Pentru ce salariu v-ati intoarce in Romania ????

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pitzinuca spune:

ok, atunci iti doresc o viata linistita si civilizata in continuare!

b

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellej spune:

N-are sens sa ne indârjim nici ca e mai bine acolo, nici ca e mai bine aici. Pur si simplu exista avantaje si dezavantaje (oricat ar parea de ciudat viata in Romania are si unele avantaje, ca familia si prietenii de pilda).

Unii suntem mai legati de tara, altii nu... nu e nici o tragedie oricum ar fi.

Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rucx spune:

Imi cer scuze, dar scriu pentru prima data si nu-mi prea iese! Am vrut sa spun ca m-am gandit ani de zile daca si unde sa plecam! Eu nu prea cred in cainii cu covrigi in coada! Oriunde ai fi trebuie sa muncesti si sa ai noroc (asta cu munca e valabila pt cei ca mine...nu pt vecinii mei cu masini 4x4 furate, care stau dupa colt...).Doar ca aici muncesti pe branci si satisfactiile nu sunt aceleasi...intotdeauna renunti la vise, ca sa te adaptezi la realitate: sa platesti rata la casa, sa-ti schimbi masina etc. Si una peste alta, eu si sotul meu avem peste 2000 euro/luna. Acolo, din cate vad eu, mai ai timp si suflu si pentru o vacanta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxi2004 spune:

rucx - o intrebare: ceea ce vrei tu sa spui este ca la un venit de peste 2000€/luna - nu iti permiti o vacanta???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Eu cred ca nu are timp.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Cred ca merita pusa si o sub-intrebare: ce fel de munca trebuie sa depui ca sa cistigi XXXX Eu in Romania? Depinde foarte mult la ce nivel de afli in cariera, care sint asteptarile tale profesionale, etc.
Sint unele meserii in care in Romania, pe bani frumosi, nu faci o munca interesanta. Sint altele in care da, si atunci merita.
Ca de obicei, raspunsul este: depinde.

Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

NIET.

http://community.webshots.com/user/Miss_Parker_1911

_
Pentru a-ti cuceri libertatea nu trebuie sa ajungi in America, e suficient sa pleci din Spania.

Felicia

Mergi la inceput