Dieta de astazi!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns matildasep spune:

Am uitat sa scriu ce am mancat astazi. Dim. pe la 10 , pt ca ma trezesc cam tarziu, o felie paine cu o felie branza telemea si o rosie + un ceai negru ( pt. ca nu beau cafea); Pe la 13 cand ii dau fetitei sa manance,am manancat un bol de capsuni, peste o ora un mar,deci desertul fetitei, la 16,30-17 inainte mancam doar carne, dar am cam rarit-o , asa ca o sa mananc o salata verde,cu rosii ,ceapa ,castraveti si putina branza; dupa ce ne intoarcem de-afara, pe la 19 fructe, ce am prin casa, cateodata mai ciugulesc din mancarea fetitei, si asta-i ultima masa.
Vreau sa va zic ca mi-am facut analizele sangelui, si am ca, fe, mg in limite normale, si culmea colesterolul putin peste limita normala, desi n-am mai mancat prajit sau cu ulei de mult timp. Dr,. endocrinolog mi-a zis sa tin in continuare dieta, o sa ajung un bat.
Dimi. am avut 57,7 kg.

Through a childs eyes:" Dear God, Thank u for the baby brother, but what i prayed for, was a puppy."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vbartan spune:

Matilda, da. Intr-o luna am slabit aproape 7 kg. Nu stiu cum au mers asa repede. Eu nu mi-am propus chiar asa de mult intr-o luna dar au plecat. Si sa stiti ca nu m-am infometat. Am mancat din cele enumerate chiar pe saturate. Si cum spui tu... am scapat si eu la interzise. Rar, ce-i drept, dar m-am scapat la o inghetata (cred ca vreo 3 in acest interval de timp), cateva cubulete de ciocolata (ca sunt dependenta de ea si tare greu am rezistat tentatiei), am mai papat si vreo doua felii de tortulet la o aniversare si cam o feliuta de paine pe saptamana.
Acuma ca zici si tu m-am pus putin pe ganduri. Mai astept putin sa vad ce se va intampla. Sper sa nu fie probleme. Faza e ca am incercat sa am o alimentatie echilibrata in fiecare zi. Fructe, legume, carne si lactate. Oricum ma simt mult mai bine decat inainte cand aveam program de masa total haotic si mancam de multe ori doar o data pe zi. Cred ca atunci eram privata de mult mai multe elemente nutritive decat acum.
Aaa, uitasem sa mentionez ca beau ceai antiadipos cu ginseng de o saptamana.
Mai vroiam sa intreb in legatura cu retentia hidrica din timpul menstruatiei. Eu sunt in faza asta acum. Menstruatia a incetat de doua zile dar retentia hidrica persista (stiu asta deoarece am cantar care masoara apa si grasimea din organism). Cam in cat timp trece faza asta?

Nina mamica de Renata Maria (15 aug. 2006)

Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina C spune:

Bine ati venit fetelor pe acest subiect!

Eu am reusit sa slabesc 12 kg cu ajutorul acestui forum, nu e putin lucru, sa stiti!

De cind ne-am lenevit cu scrisul si cu activitatea, m-am lenevit si eu cu monitorizarea meniului si kg-lor, drept urmare am slabit foarte lent sau deloc.

Deci, mi se pare foarte bine sa postam meniul!Eu....de miine, va rog!

pupici, ina C

Albastrele ambitioase, maine nu vor mai fi ...GRASE
Dordia, Violeta,Bfly si InaC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vbartan spune:

`neata fetele.

Eu sunt pe baricade. Tocmai imi savurez cafeaua fara zahar. Va invit si pe voi.
Am avut o noapte nasoala. Sunt cam chiauna. A fost foarte cald. Aveam 29-30 ggrade in camera. .
meniul de azi va fi acelasi cu cel de ieri. A ramas de ieri si pap si azi.
Ieri am mai mancat un bol de capsuni si un cubulet de ciocolata .
Cu toate astea azi dimineata aveam 56.8 kg, deci 500 gr. minus. Incep sa ma pun pe ganduri dar mai astept putin sa vad ce se intampla.
Pup fetele.

Nina mamica de Renata Maria (15 aug. 2006)

Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Stiu ca nu arat rau si ca pentru unele persoane greutatea mea raportata la inaltime este ideala. dar mie imi sta bine si ma simt bine daca am mai putine kg.

Asa ca, vreau sa revin la greutatea mea dinainte pentru ca acuma nu ma recunosc.

Asa cum, in iarna m-am tuns dupa ce o viata am avut parul lung si nu ma pot obisnui nici acuma cu fata mea chiar dac am o tunsoare care ma prinde.

Ce sa faci? Pe fiecare ne defineste ceva.

Imi pare asa rau ca am tinut cont de cei din jur!

