Mamici de septembrie-octombrie 2007. (6)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crishtina spune:

Cristina85ss cu ricevuta ar trebui sa iti dea doctor de familie...stiu pe cineva, o cunostinta de aici..i'a dat tot ce a avut nevoie...si control i'a facut...insa avea deja 4 luni si nu a fost deloc la doctor pana atunci. Poate si de asta. Insa daca iti permiti sa ai doctor privat(in Italia ma refer) du'te. Ca la USL, mai ales la Roma, tre sa astepti pt un egograf gratuit f mult. Aici la noi(provincia di Siena) te programeaza peste o luna. Daca as sti ca mai detin informatii care te'ar interesa...cu cea mai mare placere :)

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Bine v-am regasit...am reintrat in fortza saptamana trecuta si am promis ca vin luni cu vesti de la echo. Timpul nu mi-a permis dar acum va scriu. Luni eram in 9 sapt si 2 zile, bb e deja marisor, are 2,47 si se vede bine la echo. La mine se pare ca greturile de dimineata sunt seara, ieri a fost prima zi cand am avut usoare greturi la mirosul de mancare.

Am recitit din urma, imi pare tare rau blueeyes2003 si irlandeza, nu ma asteptam sa gasesc asa vesti proaste. Ma rog la DD sa reusiti sa treceti peste aceasta durere si sa va dea curaj sa continuati.

Rucsi, importanta e varsta pe care o simti, nu cea biologica. Crede-ma ca eu fiind cu un an mai mare ca tine...de fapt cea mai "varstnica" de la subiectul nostru, nu ma simt deloc asa.

Adhnana, m-am bucurat tare mult cand te-am vazut printre noi, mai ales ca noi am fost colege de suferinta la FIV. Inca nu apucasem sa citesc pe acolo de reusita ta dar te-am descoperit aici si sunt tare fericita. Sarcina usoara si un bb sanatos.

Marunzika, am citi de arsurile tale la stomac. Si eu am, mi-am descoperit chiar o colita care baloneaza dar o tratez cu indiferenta, cu apa multa cand simt arsurile si cu iaurt. Se spune ca produsele care fermenteaza sunt contraindicate dar avand in vedere ca iaurtul este deja fermentat, eu il beau cu incredere si nu-mi face rau.

teodoran, acum am citit si intrebarea ta despre epilatul inghinal. Eu am intrebat chiar dr inainte de prima echo pt confirmarea sarcinii si mi-a spus ca daca suport usor procedura, nu e nici un fel de problema (I-am specificat ca eu ma epilez inghinal total) asa ca poti sa te epilezi linistita.

mami25_7, tu nu ne-ai dat datele cu UM, DPN si data nasterii tale ca sa te trecem pe listuta... Te asteptam.

Pupici tuturor burticilor si sarcini cat mai usoare.

Editez ca acum am citit...Adhnana, pai tu ti-ai facut test de sarcina in Z8 de la ET??? si mai si plangeai de ti se innodau lacrimile in barbie? Nu eram eu pe'acolo cand erai tu in asteptari sa fi venit cu . Uite ca te-am parat si fetelor de la Odisee...

Andreea 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Mirella, sa stii ca eu de cand imi este rau, nu mai folosesc parfum deloc, desi eram fun, folosesc doar Dove stck fara miros, iar al meu sot se da saracul inainte sa iesim din casa.
Pur si simplu nu mai suport mirosul de parfum, detergent, mancare nici atat, ma incui in dormitor cand gateste Mihai, mare noroc am ca gateste el, ca altfel muream de foame pana acum, nu pierdeam doar 2kg.
Eu tot numar saptamanile, luni fac fix 8 si ma rog la DD sa ajung mai repede la 12, sa trec de primul trimestru ca poate ma mai lasa gretzurile si starile astea de lesin si sfarseala.
Azi mi-am facut programare la medic, voi ajunge cand bebe are 10 saptamani. Abia asteptam sa il vedem pe micutzul nazdravan care ma chinuie atat de tare.
Sa stii ca si Sabina se simte exact ca noi, am observat ca are cam aceleasi simptome, iar ea are 7 sapt ca si mine. Ca eu eram terorizata ca numai mie mi se intampla si poate sunt eu mai panicoasa din fire, dar m-am linistit cand v-am gasit si pe voi.
Multi pupici.

Julie, folosesc numai detergent lichid si din pacate are un miros t t puternic., dar o sa mai caut, poate da DD vreo minune si gasesc ceva.
Anaist72, ma bucur ca esti bine si ca totul a decurs ok la control. Chiar ma intrebam pe unde ai disparut. Pupici pe burtik.

