Dieta de astazi!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura72 spune:

si eu am de dat jos cam 5 kg ideal dar ma multumesc si cu 3,insa nu scap de burta.trebuie sa fac musai abdomene,dar nu am vointa. om vedea.pt.slabit m-am hotarat sa incerc si asta www.slabesti-online.ro

Poze:http://new.photos.yahoo.com/grgsc_laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2004 spune:

Gata ,m-am cintarit ,am 65 kg la 1,65 m . Pina acum am mincat asa cum trebuie ,am refuzat inclusiv coliva ceea ce pare greu de crezut pt mine . Fac si azi Pilates .
Lau de ce sa superi ,mey ...te astept cu vesti bune .

Laura ,am intrat pe site-ul dat de tine dar imi e lene sa le scriu .In ce consta regimul tau ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matildasep spune:

quote:
Originally posted by ina C

Dupa ce am scris am mai cautat subiectul citeva zile si vazind ca nu mai scrie nimeni am renuntat la el.
Astazi insa, surpriza!!!!!!!!!!E pe prima pagina...
Multumesc fetelor, multumesc Luna75.
Pot sa ma laud ca sunt in ziua a 11a si deja sunt alt om.Sper din suflet sa ma tina.Am scapat de 3 kg si ma simt mult mai bine.
Stau in continuare foarte prost cu sportul, dar voi rezolva eu si problema asta.
Va pup,ina C

Bravo, ina C, ai slabit 3 kg in 11 zile. Nu vreau sa-ti stric moralul, dar totusi ai grija, pt. ca din cate am auzit,cu cat le dai mai repede jos, la fel de repede poti sa le pui inapoi, daca numai tii dieta.
Eu dupa o saptamana, am slabit doar 5oo g, deci acum am 63 kg. Dupa calculele mele pana in iunie ajung la 55, daca merge.
Multa bafta in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina C spune:

matilda, ai mare dreptate!
Eram foarte umflata si cred ca tinctura mi-a scos apa.
Momentan stagnez, dar vreau pina la sfirsitul anului sa slabesc, asa ca probabil voi intra si eu in normal...500 g/saptamina.
Laura, ma intereseaza si pe mine "stilul" celor de pe site-ul mentionat.
Plec la stepper!
ina C

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina C spune:

Fetelor, va astept la raport.
Eu sunt deja in a 14 a zi.Deocamdata am ramas tot cu cele trei kg date jos in primele zile.
Aseara am facut si 10 min stepper.
Incerc sa iau trei mese si doua gustari , nu mai tirziu de 19.
Cantitatile le-am redus considerabil si de asemenea menu-ul e mai dietetic.

Va doresc astazi o zi minunata si sa fiti iubite mereu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Dupa ce termin sesiunea ma apuc serios de modelat.
Vreau sa nu mai am tesut adipos decat in locurile in care trebuie , prin urmare ma apuc sa mananc pe calorii , sala , aerobic , baschet , masaj si electroterapie.
Sper doar sa am timp.

Tare as vrea sa o conving si pe mama-mea sa tina o cura de slabire de lunga durata(ea tine de obicei disociatul) , dar nu vrea deloc sa mearga la sport. Stiti de ce ? ca ii este rusine ca e grasa!!!!!
I-am explicat la cate riscuri se expune , ca dupa 50 de ani daca nu slabeste poate sa faca 100 de boli tine cura de slabire si daca se enerveaza(de obicei bunica-miu are darul asta de a o calca pe nervi) mananca.
Chiar ma gandesc sa-i propun sa faca o gastroplastie , dar stiu ca si dupa aia regimul este sever.
Deci , daca e cineva din Timisoara cu ceva kg in plus sa-mi spuna si mie unde face miscare , sa-mi duc mama pe acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babisa spune:

