Mamici de septembrie-octombrie 2007. (6)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Buna seara fete dragute,
Uite mai apar si eu o data la 1 saptamana. Mai des nu am timp din pacate!
Saptamana ceasta mi-am vazut samburelul la eco. Suntem bine avem cu doua zile mai putin adica DPN s-a modificat pe 30.09.2007, dar mai bine nu-l modific. Nu se stie niciodata... Aseara am facut prima fiola de gravibinon. Nu am observat inca nici o schimbare majora. Si pot pot spune ca sunt o fericita pentru ca nu am greturi.
Va pup pe toate pe burticute si sper sa intru mai des. Oricum citesc tot din urma.

isabeluta6+
bebita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adhnana spune:

Liana30 bine ai venit printre noi.
Chiar ma gandeam cand iti vei face si tu aparitia. . Sper ca esti cuminte in continuare si stai in pat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Buna seara. Ieri am lipsit restul dupa-amiezei, nu pentru ca m-as fi delectat la shopping pentru Alex, ci pentru ca am avut o zi groaznica la serviciu. Am plecat la 8 si ceva de acolo, plina de nervi si obosita, si mi-a foast f rau. Pe deasupra am dureri puternice de burta, nici nu stiu ce sa mai cred, daca e vorba de ligamente sau contractii. Ma doare la mers si mai ales la scari. Dimineata am avut si o secretie ciudatica, asa ca azi am fost mai cuminte si am luat un No Spa. Apropos, JUlie ce descrii tu pare a fi dureri de ligamente. Cristina, dureri ca tine am si eu si la fel ma tine la efort.

Rucsi, multumesc de urari, am rezolvat doar partial cu cumparaturile.

Maruntzika, crema Chicco pentru vergeturi am folosit si eu la prima sarcina si a fost foarte buna.

Lili, ma bucur ca e ok, si asa o sa fie daca stai linistita.

Ana, nu stiam ca e bun ceaiul de menta la gaze, insa la constipatia mea sigur nu cred ca ar fi o solutie. Ai grija cu lamaile, mie una imi dau si mai gaze si arsuri. Nici nu stiu cum e mai bine.

Nana, hai ca mai e putin cu greturile, uite eu de la 9 saptamani ma simt mult mai bine. Despre detergent chiar nu stiu ce sa zic, eu una sunt la polul opus, nu simt miosurile. Am fost la o parfumerie saptamana trecuta si mi se parea ca nici un parfum nu miroase.

Teodora, eu m-am epilat inghinal fara probleme. Si la cealalta sarcina m-am epilat pana pe la 7 luni, apoi am folosit crema si rau am facut. Era obsesia mea sa fiu mereu epilata complet sa nu ma rada ei la spital. Pentru pielea uscata pe care o am si eu folosesc aceleasi creme de pana acum, creme hidratante. Acum am luat un ulei de corp. Cu avionul poti zbura pana la 7 luni, am intrebat medicul, pentru ca si eu am vreo 2 drumuri de facut. In Germania voiam sa merg la niste cumparaturi pentru BB si voiam sa merg cat mai tarziu posibil, asa ca imi planific prin iunie cel tarziu.

Rox 9+si Alexandra Maria (10.02.2004)

]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Salutare tuturor.
Eu stau bine la capitolul greata, aproape nu mai am. Dar...am pofte. Astazi, cand ne-am intors acasa, am simtit pe hol miros de dovleac copt si mi-am trimis sotul la vecina sa ii ceara . S-a dus saracul, ce sa faca. Nici nu l-a adus bine ca l-am atacat. Mai pe dupa-amiaza m-a apucat pofta de salata orientala, asa ca o sa fac probabil maine.
Pup toate gravidutele.

Sim 9+
Asa creste bebe
Poze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Fetelor, am si eu o intrebare. Stiu ca s-a mai discutat cate ceva pe forum despre asta. Am voie sa ma dau cu crema hidratanta pe corp? Stiu ca nu e recomandata cea nutritiva, dar parca cea hidratanta nu era contraindicata. Mi se usuca pielea din cauza apei. Si mai am o intrebare: sare de baie am voie sa folosesc? Am una cu pin si salvie pt calmare dar nu stiu daca mai am voie. Voi ce stiti?

Sim 9+
Asa creste bebe
Poze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Buna seara fetelor!Ma bucur ca se mareste listuta. Bun venit noilor gravidute si sarcina usoara!Observ si eu ca de cand am intrat in sapt 9 m-au mai lasat greturile in sensul ca se raresc zilele cu greata. Ce bine! Nana sper ca in curand sa te mai lase si pe tine ca si eu am avut 2 sapt groaznice.Sim eu am mai scris ce folosesc pt piele ulei pt bebelusi si o crema cu ulei de masline de la avon, dar am inteles ca sunt si creme speciale pt sarcina.Rox poate ar trebui sa mergi la doctor daca ai dureri mai mari si ai grija de tine.Carmenita la doctor ar trebui mers pe la 6 7 sapt ca sa ai ce vedea la eco si apoi la medicul de familie sa-ti dea analize.Myral9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Liana30, bine ai venit la Odisee....te-am citit de zilele trecute la FIV si chiar ma intrebam cand o sa apari aici. Ma bucur mult ca stiu cam de cata vreme esti pe teritoriul aspirantelor...
laurabyby, nici nu stii ce fericita sunt cand mai vad cate o reusita prin FIV...pentru ca stiu cat de grea e asteptarea si cam ce emotii sunt in acele ore de asteptare a rezultatelor. Bine ai venit.
Adhnana, ai fost tare curajoasa cu testele de sarcina. Eu n-am putut sa-mi fac decat in Z14, dupa ce facusem betaHCG-ul in Z13 si eram absolut sigura ca va iesi pozitiv.

