55 de kg in 5 luni! Dar cand mi-am propus, nu am mai renuntat nici o clipa la dieta! Puteam sa mor de pofta, nici macar nu gustam! Pentru ca stiu ca daca iau o lingurita, nu ma pot opri doar la una...si atunci, mai bine nu iau! Cred ca de asta ne apucam de dieta si renuntam usor la ea. Nu suntem psihic pregatite...Zicea un medic undeva ca multe persoane asteapta sa le vina intai motivatia si apoi sa se apuce de dieta! Secretul e sa te apuci de dieta si, pe masura ce slabesti, vine si motivatia! La mine asa a fost. Cand am vazut ca incap in haine marimea 42, care acum imi sunt chiar putin largute, nu mai imi incapeam in piele de bucurie! Ce iti place mai mult: sa mananci prajitura/pizza aia sau sa iti spuna cei din jur ca arati bine? Eu am ales a doua varianta! Voi?
Succes! Sunt alaturi de voi!
"Nu crede in miracole, bazeaza-te pe ele!"
danamiha spune:
Fetelor, nu papati nici dulciuri cu fructoza? Daca da, spuneti-mi va rog cum reusiti. Si eu am slabit 13 kg cu Monti, dar mai am de dat jos inca 5 si nu mai reusesc. Zilnic simt nevoia de ceva dulce, de ex smochine, iar azi am papat pt prima data ciocolata Milka pt diabetici.
Succes la slabit 
Tzuni spune:
quote:
Initial creeata de ina C
e a n-spea tentativa pe care o am!
mi-e si rusine sa spun cite kg am...(84), in conditiile in care la sfirsitul anului 2005 ajunsesem la 74( ce vremuri...).
Dar de astazi gata cu poftele , mincatul in permanenta, cisternele de dulciuri etc.
Nu am ales o dieta clasica.Am incercat sa elimin piine, dulciuri, sucuri, alcool, in totalitate, sa nu maninc dupa ora 19, cantitatile sa fie rezonabile si sa fac si putin sport ( la serv am mers pe scari, iar acasa am facut 3 minute de stepper).
Acest subiect este pentru cele mai putin consecvente, care mai gresesc pe ici pe colo.M-am mai incris pe la diete si subiecte de pe forum, dar nu am reusit sa tin ritmul niciodata.
Asa ca...va astept,ina C
Bafta la slabit si la stilul de viata sanatos pe care vrei sa-l adopti. Dar...numai 3 minute pe stepper?
Gandeste-te ca abia dupa 20 de minute de efort fizic incepi sa arzi caloriile! Sper sa fi fost totusi o greseala si sa fi vrut sa scrii 30 de min..._
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos Mik - Ancadragoman - Tzuni - Dordia2000
denisabia spune:
Citindu-va mi-a trecut prin cap ce te faci dupa...Slabesti si te intorci la vechile obiceiuri?Sigur uneori e nevoie de dieta , cred insa secretul e in a adopta un stil sanatos , adaptat organismului tau.Acum cativa ani am fost internata in spital pentru niste analize si am ramas profund impresionata de fete de 15-18 ani , care aveau probleme de cu greutatea , din cauza unor dereglari hormonale.Se chinuiau sa slabeasca , desi nu prea mancau se depunea si le era si foarte greu sa scape de kilogramele in plus.Zic eu ca ar trebui sa fim recunoscatoare cele care nu avem parte de asa ceva si s-o lasam mai usor cu mancatul.![]()
Sa fiti cat mai suple fetelor!
bufi spune:
Toate avem aceeasi problema, dar asa cum s-a mai scris, ce facem dupa ce slabim...elinam ce ne face rau si ingrasa si apoi ce mancam.
si eu zic ca tine de ambitie, dar mai iesi la un restaurant, numai si numai salata...mai mergi la party...nu mananci dulciuri, mai iesi cu colegii si ce mai mananci...
Eu tot ma chinui sa slabesc 5 kg si reusesc sa dau 2 kg cam intr-o luna si apoi nu stiu ce fac...iar ma stric...iar mamanc
Si mai spun ca este important si cu cine mergi la masa, acasa daca sotul te intelege si nu vrea sa mananci neaparat cu el...
Eu la birou am o colega insarcinata, care mananca ponderat, nu exagereaza, dar nu-i lipsesc dulciurile, mananca 2 feluri de mancare...si eu mananc cu ea...ea are un motiv, trebuie sa hraneasca 2 persoane, dar eu...
We-ul asta mai am ceva party si de luni s-a terminat...REGIM!!!
Bufi
Rony spune:
mai feteleor , eu am o problema mare! am eliminat dulciuri, paine si tot ce mai face rau , dar mananc seara.... peste zi este ok mananc rezonabil dar seara mananc de plictiseala; mananc ca sa treaca timpul , sa vina ora 10 sa o culc pe cea mica si sa ma culc! ce as putea sa rontai fara sa ma ingras! in afara de fructe!!!!
as avea cam 5-6 kilo si chiar vreau sa le dau ca ma chinui de ceva timp!
cred ca trebuie sa ma pun bine cu psihicul!!!
doroty spune:
Rony si mie imi place sa mananc seara, atunci mi se si face foame, dealtfel.
Am aflat si eu de putin timp ca fructele de fapt ingrasa si mai mult nu e bine sa le mananci seara.Mai bine rontaie legume crude cum ar fi morcovi ,castraveti, ardei grasi, gulie.Mie mi se taie orice pofta de mancare dupa ce ma lupt cu un morcov tare
.
Ina, in ultima vreme am devenit si eu foarte inconsecventa in dieta.
Anul trecut am tinut dieta grupelor sanguine si m-am simtit foarte bine dar din toamna am inceput sa ma abat usor si acum dupa sarbatori am 7 kg in plus.In fiecare luni incep o dieta care dureaza pana cel tarziu miercuri...
Acum doi ani am tinut dieta 3-3-3 o luna, urmata de dieta Mihaelei Bilic.Am dat jos 14 kg intr-un an si m-am mentinut.
Dupa anii astia sunt deja epuizata, mi-a cazut si mult par si de cate ori incep o dieta am ameteli.Iau niste vitamine si simt ca imi adun puterile sa o iau de la capat. Oare voi reusi?...
Sanatate si liniste sufleteasca. Doroty cu minunea de baietel, Onut
ina C spune:
multumesc mult fetelor, mai ales pentru incurajari!
Am mai luat putin vint.
Tzuni, asa e ca nu-ti vine sa crezi?
Trei minute au fost, dar am spus :"decit deloc e mai bine".Sper astazi sa fac 5 minute.Am mult de muncit cu mine.Sunt si lenesa si mincacioasa.
Succes si voua in tot ce intreprindeti,ina C
PS Ma sperii cind citesc pe forum:
D:o cafea
P: 2 feliute de ...
C:un iaurt degresat
Ma simt ca o purcica atunci, dar asta e!
Sunt convinsa ca trebuie sa umblu la obiceiuri mai intii.