Dieta de astazi!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana2004 spune:

M-am intors cu forte proaspete !Spatele e mai bine dar tot n am voie sa fac sport inca o sapt .
M-am cintairt , am 64 , asa ca o iau aproape de la capat dar mi-a revenit vointa ,sapt trecuta a fost de cosmar ,simteam ca daca nu maninc ceva dulce mooorrrr !
Ma bucur ca voi ati slabit in continuare ,va ajung eu din urma !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina C spune:

Mamaaa, ce liniste...
Nu aveti timp din cauza sportului sau nu se mai duc kilogramele?
La mine merge tare greu, mi-e tot foame...

va astept cu noutati,ina C

Cookie - Alma - Ina - Claudelu

Mergi la inceput

Mai fetelor, da' chiar zero prezenta????????????

...pe toate!si pe mine ca nu am slabit decit 0.500 kg saptamina asta!

ina C

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matildasep spune:

Ina, ce sa zic, eu cam merit bataie, ca iar nu am fost cuminte. Acum mi-e si frica sa ma urc pe cantar pana luni, sa nu ma oftic cand il vad. Problema mea e ca, cum vad ca dau putin jos, ma si apuc sa mananc cate ceva, sa nu cumva, sa arat bine.Dar in week-endul asta promit sa nu mai calc stramb.
Va mai scriu luni, si in continuare, spor la treaba!

Through a childs eyes:" Dear God, Thank u for the baby brother, but what i prayed for, was a puppy."

Mergi la inceput

Ina , nu ,am fost plecata la curs la Sinaia ;am avit program de piscina dupa seminar si a fost super .Miine ma cintaresc orice rezultat ar fi si cred ca ma apuc si de sport .

Mergi la inceput

Fetelor, oare ce sa incerc ca sa mai misc acul cintarului?Vad ca s-a blocat...

diana, te invidiez pentru piscina.

va doresc o saptamina buna!

ina C

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matildasep spune:

Fetelor, mi-e rau!!!! Azi m-am urcat pe cantar si am luat 500 g , imi vine sa . Gata de astazi nu mai mananc dupa 6 seara (cred ca mi-am zis de vreun milion de ori), si iar renunt la carne, macar pana de Paste, dar e foarte greu, eu nu stiu cum pot fetele de la alte subiecte, sa o tina numai pe legume si fructe. Sa va zic de greseala cea mai mare, am mancat saptamana trecuta o ciocolata, desi neagra, vad ca tot am depus-o , si cam o punga de fistic, ambele rele pt. grupa mea sanguina, v-am zis ca mai tin cont (cateodata ) de alimentele permise pt. mine.
Diana , super cu piscina, daca as avea cu cine sa-mi las fetita, mi-as face si eu abonament la sala + sauna + piscina + masaj, dar mai aman un an, cand o sa mearga la gradinita.
Ina, incearca si tu piscina daca ai ocazia, sigur o sa se vada la cantar.
Bafta in continuare!

Through a childs eyes:" Dear God, Thank u for the baby brother, but what i prayed for, was a puppy."

Mergi la inceput

Buuunaaaaa!!!!!!!!!!!

Azi am fost foarte stricta in ce priveste alimentatia mea.Sper sa ma tina!

Am 75 kg, sper sa pot spune pe 1 aprilie : am slabit 10 kg in doua luni.

va pup pe toate,ina C

Mergi la inceput

Ina ,ne-ai umilit !Bravo ,sigur vei avea cu 10 kg mai putin la 1 aprile .Eu am tot 64 de kg dar nu disper .
Matilda ,din pacate si eu fac tot ca tine ,cum dau jos cum ma arunc la dulciuri ... of ...

Mergi la inceput

Ina ,m-ai mobilizat ,aseara ma gindeam ce as mai minca si mi-am adus aminte ca tocmai ai slabit 9 kg ;asa ca am plecat din bucatarie si am facut exercitii .
Azi am in program spalat de geamuri asa ca poate mai dau jos ceva !

Mergi la inceput