Dieta de astazi!
Raspunsuri - Pagina 16
miria_cristina spune:
INA - LA MULTI ANI!
Eu tare greu mai dau jos acuma kilogramele astea!![]()
Aveam ieri 59kg, iar dupa niste mici goi, am iarasi 60kg.![]()
Deasta simt ca bat pasul pe loc indiferent cat ma straduiesc.
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
vbartan spune:
Ina, La Multi Ani! cu sanatate si din partea mea.
Raportez in dimineata asta 56.5 kg.
Meniul de sambata: 2 rondele de orez expandat, 2 triunghiuri branza topita Hochland Fitness, doua felii de sunca de pui, o rosie, un castravete, pentru pranz ficatei de pui cu salata de rosii si castraveti, un bol de capsuni.
Duminica: 2 rondele de orez expandat, 2 triunghiuri branza topita Hochland Fitness, doua felii de sunca de pui, o rosie, un castravete, pentru pranz 1 pulpa de pui la gratar cu salata de varza, rosie si castravete, un mar si o portocala.
Matilda, legat de retentia hidrica in timpul c.m. eu am observat ca a crescut cu vreo 2 zile inainte de c.m. si din pacate se mentine si acum. Nu stiu care sa fie cauza. $E cam cu doua procente mai mare decat inainte.
Diana, dulciurile si fainoasele erau tot timpul in meniul meu inainte. Adica avand bebe mic nu apucam sa mananc regulat deloc si si atunci cand apucam papam paine cu pateu, sandwichuri de tot felul. Si apoi cand ma lovea foamea si nu puteam papa pe moment bagam cateva bucatele de ciocolata ca aia era tot timpul la indemana
, ca avea sotul grija de asta. El cu intentii bune, dar
. Iar cand ieseam la plimbare reuseam si eu sa pap linistita ceva, si ce papam... produse de patiserie, sticksuri, chipsuri, beam cola sau pepsi.... deci va dati seama ce era in meniul meu intr-o zi...
. Ma si gandesc cu groaza
. dar asa ceva nu mai fac.
Monica, bine ai venit
Va doresc o zi buna si spor la slabit.
Nina mamica de Renata Maria (15 aug. 2006)
Poze cu noi
miria_cristina spune:
Da, mai, Nina, dar ispita gustului este mare chiar si acuma.
Cristina si D
vbartan spune:
Asa-i Cristina, ispita e mare, dar tot ce putem face este sa rezistam in marea majoritate a situatiilor in care intervine.
Zic marea majoritate pentru ca eu cred ca este greu sa rezisti chiar in toate situatiile. Totul este sa avem stabilite niste limite si sa nu le depasim.
Hai ca vom reusi impreuna daca ne sustinem 
Poze cu noi
matildasep spune:
Ina, LA MULTI ANI! SA fii fericita si sanatoasa!
Astazi dim. 57,3 kg, si ma simt super. Acum e mai usor de slabit cu atatea fructe de sezon si legume, am uitat sa mai mananc carne.
inafara de clasicul meu mic dejun si fructe,ieri am avut mancare de fasole, spre seara salata, iaurt, si ziua in parc o inghetata, si astazi: conopida la cuptor, si spre seara, orez cu legume. in rest apa, fructe, iaurt...
Nina , poate te simti asa si de la caldura asta, eu am si picioarele umflate de la caldura, si trebuie sa stau toata ziua cu ele in apa rece.
Cristina, eu cred ca ciorbele doar din legume nu sunt rele, chiar si de carne, dar prima apa, cum se zice, cu grasime mai multa, aruncata. Si sosurile fara faina si cu putin ulei de masline , rosii, usturoi si alte mirodenii merg cu paste de ex.. Pofta buna la cele sanatoase!
Through a childs eyes:" Dear God, Thank u for the baby brother, but what i prayed for, was a puppy."
udia spune:
Salut fetelor
Am citit postarile voastre si am hotarit sa incep si eu.Ieri a fost prima zi si am inceput de la 74 kg.Sper ca cu ajutorul si sustinera voastra sa ajung sa dau jos macar 5-10 kg.
Sa auzim numai de bine
vbartan spune:
Udia, bine ai venit...
Meniul de azi: 2 rondele de orez expandat, 2 triunghiuri branza topita Hochland Fitness, doua felii de sunca de pui, o rosie, un castravete, pentru pranz salata din o pulpa de pui, 1 ou, o rosie si un castravete si bineinteles nelipsitul ceai antiadipos. Am papat si un baton Nestle Fitness 90 de calorii.
va doresc noapte buna. ma duc si eu la somn ca doarme si pitica mea
Poze cu noi
miria_cristina spune:
Nina - Cat ai dat jos pana acuma si in ce ritm?
Eu azi dimineata aveam 59 de la 61. Sunt multumita tinand cont cat de incet slabesc de data asta si poftelor pe care le am.
Cristina si D
vbartan spune:
Cristina, am dat jos 7.5 kg intr-o luna si o saptamana.
Felicitari pentru cele 2 kg in minus... la cat mai multe!
Eu momentan sunt multumita de cat am reusit sa dau jos. Ma incap hainele. Aproximativ asa am aratat inainte de sarcina. Putin grasimea este distribuita altfel. Adica acum e mai multa in talie si mai putina pe coapse, inainte era invers. Stiu ca pentru a modela putin am nevoie de exercitii. Dar momentan nu reusesc sa merg la sala iar acasa nu ma tin de ele.
Daca mai dau jos 4-5 kg. voi fi super multumita mai ales daca voi reusi sa ma si mentin.
Poze cu noi
miria_cristina spune:
Aa, pai e super bine! Nici nu te fortezi si slabesti fara sa te simti frustrata.![]()
Dar seara nu mai mananci nimic? Poti?
Cristina si D