Mamici de septembrie-octombrie 2007. (6)
Raspunsuri - Pagina 7
pitic-03 spune:
Am uitat sa va spun ca voi naste cu dr.Mihalache Florina la CF2
Vopsea de par pt burtici :hena si Les 3Chenes color&soin=am vazut in farmaciile catena,am sa incerc si eu intr-un viitor apropiat
PITIC si PUIdePITIC(31-X-2005)Tudor+SIMBUREL de PITIC(DPN=10-X-2007)
Happiness_4_us spune:
Ma intereseaza si pe mine treaba cu calatoritul cu avionul ptr ca intentionam de Pasti sa plecam la cumnata mea din State.
Vinerea viitoare suntem programati pentru viza la ambasada, sper sa nu fie nici o problema si sa o obtinem.
Din ce citisem eu anul trecut pe net, se poate calatori avionul fiind cel mai sigur mijloc de transport ptr gravide, in sensul ca nu te zguduie, nu are trepidatii etc, insa daca burtica va creste, trebuie interesat ca sunt anumite companii aeriene care nu accepta la bord gravidutzele decat pana in luna 7.
Noi in iunie vrem sa mergem acasa in Ro, as avea atunci 6 luni si un pic. Sa speram ca va fi totul ok.
O sa mai caut informatii si o sa le pun aici.
Mirella76
Nana, 7+
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
LuciaZ spune:
[quote]Originally posted by cristina_florea
Pinacolada multumesc pentru informatii. Am sunat la Sanador si o sa ma duc luni pe 12 febr . Sper sa fie bine .
LuciaZ sunt speriata pt ca anul trecut am patit-o nu se vedea embrionul si nu s-a vazut nici mai tarziu .
Ce medici ginecologi buni imi puteti recomanda pt ca incep sa am rezerve fata de dr. care-mi urmateste sarcina. La inceput (am mai nascut cu el acum 8 ani) era de treaba acum este sictirit si fara chef.
Eu merg la dr. Indiana Pelin.Are cabinetul in Drumul Taberei (tel.413.91.45). Sunt foarte multumita pt ca are rabdare si iti explica din proprie initiativa ceea ce tb sa stii. E cam aglomerata dar daca vrei sa te duci vb cu asistenta si ii explici urgenta. Ca ptreturi de ex. consultatia este 50 lei iar echo 80 lei. o face ea in cabinet.
Capul sus ca vom invinge.
Succes
10+
Viata e prea frumoasa ca sa pierdem macar o zi fara a ne bucura de ea
Adhnana spune:
pitic - bine ai venit! Iti doresc o sarcina usoara si un bebe sanatos!
Si eu sunt noua pe aici si zici ca-s picata din luna. Vad ca tu mai ai un puiut. Sa-ti traiasca, sa fie sanatos!
Adhnana
nushulica spune:
pitic am o intrebare cand ti s-a pozitivat testul de sarcina si ce test ai facut?
INGRID
Happiness_4_us spune:
Am si eu o intrebare: are cineva idee ce detergent nu are miros?
Ma omoara Persilul de acasa in perioada asta, ma gandisem sa cumpar Ariel sensitiv dar azi cand m-am dus intinsa sa-l iau am constatat ca miroase la fel de puternic ca celelalte.
Cu ce oare as putea spala, sa spele bine si fara miros? Asta pana imi revin, ca e groaznic, imi vine sa vars instantaneu cum simt orice miros mai puternic.
Nana, 7+
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
Julie24 spune:
Buna fetele !!! Nana multumesc ca m-ai inscris in listuta! Sincer nu am auzit de detergent fara miros.Incearca detergentul lichid,poate este mai slab ...
Danielaradu,se pare ca vom naste in acelasi timp...Eu merg la Spitalul Filantropia la D-na Dr. Militaru.Sunt foarte multumita.Tu la ce spital mergi?
Cum va mai simtiti fetele?Eu deocamdata sunt binisor.Nici prea rau dar nici bine.Vad ca au inceput greturile de dimineata cam pe la 10.Pana acum seara aveam ceva greturi si putin balonata.Voi ce mancati?Ca eu nu prea am pofta de mancare ziua si atunci cand mananc consum mai mult lactate.
mirella76 spune:
Nana l-am prins! Si ti-l trimit inapoi!
Nu stiu ce detergent sa-ti recomand, dar vad ca si tu esti la fel ca mine, aproape ca m-am certat cu fratele meu sa-si schimbe parfumul(simteam ca mor si sincer chiar imi placea inainte).
Eu sunt norocoasa caci stam pentru o perioada la mama pentru ca ne renovam apartamentul, aproape ca l-am daramat de tot.
Mama saraca face cam tot de cand am ramas insarcinata caci vede ca nu mai sunt in stare. Bine macar ca reusesc sa stau pe la serviciu. Acum imi este teama ca nu vom termina in timp util apartamentul sa pot sa imi fac si eu ordine acasa, sa aranjez camera lui bebe, inainte de a nu ma mai putea misca prea mult (eu sunt deja destul de plinuta).
Pup toate burticile si va doresc Weekend placut fara evenimente neplacute...
mirella
10+
pitic-03 spune:
Multumesc de urari de bun venit!Saru`mina ADHNANA!stai nitel ca te inveti!
NUSHULICA:nu vreau sa te plictisesc dar trebuie sa-ti spun ca: prima zi a ultimului ciclu a fost 03-01-2007;am ciclu scurt-doar 21 zile;fecundarea a avut loc (stiu eu sigur) pe 10 ; teste am facut 2 (barza si sure check) ambele pozitive pe 30-01
PITIC si PUIdePITIC(31-X-2005)Tudor+SIMBUREL de PITIC(DPN=10-X-2007)
laurici_27 spune:
Carpatina si Adhnana cat ma bucut ca ati venit....eram singura pt. luna octombrie si abia asteptam sa mai vina cineva.
Voi ce simptome aveti? Ca eu, in afara de durere de sani nu am nimic altceva....aaaa si nu mai pot sa mai dorm deloc noaptea De la 3 dimineata la revedere somn.....
Voi ati fost deja la medic?
Eu am zis sa mai astept pana la 6 saptamani....
Va pup