Mamici de septembrie-octombrie 2007. (6)
Raspunsuri - Pagina 6
myral spune:
Buna fetelor!Eu am fost cam afectata de problemele fetelor si nu am putut intra.In plus am inceput sa-mi fac griji din orice si as da o fuga la eco de 3 ori pe zi, in plus sotul nu e acasa ar fi trebuit sa vina marti si de atunci sunt deprimata bine ca de azi fetita e in vacanta.Lilirusu ma bucur ca esti bine si sigur nu avea cum sa se insele doctorul stai linistita.Teodora si eu ma confrunt cu o piele f uscata (la mine era dinainte de sarcina dar nu in halul asta) si pot sa-ti spun cu ce ma dau eu o crema cu ulei de masline de la avon si ulei pt bebelusi baby jonhsons daca nu ma dau o zi am numai cojite mai ales pe burta si picioare.Myral9+
Happiness_4_us spune:
quote:
Originally posted by Luna1
Nana
Cum te mai simti?
www.alina-jaime.co.uk/main.php" target="_blank">poze
Alina 11 sapt +Cosmin 30 iulie 2001
Luna, .
Sper sa nu cobesc dar de ieri, am inceput sa am stari de greatza si sfarseala din aia cu lesin, numai dimineata si seara, in cursul zilei ma mai lasa. Azi dimineata m-am trezit de la 4 din cauza senzatiei de voma, a fost nasol tare. Ma incurajez in continuare ca poate, poate voi scapa de ele, senzatiile chinuitoare.
Pupici si sper sa te lase durerea aia de rinichi.
Nana, 7+
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
mirella76 spune:
pupici burtici!
Nana nu stiu daca te incalzeste cu ceva dar se pare ca pe mine m-au lasat mai moale din saptamana 9. Mai am greturi dar in reprize destul de rare si sunt totusi suportabile...
Caci si eu am fost varza in saptamana 6-8, nu eram in stare nici sa ma misc....
Sa nu uitam ca totul este pentru un scop nobil.
mirella
10+
Marunzika spune:
Multumesc pentru raspunsuri. Am sa merg azi la farmacie sa intreb daca am voie sa iau ceva contra arsurilor, daca nu am sa incerc sa mananc des si putin.
Va doresc un sfarsit de saptamana linistit, fara greturi si cu pofta de mancare.
Sa auzim numai de bine!
7+
www.wunschkinder.net/forum/ssticker/sstick/19/09/2007/45/11/255/255/0.png" target="_blank">Wunderbaby
danielle02 spune:
ce de gravidutze!!! ce frumos.
bun venit noilor gravidutze,sa avetzi sarcini usoare si bebei frumosi
fetele,pe mine ma mai ocolit raceala putin.am baut ceai de ginger si vad ca a lasat-o mai moale.
mai am usoare dureri de burta si spate,dar trec.
azi ma simt un picutz mai bine,fara gretzuri si dureri de cap.
data mea de nastere: 02/07/1986
treceti-mi si mie data pe listutza va rog
toate burticoasele
danielle 5+
http://bd.lilypie.com/yaSIO.png
cristina85ss spune:
crishtina si piccaflor multumesc ptr raspunsuri.Problema esta ca la depunerea cerintei pentru pemisul de soggiorno,mi-au dat o ''ricevuta''.Am fost sa ma inscriu la un medic de familie cu ''ricevuta'' pe care am primit-o si cu pasaportul dar acolo mi s-a spus ca nu ma pot inscrie la nici un medic pana nu o sa am in mana permisul de soggiorno,si sa mai astept pana il primesc.Sunt 3 saptamani decand il astept si ma gandesc ca vor mai trece multe altele pana sa se rezolve. Din pacate,mai am cateva zile si intru in a doua luna de sarcina.Nu am fost la nici un control pana acum si la nici o ecografie ptr ca oriunde m-am dus,mi-au cerut actele pe care inca nu le am.M-am interesat si am aflat ca la un cabinet privat pot face consultatia si fara documente,numai sa platesc bineinteles. Mi-e frica sa ma duc acolo totusi ptr ca nu stiu cat imi cere,cat trebuie sa le dau? Sunt in italia nu in romania,preturiile oricum nu sunt facute pe buzunarul romaniilor.De aceea m-am gandit sa va intreb pe voi fetelor care sunteti in italia,daca stiti cum se procedeaza la privat si cat se plateste
Cristina 7+
cristina_florea spune:
Pinacolada multumesc pentru informatii. Am sunat la Sanador si o sa ma duc luni pe 12 febr . Sper sa fie bine .
LuciaZ sunt speriata pt ca anul trecut am patit-o nu se vedea embrionul si nu s-a vazut nici mai tarziu .
Ce medici ginecologi buni imi puteti recomanda pt ca incep sa am rezerve fata de dr. care-mi urmateste sarcina. La inceput (am mai nascut cu el acum 8 ani) era de treaba acum este sictirit si fara chef.
cristina
cristina85ss spune:
Teodoran eu maine ( sambata dimineata) va trebui sa plec cu avionul la torino dus si intors in aceeasi zi,am cautat pe net ( ptr ca inca nu am un medic) sa vad daca pot pleca sau nu,si raspunsul a fosta ca DA! Daca nu ai probleme cu sarcina de timpu sangerari,dureri..eminenta de avort,poti calatori linistita cu conditia sa nu se intample prea des.Cat despre pielea seaca,am si eu la fel dar am inteles de la fetele de aici ca exista cateva creme hidratante ptr pe care le poti folosi linistita.Se gasesc in farmacii
Cristina 7+
pitic-03 spune:
BUNAAA!
Mai aveti vreun loc si pt mine in listutza voastra?
data nasterii (mele)30-03-1979
UM :03-01-2007 iar DPN=10-X-2007
PITIC si PUIdePITIC(31-X-2005)Tudor+SIMBUREL de PITIC(DPN=10-X-2007)
Marunzika spune:
Se gaseste la Chicco o crema antivergeturi "Mamma Donna" si am inteles ca e buna si miroase si frumos. La noi nu se gaseste, dar in Ro cred ca da. A folosit-o cineva?
Si pe mine ma intereseaza o vopsea de par fara amoniac ori o vopsea care poate fi folosita in sracina, caci eu sunt cam 50% cu fire de par alb si arat mai degraba ca o bunicuta.
Ce frumos ca se mareste listuta burticutelor!
7+
www.wunschkinder.net/forum/ssticker/sstick/19/09/2007/45/11/255/255/0.png" target="_blank">Wunderbaby