Si eu as vrea sa dau cel putin 9 kg momentan.Ba slabesc ba ma ingras .As vrea sa mai spuneti cum mai pacaliti pofta de mancare .Spre ex. eu ma trezesc pe la 8 dimineata si imi tine de foame un lapte cu ness si indulcitor,cam pana pe la ora 15:00 (laptele mai grasut ca sa imi tina de foame).Incerc sa inlocuiesc unele mese ,cu fructe,dar parca fructele imi deschid apetitul de mancare .Mai mananc conserva de ton maruntit (jumate la o masa)in ulei(scot cam tot uleiul cu servetele) cu boabe de porumb la conserva,sau branza vaci cu porumb,morcov si telina cu smantana putina si iaurt +piper si sare,ridiche neagra cu branza mai slaba...
Voi ce trucuri stiti , cum mai pacaliti stiomacul...ce salate gustoase dar dietetice faceti de obicei?

Multumesc si bafta multa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simali spune:

Eu am 1.68 si 64 de kilograme. Ma chinui sa dau jos 5-6 kilograme de cam 6 ani si nu reusesc sub nici o forma. Fac foarte mult sport, dar in salturi. Adica merg o saptamana la schi unde schiez in forta de dimineata pana la ora 4,00 PM, vin la hotel obosita ca de-abia pot sa-mi misc picioarele, mananc la cina normal (uneori un desert), la micul dejun mananc un ceai, un sandwich cu branza si doua-trei linguri de omleta (si o cafea), vin acasa, ma cantaresc si... AM LUAT UN KILOGRAM.

Cine spune ca sportul slabeste se inseala. Intretine un anumit tonus muscular, te mentine sanatos si vesel, dar nu slabesti daca esti obisnuit cu el.

Si o intrebare: voi cum reusiti sa tineti diete cu copii mici in casa? Ca unui copil trebuie sa-i gatesti mancare consistenta si sanatoasa ca e in crestere: spaghete cu sos, fripturi, cartofi la cuptor, macaroane cu branza, pilaf, piure, orez cu lapte, placinte, papanasi etc. Ca nu-l poti pune si pe el la regim. Iar eu dupa ce gatesc cele mai sus mentionate nu pot sa ma duc sa mananc trei frunze de salata cu otet. Si atunci gust si eu - chiar daca putin... Si ufff, nu stiu cum s-o mai scot la capat.

alice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Am vazut la o emisiune pe disc. spunea nutritionista ca trebuie sa mananci din 3 in 3 pt. a slabi.
Si sport , mult sport

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karinabianca spune:

Vreau si eu , vreau si eu sa slabeasc...bine , sa MAI slabesc...spun asta pentru ca in ultimul an am slabit 14 kilograme! dar pe parcursul intregului an si nu am tinut o dieta anume. Am mancat mai putina paine (si aceea de secara), am evitat cat de mult am putut sosurile, grasimile, toate mancarurile "elaborate cu anii in bucatarie" si dulciurile.am invatat sa spun NU ...sunt un mare, mare fan al apei, salatelor verzi, rosiilor, ardeilor grasi,al iaurtului , fie el simplu fie cu fructe (cu o%grasimi)iar seara mananc doar unul sau doua iaurturi, in rest nimic .o mai comit si eu din cand in cand , dar nu ma abat mult de la linie!
insa ce m-a ajutat foarte mult a fost inotul! desi nu stiam deloc sa inot si mi-era o frica de nedescris de apa ,m-am ambitionat si am invatat singura-singurica sa inot! am avut o perioada de cateva saptamani in care am mers zilnic la piscina pentru o ora jumatate in care faceam cam 18-20 de lungimi de bazin. sper ca din luna martie sa reiau acest obicei atat de sanatos si benefic!
acum am 57 de kg. la 1,63 si ma lupt cu inamicul celulos de pe coapse si burtica.l-am cam ametit eu , dar tot mai "zvacneste" in lupta!
sunt bucuroasa , am realizat ceva pentru mine , pentru sufletul meu si pentru confortul meu psihic. Dragele mele , nu va lasati ! se poate ! mai multa ambitie! sfaturi , nu prea stiu sa dau , dar din experienta mea va pot spune cu mare placere!sunt langa voi!
cu drag,
karina

Mergi la inceput