Bine ati venit noilor gravidutze. Parca vad ca la sfarsitul lunii vom avea un numar record de burtici la capitolul nostru.

Pupici tuturor si sarcini usoare.

Andreea 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marushka spune:

quote:
Originally posted by alehiam

Buna fetelor!
Imi pare rau sa vad atatea vesti rele. Imi pare rau ca s-a intamplat asa. Sper sa reveniti cu toate cat mai curand la Odisee.

Noi suntem bine. saptamana asta ne-am vazut minunea din burtica de 2,1 cm (atunci).
Greturi nu prea am decat dupa amiaza sau spre seara. greturi de dimineata am avut numai de vreo 2 ori, iar atunci m-au tinut toata ziua...
Ma mai laud din cand in cand si cu arsuri... mai ales daca mananc mult o data... daca am grija sa mananc cate un pic, ma lasa.
Cel mai tare lucru care mi se intampla este ca mi se face rau daca mergem cu masina putin mai mult... Aveam eu probleme cu masina inainte, insa de cand o avem pe a noastra nu am mai avut nimic... pana acum... o fi de la odorizantele de masina?

Si sa nu uit sa le urez noilor gravidutze sarcina usoara si fara probleme

Mad, 9+

Sie eu sunt o graviduta in 7 saptamani abia ieri implinite, si am si eu greturi de dimineata mai ales de la mancare sau daca seara mananc cam mult .... of of toata noaptea nu mai pot sa dorm ca lumea, ma tin de curse pana la baie si inapoi si beau iar apa si apoi de la capat.
alehiam eu asa mi-am dat seama ca sunt insarcinata, cand mergeam cu sotul meu in masina si ma lua ameteala, ceea ce nu mi se intamplase niciodata pana acum. Chiar si cand conduc eu ametelile nu se lasa. Dar vad ca nu sunt singura
Si eu am crampe si taieturi la miscari rapide... dehhh deci e ceva normal

Fetelor eu am o intrebare. Voi, cele care ati fost la doctor deja, despre ce vorbesti in general? E nevoie sa ceri tu vre-o analiza sau stie doctorul pe care sa ti le faca fara sa-l intrebi?

Pupici pe burtici si bebei sanatosi si frumosi!

Taniusha 7+

asteptam BeBe in septembrie
http://bd.lilypie.com/EzQqp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitic-03 spune:

Buna la mamici cu burtici!
Noi suntem bine!Usor obosita ca m-alearga `cel mare` de-mi iese fum pe nas, ia-l si-n brate, joaca-te `diii calutzu!!`....
Daca n-as fi facut testele de sarcina si daca nu mi-ar fi intirziat CM as fi jurat ca nu sunt gravi.N-am nici un simptom, nici macar pishu foarte des cum am avut la prima sarcina.
SIM STOIAN:eu stiu ca in timpul sarcinii e de preferat sa faci dus.Baia e cam contraindicata(mai ales calda)Creme bune au sanosan si nivea .
MARUSHKA:la 7 sapt se vede bine bb, poate urmari la eco ritmul cardiac, iti da de facut analizele specifice trim I(singe, urina, papa nicolau), iti da acidul folic...etc.Abia astept sa fac si eu macar 6 sapt(la sarcina trecuta m-am dus la gineco grav in 5 sapt si n-a vazut decit un ovar inflamat!)

PITIC si PUIdePITIC(31-X-2005)Tudor+SIMBUREL de PITIC(DPN=10-X-2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Hello. Azi ma simt mai bine, dar daca mai am durerile acelea o sa ma duc la medic. Cred ca numai de oboseala si supararea de vineri. De abia ajunsesem la masina de la birou, ca la Pta Victoriei e nebunie si parchez la mama naibii.

Eu ma gandesc la nume de fetita, cel de baiat ramane cel pregatit data trecuta, adica Andrei Serban. Insa la fetita mai greu. Am ales deja un nume, a fost foarte dragut ca am zis si eu si sotul meu acelasi nume, a fost uimitor. Adica: Clara. Insa mai vrem sa ii punem un nume de sfant si nu unul prea scurt ca nu merge. Eu alternez intre Teodora si MIhaela, insa sotul meu se mai gandeste.

Sim, sare de baie nu prea poti folosi pentru ca nu e bine sa faci bai calde si sa stai mult in apa calda. Dar crema de corp cred ca poti folosi de orice fel, eu una nu am restrictionat decat anticeluliticele.

Rox 9+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

]

Mergi la inceput