Mamici de septembrie-octombrie 2007. (6)
Raspunsuri - Pagina 12
marushka spune:
pitic-03 Merci pentru raspuns saptamana viitoare voi merge si eu la doctor. Abia astept sa vad cum bate inimioara micutului meu
Roxana_G bafta la ales numele fetitei. Mie imi place mult combinatia de nume Alexandra Maria cum o cheama si pe fetita ta, daca voi avea si eu o fetita m-a gandisem sa-i punem acelasi nume doar ca inversat, Maria Alexandra.
Burticilor, eu nu stiu cum sunt arsurile la stomac, dar deseori simt foarte multa aciditate la stomac, mai ales dupa ce mananc banane, la voi cum se simte ?
Sa fie sanatoase burticile,mamicile si bebeii care stau in ele sa fie frumosi si cuminti!
pupici pe burtici
7+
asteptam BeBe in septembrie
http://bd.lilypie.com/EzQqp2.png
danielle02 spune:
neatza burtici
felicitari noilor gravidutze,sarcini usoare si bebei frumosi
fetele,la mine se pare ca abia acum incepe distractia
iar ma doare in spate si burtik,stau tot timpul in pat...offff
macar sa fie bebe bine si sanatos.
pe 12 am programare la doctor,abia astept sa ii vad inimioara cum bate,
va si sa avetzi o zi frumoasa
danielle 6+
http://bd.lilypie.com/yaSIO.png
irinabobe spune:
buna fetele. noi ne dorim baietel mai ales tati, dar daca e sa fie fetita nu e cu suparare ca mai avem o incercare la al doilea. eu la baietel nu gasesc nume de fetita imi place riana , am vazut ca avem aici o graviduta cu nickul asta si imi place cum suna. taniusha stie medicul ce analize sa iti recomande. eu am fost la ginecolog si mi-a dat o lista cu analize, cu ele m-am dus la med de familie care le-a impartit in doua unele sunt suportate de casa de asigurari iar altele nu. am fost si le-am facut pe cele cu plata am dat 350 RON.
8+
Liana30 spune:
Adhnana,aniast ete ca aparui..bree io nu am greturi deloc dorm toata ziua ca dehh daca trebe sa stau in pat nu am ce face..in rest toate bune
Multumesc de primire gravidutzelor
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
Roxana_G spune:
Marushka, e haios ca BB2 se va naste exact intre Sf Alexandru si Sf Maria si numele piticei mele i se potriveau mai bine. Dar acum asta e, mai inventam noi ceva. Ar fi aiurea daca s-ar numi si a2a tot Maria? Ha ha, cred ca. Ar zice lumea ca sunt lipsita de idei. Ne gandisem noi si la Anamaria, insa parca nu suna bine impreuna cu Clara.
Rox 9+si Alexandra Maria (10.02.2004)
]
vickyfilip spune:
sunt si eu o graviduta de octombrie 2007 DPN 11.10.2007... am aflat asta acum 4 ore. deocamdata nu am decat un test Barza cu 2 liniutze si un tatic bucuros..
nu am medic de familie in bucuresti, nu am nici ginecolog, nu am facut nici o singura analiza premergatoare sarcinii, nu am luat acid folic(asa cica e bine) si in plus mai am si 2 pisici acasa si probleme cu dantura . asta ca sa vedeti ca le am pe toate pe invers :))
dar ma bucur nespus ca sunt gravidutza si ne-am dorit amandoi acest copil. deocamdata atat.
piccaflor spune:
Seara buna si de la mine!
Sper ca pt voi o fi mai buna....ca eu am o greataaaa ....azi chiar ma bucuram ca m-am simtit bine toata ziua,am reusit sa maninc destul de mult la prinz,insa seara pe la 7 m-a pocnit iar greata...da' chiar nu-mi pasa!...imi doresc copilul asta de atita amar de vreme incit as indura orice ca sa-l am !