Nana, 7+
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina85ss spune:

Fetelor voi aveti usoare duireri de burtica atunci cand va miscati brusc sau va incordati? De ieri seara parca ma doare putin in partea de jos a burtii,dar numai daca merg,ma misc prea brusc sau ma incord.Daca stau in pat totul e ok.Astazi nu imi mai este greata si sunt putin speriata din cauza asta,tinand cont de zilele trecute nu stiam ce sa mai fac sa imi treaca .Dati-mi voi un sfat sa ma mai linistesc.Stiu ca nu este ceva chiar asa de rau avand in vedere ca nu am pierdut nici macar o picatura de sange iar dureriile nu sunt puternice,le-as numi mai degraba un disconfort.Voi cum va simtiti? Marunzika tu ai ceva preobleme de genul asta?

Cristina 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adhnana spune:

aniast72ma bucur sa te revad si sa stiu ca esti bine si creste samburelul!
multumesc si eu de urari! Te-am urmarit din umbra si m-am bucurat tare mult intai pentru productia de embrionasi si apoi de rezultatul tau pozitiv.
In legatura cu testul, mi-am luatde la fete. Dupa asta am mai facut fix 9 teste de sarcina in zilele 10 si 11. De asta ce zici?
laurici_27 si eu am probleme cu somnul de cateva zile. Mi-am facut programare la doctor, de fapt a horarat doctorul cand sa vin. Eu merg cam peste 1 sapt jumate, la aproape 6 saptamani.
va pup si o seara cat mai frumoasa.
Adhnana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

dragutele mele, salutare!

sa va zic scurt, eu sunt la fel, adica cu greturi la cele mai neobisnuite ore, dar rar vomit, mai degraba nu.
Cred ca voi fi ultima care-si vede bebelusul pentru prima data, eu fac echo doar pe 21 februarie, voi avea 12 saptamani fix atunci.
daca asa a zis domn' doctor, cine-s eu sa-l contrazic? recunosc, ma roade curiozitatea, dar a considerat la control ca e ok implantata ,si cum nu am precedente negative(nici o pierdere de sarcina adica) ....

Cristina, pai si eu am dureri micute.Uneori si cand ma intind in pat e ceva ciudat acolo , dar e normal.Imi amintesc bine ca si la sofia am avut.

Fetele, eu pot manca fara probleme cam orice, in afara de ou, , dar de ieri am zis stop la dulciuri.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Julie24 spune:

Pe mine ma cam dor ... ovarele.Simt ca niste intepaturi de cutit mai mult in partea stanga.Oare ce inseamna asta?Eu sunt in 7 sapt. Dna dr. mi-a dat Utrogestan inca din sapt 4.Aveam niste scurgeri maronii,nu mult,ca niste liniute.Acum nu mai am dar ma doare si nu stiu daca este normal.Oare tb sa stau mai mult in pat? Acum 2 ani am avut o sarcina oprita in evolutie la 6 sapt.Oare sa imi fac griji ptr durerile astea? Voi cum sunteti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Fetelor, intru doar sa le urez bun venit noilor gravidue!!!

Maine dimineata plecam la munte, abia astept, sa iesim un pic din oras!
Va doresc la toate un we cat mai placut si fara greturi!

Alina9+ si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

quote:
Originally posted by NanaMotoc

Am si eu o intrebare: are cineva idee ce detergent nu are miros?
Ma omoara Persilul de acasa in perioada asta, ma gandisem sa cumpar Ariel sensitiv dar azi cand m-am dus intinsa sa-l iau am constatat ca miroase la fel de puternic ca celelalte.
Cu ce oare as putea spala, sa spele bine si fara miros? Asta pana imi revin, ca e groaznic, imi vine sa vars instantaneu cum simt orice miros mai puternic.

Nana, 7+
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Incearca un detergent pt copii. Eu am luat din farmacie BabyDermalin si nu are nici un fel de miros.

Sim 9+
Asa creste bebe
Poze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Nana am venit de la doctor, am infectie urinara si mi-a dat antibiotic. Te pup si mersi ca te-ai gandit la mine.

Ma faci sa rad cu detergentul fara miros, stiu ca nu e de ras dar si eu sunt la fel, simt orice miros si ma deranjeaza in plus daca deschid frigiderul mor, iar al meu zice ca nu miroase.

www.alina-jaime.co.uk/main.php" target="_blank">poze

Alina 11 sapt +Cosmin 30 iulie 2001

Mergi la inceput