Mamici de septembrie-octombrie 2007. (6)
Raspunsuri - Pagina 10
Alé spune:
Buna dimineata fete dragi!
Intai de toate, o imbratisare calda pentru irlandeza si Blueeyes, al caror vis s-a terminat inainte de vreme. . Ma gindesc la voi si imi pot imagina cam ce e in sufletul vostru...
Bun venit gravidutelor de octombrie si sa aveti cu toatele sarcini usoare, lipsite de griji, pe cit se poate fara greturi, nasteri super rapide si fara dureri, si bebelusi de vis!
nana, eu folosesc un detergent lichid, proaspat aparut pe la noi, cu sapun de marsilia. Nu ca as fi auzit vreodata de sapunu de marsilia, dar are un miros destul de fin. Numa ca data viitoare tre' sa-mi aduc aminte sa nu mai pun balsam .
Altfel, io ma lupt cu greturile, in special seara, cind am o combinatie crunta de greata cu arsuri... Maninc cam toata ziua, car mincare tot timpul dupa mine, ca nu stiu unde si cind ma rapune foamea aceea ingrozitoare.
Intreba Cristina de crampe la miscari bruste. Si eu le am tot asa, cind ma sucesc brusc. Intre timp m-am educat sa ma dau jos din pat mai cu grija, sa ma invart pe scaun cu ambele picioare, caci de obicei asa provoc crampele. Un picior ramane pe loc si pe celalat il misc brusc.
Cam asta. Va pupa fata si zile fara greturi va doresc.
Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé | 2in1
daniela76 spune:
buna, burtici...am vazut ca toate fetele si-au dat datele personale, asa ca : Numele meu este Daniela, Nascuta pe 27.08.1976, iar DPN este 23.10.2007 si se pare ca voi avea 2 bb, cel mai sigur voi stii pe 12.02.2007 cand voi face prima radiografie...
danielal
lilirusu spune:
Buna fetelor!Eu sunt iar ingrijorata ca dimineata la toaleta am vazut pe hartia igienica urme de sange de culare inchisa si cu un firicel mic de cheag.Ieri am facut prima injectie cu gravibinon.Credeti ca are vreo legatura?In urma cu 2 zile bebe era ok.De frica am luat 2 utrogestan intravaginal.Ce sa fac?
laurici_27 spune:
Carmenita bine ai venit printre noi!
Sa stii ca nici eu nu am greturi, inca.....dar hai sa nu ne plangem deocamdata......ca din cate citesc pe la fete e rau....oricum noi ramanem deocamdata cu durerile de burta...pe care eu le am deja de vreo 2 saptamani.. Fetele de aici mi-au zis ca este normal sa avem aceste dureri...asa ca ...sa ne ''bucuram'' si noi de niste simptome. pt. inceput...
pupici la burtici
irinabobe spune:
bun venit noilor gravidute sa vaeti parte de o sarcina usoara si fara greturi. betty eu din ce am citi pe forum cele mai multe recomandari sunt pt gherasie sotul. si spitalul am inteles ca e ok. acum vezi ce parere au si celelalte fete. in privnta durerilor de burta nu va faceti probleme mai ales daca nu sunt insotite de sangerari.
lilirusu nu te mai poti duce odata la un medic? sa iti mai spuna o opinie?
eu azi am fost sa fac analizele cele cu plata au fost 350RON. am nimerit o desteapta la secretie care nu mai facuse pana acum era prima data si m-a chinuit o groaza cu fiarele alea. sper sa nu am probleme. de acum astept rezultatele sa vad ce si cum.
7+
Carmenita spune:
Multumesc mult, Laurici! Eu ma bucur ca nu au aparut inca greturile, pentru ca mai pot si eu manca linistita. Am vazut ca tu ai un avans de 5 zile. Eu am durerile astea de burta cam de o saptamana, dar sunt bine. Am citit ca sunt normale asa ca stau linistita, deocamdata.
Voi cand stiti ca trebuie sa mergem la ginecolog? Dar la medicul de familie?
Oricum, suntem fericite pentru orice stare de sarcina, ca asta inseamna ca e acolo si creste. Eu vreau sa ma bucur de toate, ca astept de mult sa vad liniutele alea doua pe test.
Va pup si sa crestem in burtici!
pitic-03 spune:
Buna burtici!
Multumesc de urari!
BETTY:cred ca si in functie de buget.(eu asa m-as ghida)La euroclinic stiu sigur ca o nastere=aprox 2000 euro.La Cantacuzino(am nascut acu 1 an si 3 luni) iti spun sigur ca e o maternitate cu pretentii, unde nu se fac cezariene (decit in cazuri exceptionale) si asistente naspa la copii(neonat)
LILIRUSU:parerea mea este(am trecut prin asa ceva) ori sa suni un medic ginecolog care sa-ti spuna ce sa faci pina te vede, ori sa te duci de urgenta la o clinica particulara, sa faci un consult.NU STA.
revin....
PITIC si PUIdePITIC(31-X-2005)Tudor+SIMBUREL de PITIC(DPN=10-X-2007)
Luna1 spune:
quote:
Originally posted by rucsi
Luna1 ce simptome ai avut tu la infectie urinara,ca si eu ma cam tem. Mai toata ziua ma doare mijlocul, mai mult spre rinichi dar cel mai rau este dimineata cand imi trebuie 10 minute sa ma dau jos din pat. Simt ca ma rup de la mijloc in jos.
Roxana succes la cumparaturi pentru pitica, sa-ti traiasca , sa te bucuri de ea si sa-i faci un fratior (sau o surioara ) fromos si sanatos !
rucsi
Rucsi aceleasi simptome pentru inceput apoi ieri am avut criza de rinichi. Te sfatuiesc sa bei lichide cat poti de mult, cel putin doi litri pe zi, si daca ai deja urina tulbure (fa si tu intr-un recipient transparent apoi il arunci) mergi la doctor ca iti cam trebuie tratament. Te pup
www.alina-jaime.co.uk/main.php" target="_blank">poze
Alina 11 sapt +Cosmin 30 iulie 2001
Liana30 spune:
buna..vaz numai fete dragi inimi mele va pupacesc pe toate fara nici o exceptie
io sunt cu Adhnanala fel..la fel ne tinem de mana
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"