Bun venit noilor gravidute!....sarcini fara probleme si bebici sanatosi si frumosi!
Olteanco in sfirsit ai prins curaj si ai venit!.....cine ar fi crezut ca vom fi colege si la odisee si tocmai cind ne asteptam mai putin!....fato ma bucur muuuult ca sintem impreuna si aici si-ti doresc tot binele din lume!
Cristina85sss scumpa,intoarce-te la USL cu ricevuta,spune-le ca esti gravida si ca ai nevoie de medic de familie!!!...oricum cu ricevuta sint obligati sa-ti dea medic de familie provizoriu!!!...eu asa am facut si dupa ce am avut permisul gata m-am dus cu el si mi-au dat medic definitiv...
Intrebai de consult la ginecolog privat....eu ti-am raspuns insa poate nu ai citit....consultatia costa 70€,ecografia inclusa....cel putin atit platesc eu....eu merg la medic privat,doar eco morfologica o voi face prin USL...si sa stii ca daca ginecologul(privat) la care mergi,daca lucreaza si in spital,iti poate da impegnative pt toate examenele pe care trebuie sa le faci....gratis,la fel ca medicul de familie...se plateste doar citomegalovirus...
Iti tin pumnii sa reusesti!
Pt fetele care intrebau de creme si uleiuri pt corp: eu folosesc ulei de migdale dulci...e super hidratant si e indicat in sarcina...da elasticitate pielii si previne vergeturile...
Se gaseste la plafar!
rucsi spune:
Mai fetelor, eu sunt foarte nelinistita. Astazi vorbeam cu un prieten de-al meu, care este cardiolog la spitalul Militar. Ii povesteam foarte incantata ca am auzit inimioara bebelusului si reactia lui a fost extrem de virulenta, ca subt inconstienta, ca dr. care mi-a facut eco cu doppler la o sarcina asa mica este un prost si un inconstient si el la randul lui ,ca asta afecteaza copilul,ca in toate manualele de medicina scrie ca este contraindicat, etc. Cert este ca mi-a interzis total sa mai fac dopller in timpul echografiei, pana la 3-4 luni, cand misca copilul. Eu una m-am simtit datoare sa va pun in garda, daca m-a indus el in eroare, ceea ce nu cred, fiind un medic foarte bun, atinci imi cer scuze ca va sperii degeaba.Cert este ca e mai bine sa intrebati inainte de a face eco cu dopller.
Roxana G avem gusturi relativ asemanatoare la nume de fate. Mie imi place Carla si Alessia.La baiat mi-e mai greu sa ma gandesc, epuizand toate numele care-mi plac la primii 2 baieti. Asa ca....sa speram ca este fata, ca sa aiba si copilul un nume...
Rucsi 6+
Sabina spune:
nu stiu cat de mult il afecteaza in partcular, dar am citit si eu de studii contra Dopler-ului in sarcina mica, pt ca nu are nici un sens medcal, nu releva nimic la asa o vasrta mica...plus alte contraindicatii.
Mi-a facut si mie la Sofia doctorul german( eram plecat atunci, in primele 3 luni de sarcina)...
fetele, ma iertati ca nu dau prea des p-aici, dar am imens de lucru,trebuie sa scriu in cca 10 zile un referat pt doctorat, e mult si de citit, si de scris.....
va urez o saptamana minunata, in care sa va simtiti cat mai bine!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Taby spune:
Buna la burtici...eu mi-am trims datele si si astept sa apar si eu pe listuta din sept.Am o intrebare: de 2 ori pe luna merg la salon pt a-mi face manichiura cu gel,...pt mine de multe ori este prea insuportabil mirosul acela toxic de la tot felul de soluti si substante,credeti ca face rau la bebytu meu substantele alea? ...ca daca stiu ca da renunt pt o perioada la manichiura.
+9 Va pup si sarcina usoara la toate gravidutele