Dieta de astazi!
Raspunsuri - Pagina 12
ina C spune:
diana, sa stii ca si pe mine ma mobilizeaza foarte mult forumul.Cred ca as fi renuntat de mult daca nu ati fi fost voi.
Sa continuammmmmmmmm!!!!!!!!!
ina C
Cookie - Alma - Ina - Claudelu
diana2004 spune:
M-am cintarit de azi ,am 63,5 kg !S-a dus o jumatate de kg ,dar ma bucur ca m-am dus la restaurant si nu am mincat decit o salata de pui .Prietenele mele si-au luat papanasi dar eu am rezistat si nu mi-a fost greu .
Sapt care vine vreau sa tin post de carne ,fara lapte si iaurt nu pot.
Spor la slabit !
ina C spune:
felicitari, diana!

nu stiam unde esti!
sa continuam!!!!!!!!
ina C
matildasep spune:
Fetelor si eu am avut un moment de bucurie saptamana trecuta, joi sau vineri, cand vazusem cantarul dimineata la 59, 800 kg, dar nu m-a tinut mult pt. ca astazi iar am ajuns la 60, 300 kg, si de vina a fost pieptul de pui afumat, care mi-a facut pofta, si l-am mancat tot intr-o zi cu vreo 4 felii de paine.
Post, nici eu nu pot tine, dar am sa incerc macar fara carne, in rest salate multe si ultima masa pe la 6-7 seara.
Bafta in continuare!
Through a childs eyes:" Dear God, Thank u for the baby brother, but what i prayed for, was a puppy."
diana2004 spune:
Am fost in curatenie ,treaba multa pe capul meu .Azi a mers fara carne si ma simt chiar bine ;mi-am facut supa de dovlecei ,miine fac tocanita de ciuperci .
In plimbarile mele am constatat un lucru :arat mai bine decit credeam
,stiu sint modesta ,dar asta ma face sa-mi doresc sa arat si mai bine .
Matilda , mamaaaa ,59 de kg ,nu-i nimic ca azi arati tot 60 ,pasul a fost facut ,o sa fie bineeeee !
ina C spune:
Bravo, fetelor!
Si eu mi-am indeplinit obiectivul 74 kg.Sunt fericita.
Deja am altul, 64 kg pe 15 iulie.
Numai bine si Paste fericit daca nu ne mai intilnim pina vineri!
Plec si ma intorc luni, sper sa nu-mi fie rusine sa spun cite kg am atunci.
ina C
diana2004 spune:
Ina ,m-ai omorit ! Felicitari , eu se vede treaba ca desi maninc putin gresesc undeva ,cintarul ramine blocat in jurul cifrei 63 .
Sper sa nu ma intorc dupa Paste
, i-am spus mamei sa nu faca multe dulciuri ,dar ea nuu ,zice ca le face pt restul familiei si eu sa ma uit doar !
Va pup , Paste fericit si sa ne auzim cu putine kg !
matildasep spune:
Bravo, Ina . Mult succes in continuare!
Diana , ai mare grija cu dulciurile, astea sunt cele mai periculoase, eu vorbesc
, care sunt o pofticioasa. Eu sunt tot la 60 kg, dar oricum nu-mi pun mare sperante sa dau ceva jos, mai ales acum de Paste. Chiae sunt curiosa cat o sa am luni.
Paste fericit!
Through a childs eyes:" Dear God, Thank u for the baby brother, but what i prayed for, was a puppy."
matildasep spune:
Fetelor, unde a-ti disparut?! Cum merge cu dieta? sau a-ti renuntat? Eu una vreau sa zic ca m-am abtinut de la prajituri, cozonac am mancat doar doua felii dimineata, si in rest cate putin din toate. Asa ca, am reusit sa nu pun nimic pe mine, ba chiar am pierdut 500 g, deci am 59, 500 kg, in sfarsit am schimbat prefixul, si ma simt super , mai ales ca am intrat in vechii mei blugi.
Sper sa aud de bine din partea voastra!
diana2004 spune:
Si la mine e de bine ,nici nu m-am ingrasat dar nici nu am pierdut ,am tot 63,5 kg . Nu maninc dupa ora 18 ,nu dulciuri ,nu piine ,trebuie sa slabesc pina la urma .
Miine plec in Germania 4 zile ,sper sa vin cu vesti bune !