Dieta de astazi!
Raspunsuri - Pagina 13
ina C spune:
Buna, dragele mele si felicitari!
Si eu stau mai bine decit ma asteptam, desi am luat 1 kilogram de Paste.
Mi-am inceput programul de ieri si sper sa fie bine!
Tinem legatura!
ina C
Albastrele ambitioase, maine nu vor mai fi
...GRASE
Dordia, Violeta,Bfly si InaC
Boo spune:
Ina spune-mi te rog ce ai facut ? Ai tinut un regim anume sau nu ai mai mancat seara ? Care e secretul ???? ![]()

diana2004 spune:
Si eu sint f bucuroasa ,am iar 63 kg desi am mai scapat la mincare dar minune mare nu mai am pofta de dulce .
Am reinceput pilates si ma simt bine .
Ina ,tie ti-au placut exercitiile ?
Matilda ,treci la raport ,unde umbli ?
ina C spune:
diana, nu am tinut un regim, ci doar m-am disciplinat alimentar( 3 mese,2 gustari, cantitati mai mici, nu mai tirziu de 18-19, fara piine, dulce, alcool, grasimi etc).
A mers la mine pentru ca a fost vorba de mai multe kilo.
La inceput am luat si Elixir din fructe de soc, dar nu cred ca a fost de mare efect.
Am baut mult ceai si apa si am incercat sa ma misc cit mai mult ( am inceput sa ma ofer voluntar pentru piata, dus gunoi, plimbari zilnice cu copilul etc).
In unele perioade am mai incercat principii South Beach, dar nu ma tine prea mult pentru ca nu rezist fara fructe si lactate de casa.Am inceput si acum de luni, dar astazi am ciugulit una, alta.
Acum vad ca merge putin mai greu, dar sunt bucuroasa ca vine caldura si ma voi plimba mai mult.
Despre CD cu rusine mare iti spun ca m-am uitat atunci si cum nu pricep o boaba de engleza l-am "arhivat".
Te pup si astept sa mai vorbim.Numai bine,ina C
...GRASE
ina C spune:
scuze, Boo,tu m-ai intrebat.
mereu sunt pe fuga...si aici fac sport :))
...GRASE
matildasep spune:
Bine a-ti revenit! Scuze, cam tarziu la raport, oricum n-am pierdut nimic, adica tot la 59,500 kg sunt, desi am mancat 2 felii de tort de ziua fetitei mele care a implinit 2 anisori.
De luni am sa incep iar, mai ales acum, cand mai am doar 5 kg de pierdut, o sa-mi fie mai usor. Numai ca as vrea sa incep un program de tonifiere, sau masaj pt. celulita, ca de asta n-am scapat, si n-as vrea la vara, sa fiu slaba cu celulita.
Spor in continuare!
Through a childs eyes:" Dear God, Thank u for the baby brother, but what i prayed for, was a puppy."
diana2004 spune:
Ce cuminti sintem ! Ieri nu am rezistat si m-am cintait ,aveam 62,8 !
Ce bine imi pare ,incepe cu 62 ,nu mai conteaza ce urmeaza .
Matilda ,sa-ti traiasca puisorul
!
Ina ,
pt exercitii nu trebuie neaparat sa stii engleza ,incordezi abdomenul si o urmaresti pe tanti cum respira si cum face pilates .Faci cit poti dar corect .Eu m-am obisnuit acum si le fac singura ,nu mai pun CD-ul.
diana2004 spune:
Buna fetelor , am 62,5 ,greu mai merge ! Cred ca asa s-a obisnuit organismul meu ,pe la 63 si nu intelege ce mai vreau si eu
.
matildasep spune:
Luni dimineata 59 kg, in sfarsit pot sa zic ca arat ceva mai bine decat anul trecut pe vremea asta
.
Diana , nu intra in panica, e normal sa mai stagnezi cateodata, dupa calculatorul meu ar fi trebuit sa am 58 kg, deci am stagnat ceva timp.
Through a childs eyes:" Dear God, Thank u for the baby brother, but what i prayed for, was a puppy."
matildasep spune:
Ina, nu ne-ai mai scris deloc, am vazut pe la alte subiecte ca ai ajuns unde ai vrut, felicitari!
Diana , tu ce-ai mai facut? Acum am ramas doar doua sa ne atingem tinta, sau ai renuntat?
Eu, intr-o luna, am dat jos doar un kg, deci am 58 , acum mai mult ca nicodata, vreau pana luna viitoare sa ajung pe la 56, pt. ca plecam in vacanta, si trebuie sa arat bine
.
Sper sa mearga bine in continuare.