Dieta de astazi!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ina C spune:

Buna, dragele mele.

La un moment dat v-am pierdut si m-am gindit ca nu va mai intereseaza, trebuie sa recunosc ca nu se comparau cele 75 kg ale mele cu 58 si 62 ale voastre.

Mi-a fost dor de voi!

Nu am ajuns unde voiam, dar sunt multumita deocamdata, am 72 kg.

Sa auzim de bine,ina C

Albastrele ambitioase, maine nu vor mai fi ...GRASE
Dordia, Violeta,Bfly si InaC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2004 spune:

Bine ne-am regasit ! N-am renuntat ,dar la mine merge cu hopuri , am ajuns la 61 kg ,fericire mare ,asa ca am dat iama in niscavai dulciuri ,pizza ,etc .
In concluzie acum am iar 62 kg si iar am grija ce maninc ,mi-am cumparat blugi noi si f strimti ,daca iau un gr e jale .In plus vineri merg la un chef si vreau sa arat bine .
Sper ca de data asta sa ajung la 60 kg ca plec in iunie la mare .
Ma bucur ca voi sinteti mai harnicute ca mine ,acum ca v-am regasit ma tin si eu de treaba mai serios .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matildasep spune:

Bine ne-am regasit!
Ina , nu te compara cu noi, pt. ca am inceput de la mai putine kg, deci, in acelasi ritm tu esti cea mai harnicuta .
Diana, bine ai revenit, si bravo pt. curajul de a-ti lua blugi noi, eu nici acum nu indraznesc, mi se pare ca nu-mi sta bine, port pantolonii de vara, care ii aveam inainte de sarcina. In vara asta o sa merg asa, iar la anu", daca sunt multumita, o sa-mi schimb garderoba .

Through a childs eyes:" Dear God, Thank u for the baby brother, but what i prayed for, was a puppy."

Mergi la inceput

Buna fetelor, deja sint in scadere ,dar am sa raportez luni .Ma gindesc sa-mi stabilesc un alt target , daca mi-as propune sa ajung la 58 kg poate as ajunge mai repede la 60 .
Matilda ,pina acum mi-am schimbat deja de 2-3 ori garderoba ,acum 3 ani aveam 70 kg .Nu-mi pare rau ,macar sa slabesc eu cit vreau si sa o mai schimb inca odata !
Ina ,te admir din tot sufletul ,ai multa vointa dar stiu din proprie experienta ca merita !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina C spune:

diana si noi mergem in iunie la mare,la Mamaia, voi?

oricum de la Paste cam greu cu slabitul, sper de luni sa o iau de la capat.

si eu vreau 68...

va pup,ina C

Albastrele ambitioase, maine nu vor mai fi ...GRASE
Dordia, Violeta,Bfly si InaC

Mergi la inceput

Aoleu ce blugi mici mi-am luat !!!! Ma probez in fiecare zi si ma intreb ce a fost in capul meu .
Ina ,noi ne-am hotarit anul asta pt turci ,mi-ar fi placut sa ne vedem !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vbartan spune:

Buna fetelor!

Ce ma bucur ca a fost scos la lumina acest subiect. Ma alatur si eu clubului vostru. Vreau si eu sa slabesc.... De fapt am inceput in urma cu o luna cand am decretat stare de urgenta.... trebuia sa fac ceva. Ajunsesem la 64 kg, asta in conditiile in care eu am 153 cm inaltime. Asa ca am inceput sa studiez o gramada de diete, sa ma documentez si am ajuns la concluzia ca eu de fapt nu as tine nici una din dietele despre care citisem. Asa ca am hotarat sa schimb putin alimentatia. Am eliminat painea, dulciurile, fainoasele, grasimile. Mananc fructe, iaurt degresat, cateodata rondele de orez expandat, legume (fara cartofi, fasole sau mazare uscata), carne de pui si peste. Si uite asa in decurs de o luna am ajuns la 57.3 kg. Atat aveam azi de dimineata. Tinta mea este undeva pe la 52 de kg. Stiu ca ar trebui si ceva miscare dar momentan nu am cum sa ajung la sala. Am o pitica de 9 luni si nu prea am cu cine sa o las. Tata lucreaza pana tarziu asa ca...
Fetelor atat deocamdata. Va doresc spor la slabit si sper sa reusim sa ne sprijinim una pe alta in acest scop.

Nina mamica de Renata Maria (15 aug. 2006)

Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vbartan spune:

Aaaa. si ce ziceti sa postam de acum meniul pe care il avem?
Asa poate ne mai inspiram una de la alta.
Eu am papat azi trei feliute de sunca de pui cu o rosie si un castarvete. La pranz urmeaza ficatei de pui fierti cu putina ceapa si legume congelate (morcovi, ardei, fasole verde si mazare verde)

Nina mamica de Renata Maria (15 aug. 2006)

Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Ar fi super sa ne mai informam si de la alte fete!

Eu am inceput acum cateva zile sa-ti chibzuiesc mancarea.
De ani de zile sufeream din cauza kg in plus, apoi au venit ultimii 6 ani in care am slabit si m-am mentinut foarte bine. Nu mai simteam nevoia sa mananc alandala, iar daca pofteam la ceva mancam, dar ponderat.
Chiar si dupa ce am nascut, perioada in care m-am ingrasat 30 kg, am slabit la 52kg foarte repede.

Dar de anul trecut pentru ca toti din jurul meu imi bagau in cap sa sunt slaba tare, am inceput sa cred ca-i in neregula sa fiu asa chiar daca ma simteam bine, iar analizele imi erau bune si am inceput sa ma ingras.

Acuma chiar am depasit limita pentru ca nu numai ca nu ma simt bine, dar chiar ma doare coloana sau gleznele.

Asa ca, am hotarat sa ma mobilizez si sa incep sa ma reechilibrez.

Chiar daca nu par grasa eu nu ma simt bine asa cum sunt. Am 170 cm inaltime si 60 kg.

Si am luat cam 7-6kg.

Acuma am renuntat doar la dulciuri. Prajeli nu manam oricum. Painea imi place din pacate.

Ce e rau, insa, psihicul meu este lenes acuma si deprins cu tentatiile.

Sper sa o scot la capat pana la urma.

Bafta si voua!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matildasep spune:

Bine a-ti venit fetelor!
Miria Cristina eu zic ca esti bine la 170 cm si 60 cm, din cate stiu asa este ideal. Eu am 163 cm, si as vrea sa ajung la 53 kg, cum asa eram inainte de nastere, si toata lumea ma credea o pustoaica, mai ales ca si fata mea e mignona, asa ca ma gandesc sa am 55 kg, sa par si eu mai a femeie.. Si cred ca nu ar trebui sa tii cont de ce zice lumea, te-ai gandit ca poate ar fi geloase cand iti spuneau ca esti prea slaba? cine nu-si doreste sa fie slaba?! adica sa arate bine...
Nina, sa intelegem ca ai slabit intr-o luna aproape 7 kg? Eu am dat jos 8 kg ,tinand dieta din ianuarie, la fel ca tine fara sport, dar drept sa-ti spun ca am mai scapat pe la unele mancaruri grele. Totusi ai grija, si succes in continuare!

Through a childs eyes:" Dear God, Thank u for the baby brother, but what i prayed for, was a puppy."

Mergi la inceput