Erau insistenti si ... grasuti. Cred ca, ieseam in evidenta prin diferenta de kg, in plus eram mult mai...fetita.

Pai, am fost in piata cu sotul pe vremea aia si vanzatoarea mi-a zis ca-s fata lui. Va dati seama cum s-a simtit? El nefiind un tip batranicios.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicapirvu spune:

Ma alatur voua pentru ca ceea ce am citit pana acum mi se pare foarte realist si de bun simt.

Si eu am putin peste 1.50 si putin peste 60 kg. Asa am ajuns dupa 2 sarcini dar stiu ca nu e o scuza! Imi doresc cu 15kg mai putin. Incerc o dieta cat mai echilibrata si sanatoasa, fara dulciuri, cu carne alba si lactate, cu fructe nu prea dulci si legume din plin.

Dimineata mananc lapte cu cereale integrale sau musli (din cele care nu sunt dulci, facute cu fulgi de ovaz). La pranz salata cu carne si seara cam acelasi lucru (adaug, de obicei, si branza). Fructe cand mi-e foame. Beau 2-3 litri de apa pe zi.

Dar merge destul de greu. Fac gimnastica de 2 ori pe saptamana, merg si la piscina cateva ore. Am inceput si impachetari si-mi fac masaj seara pe zonele cu probleme. Am ramas cu multa celulita dupa aceasta ultima sarcina.

Multumesc pentru suport si am sa vizitez aproape zilnic grupul vostru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matildasep spune:

Bine ai venit Monica! Si succes in lupta cu kg, se pare ca esti si cea mai activa dintre noi, gimnastica, piscina , masaj, super , + dieta o sa fii 'beton' in scurt timp.
Astazi am mancat asa: dim., o felie paine graham cu doua felii jambon curcan + un morcov (pt. ca ii place piticei sa rontaie la t.v., i-am luat unu') si ceai negru indulcit cu 2lgt. miere. dupa 3 ore o felie pepene rosu si un mar, mai tarziu pe la 4, supa de Broccoli cu cascaval ras, inainte de 7, niste paste cu iaurt, ca mi-e pofta.
Nina, cat despre retinerea apei in timpul c.m. , eu ma simt ceva mai grea, inainte cu o saptamana de c.m. pana in primele zile. Nu stiu daca in general asa este pt. toate, cred ca depinde de organismul fiecaruia.

Through a childs eyes:" Dear God, Thank u for the baby brother, but what i prayed for, was a puppy."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2004 spune:

Ce bine imi pare ca s-a inviorat subiectul !Si mie mi s-a intimplat sa mi se spuna ca nu trebuie sa mai slabesc ,cum am facut 61 kg au sarit si mama si sotul ca unde vreau sa ajung ...asa ca declar oficial :vreau 59 kg ,uite asa sa inceapa cu 5 .
Eu de mult timp maninc fara grasimi ,aproape fara piine ,fara cartofi sau paste ,merg pe jos la servici ,dar probabil ca mai trebuie ceva .Azi plecam la nasi ,e ziua lui nasu ',dar promot sa nu maninc dulciuri .
Monica , si mie imi plac cerealele dimineata ,cel mai bun mic-dejun .
Miria,tu te-ai tuns ,eu imi las plete ,hmmm,ce inseamna look-ul asta !
Nina, poate ca inainte mincai dulciuri multe ,fainoase ,etc .si acum daca ai renuntat la ele slabesti mai repede .

Va pup ,ne auzim duminica !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Eu de multa vreme nu mai mananc: ciorba, sosuri, prajeli.
Imi place sa gatesc la nebunie, dar sunt in stare sa ma abtin. De fapt, nici nu-mi vine sa gust chiar daca ii vad pe ceilalti cum lauda mancare si mai cer.

Dar de cand am lasat-o mai moale cu dieta am mai scapat la cartofi prajiti, dulciuri, patiserii si in general la chestii cu gust de pacaleala care ingrasa fara exceptie.

O vreme organismul meu a suportat regimul l-a care l-am supus, dupa care am inceput sa fac mici edeme de la dulce. Eu stiam ca de la dulce mi se infiltreaza tesutul, dar nu mai conta daca pentru ceilalti eram frumoasa. Pana am inceput sa nu ma mai simt bine. Inainte, cand eram slaba, inainte de ciclu nu aveam nici o reactie. Acuma simt tensiune in sani si ma balonez si mi se umfla mainile.

Asa ca, gata!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina C spune:

fetelor, imi cer scuze, dar nu am apucat sa va citesc.

Promit insa de miine sa intru in program!

Cred ca am un motiv suficient de intemeiat, astazi am facut "34 de primaveri"!

pupici si sa nu plecati de aici, functioneaza,ina C

Target : 3 kg

Mergi la inceput