Mamici de septembrie-octombrie 2007. (6)
Raspunsuri - Pagina 9
nushulica spune:
pitic multumesc frumos pentru informatiisunt foarte pretioase pentru mine
pupici la toate gravidutzele
INGRID
rucsi spune:
Luna1 ce simptome ai avut tu la infectie urinara,ca si eu ma cam tem. Mai toata ziua ma doare mijlocul, mai mult spre rinichi dar cel mai rau este dimineata cand imi trebuie 10 minute sa ma dau jos din pat. Simt ca ma rup de la mijloc in jos.
Roxana succes la cumparaturi pentru pitica, sa-ti traiasca , sa te bucuri de ea si sa-i faci un fratior (sau o surioara ) fromos si sanatos !
laurabyby spune:
Buna fetelor !
Sarcina usoara la toata lumea si pana la capat !
Va rog sa ma treceti si pe mine in lista pentru octombrie .
FIV / ET 17.01.2007 DPN 10.10.2007
Data nasterii 09.03.1975
pupici pe burtici !!!
apropo Numele meu este Nicol
carminabulina spune:
Nu este extrauterina, slava domnului.
Marti dimineata o sa merg la doctor, probabil o sa fac si un chiuretaj pt. mai multa siguranta.
VA multumesc pentru gandurile bune si frumoase
poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc
adimercedes spune:
quote:
Originally posted by Sabina
dragutele mele, salutare!
sa va zic scurt, eu sunt la fel, adica cu greturi la cele mai neobisnuite ore, dar rar vomit, mai degraba nu.
Cred ca voi fi ultima care-si vede bebelusul pentru prima data, eu fac echo doar pe 21 februarie, voi avea 12 saptamani fix atunci.
daca asa a zis domn' doctor, cine-s eu sa-l contrazic? recunosc, ma roade curiozitatea, dar a considerat la control ca e ok implantata ,si cum nu am precedente negative(nici o pierdere de sarcina adica) ....
Cristina, pai si eu am dureri micute.Uneori si cand ma intind in pat e ceva ciudat acolo , dar e normal.Imi amintesc bine ca si la sofia am avut.
Fetele, eu pot manca fara probleme cam orice, in afara de ou, , dar de ieri am zis stop la dulciuri.
Sabina, nu te plange, mama, ca eu sunt programata la eco pe data de 6 martie, cand bebe va avea 12.5 sapt . Asa a zis ginecologul. A fost foarte calm cand am avut consultul, a ascultat tot ce i-am zis, desi eu m-am emotionat si am uitat ce vroiam sa il intreb, ca aveam o lista mintala . Desi mi-a zis ca in caz de orice ciudatenii sa merg de urgenta la cabinet...
Felicitari pt dulciuri. Eu nu prea pot manca dulciuri, decat o data la cateva zile. Dar cum Teo mi-a facut pofta de crema caramel, m-am dus azi si mi-am luat. Iar saptamana viitoare imi fac eu o oala ...
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
samburici
Taby spune:
Ceau la toata lumea... am mai incercat sa scriu, nu ma descurc prea bine cu interfata forumului...ramasesem datoare cu UM 4.12.2006 si DPM 10.09.2007. sorry pt intarziere...Nu stiu cum va simtiti voi dar eu am niste greturi ingrozitoare...de 4 zile nu am mincat nimic decit niste fructe,...pe care le si vomit...noroc cu vitaminele prenatale pe care le iau,toata ziu a trebuit sa stau in pat ca nu am fost buna de nimic, marti merg la medic si sper sa fie totul ok....Pupici pt burtici!...si multumesc pt primire
Carmenita spune:
Buna, fetelor! In sfarsit mi se intampla si mie minunea. Ma bucur ca pot sa spun ca fac si eu parte dintre voi.
Treceti-ma si pe mine in listuta, va rog!
UM 02.01.2007, DPN 09.10.2007.
Data nasterii 01.01.1977.
Nici nu imi vine sa cred...
Eu inca nu am greturi si rau de mirosuri, doar ca ma inteapa ovarele si sanii. In rest sunt bine.
E normal sa apara aceste dureri de burta? Cat o sa ma tina?
Va pup si sa auzim numai de bine!
alehiam spune:
Buna fetelor!
Imi pare rau sa vad atatea vesti rele. Imi pare rau ca s-a intamplat asa. Sper sa reveniti cu toate cat mai curand la Odisee.
Noi suntem bine. saptamana asta ne-am vazut minunea din burtica de 2,1 cm (atunci).
Greturi nu prea am decat dupa amiaza sau spre seara. greturi de dimineata am avut numai de vreo 2 ori, iar atunci m-au tinut toata ziua...
Ma mai laud din cand in cand si cu arsuri... mai ales daca mananc mult o data... daca am grija sa mananc cate un pic, ma lasa.
Cel mai tare lucru care mi se intampla este ca mi se face rau daca mergem cu masina putin mai mult... Aveam eu probleme cu masina inainte, insa de cand o avem pe a noastra nu am mai avut nimic... pana acum... o fi de la odorizantele de masina?
Si sa nu uit sa le urez noilor gravidutze sarcina usoara si fara probleme
Mad, 9+
devylla spune:
Buna ziua gravidute,
Bun venit noilor burtici,sedere placuta astea 7-8 luni ramase
Da,Nana vad ca noi ne asemanam foarte bine la starile de rau.Eu azi am intrat in 8 saptamani si tot dimineata si seara imi este rau.Las' ca acum trece si luna asta si trecem de trimestul asta si scapam.
Despre mirosuri...si pe mine ma termina,nu paefum,nici mirosul de mancare...mi se face rau instantaneu.
Despre calatoria cu avionul.Eu chiar dupa ovulatie am facut o radiografie si cand am vazut ca am ramas insarcinata,am cautat disperata pe internet informatii legate de radiografie pe timpul sarcinii.Atunci am dat peste o informatie,care suna ceva de genul:O calatorie cu avionul de la Tokyo la New York poate avea mai multe radiatii asupra fatului decat o radiografie.Calatoria de la Tokyo la New York este in jur de 14-16 ore.Acum nu stiu cat de valabila este intormatia,dar cred ca nu ar fi recomandate calatoriile lungi.
Va pup,mai am de lucru la munca.
Sabina Y.7+
japonia prin ochii unui amator
betty78 spune:
Buna, Doamne cate s-au mai intamplat de cand nu am mai intrat.
Imi pare tare rau pentru fetele care au pierdut sarcina...va doresc din tot sufletul sa aveti puterea sa o luati din nou de la capat.
Si doresc bun venit noilor gravidutze, sarcina usoara, nastere la fel de usoara si bebe sanatos.
Am nevoie de ajutorul vostru: nu stiu ce doctor sa imi aleg...am 4 variante si nu pot sa ma decid
1. Dr Gherasie la CFR2 sau Euroclinis - dar am facut o operatie la ea si nu prea mi-a placut cum s-a vindecat rana, dar face si ea FIV
2. Dr Popa de la Spitalul Cantacuzino: doctorul meu inainte de fertilizare
3. Dr. Secara tot de la Cantacuzino, care mi-a fost recomandat de o cunostinta, dr. care face si FIV, si cred ca stie toate riscurile mai bine decat altii dar am inteles ca este cam arogant
4. Dr. Emel (parca asa o cheama) la Euroclinic
Va pup si merci
Betty 9+
bulinutza noastra