Mamici de septembrie-octombrie 2007. (6)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MamiciDe2007 spune:

Adhnana, am modificat, imi cer scuze.
Marushka, am adaugat si data ta de nastere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns riana spune:

Multumesc pt raspunsuri fetelor. E prima sarcina si ffff dorita si-mi fac griji, ca orice mamica vreau sa fie totul bine.
Rontai la citrice toata ziua si sper sa reusesc sa evit virusii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Neatza si de la mine

Cred ca ma paste si pe mine o viroza. Ma doare capul de nu-mi mai sta pe umeri si mi s-au bulbucat ochii in cap. Bine ca e vineri si maine pot sa zac. Asta daca ma lasa Miruna, bineinteles.

Si eu ma balonez destul de rau. Mai ales spre seara, zici ca sunt un butoi gata sa explodeze. Cica ar fi bun ceaiul de menta, dar mie nu-mi place neam, asa ca prefer sa stau umflata.

Arsuri am avut si eu, groaznice chiar, la prima sarcina, Mai ales in trimestrul 3. Eu luam dicarbocalm. Nu avea super-efect dar era mai bine. Nu stiu insa daca e indicat in primul trimestru de sarcina.

Va pup si ma duc sa-mi mai storc o lamaie.

Ana 8+ si Mirunica (16.05.2003)
Miruna
BB din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

neata fetelor. la mine singura problema e ca ziua mor de somn, ma dor ochii de somn ce imi e, iar noaptea ma trezesc de nu stiu cate ori si ma frichinesc. maine ma duc si eu la facut analize. sper sa iasa totul bine si astept cu nerabdare rezultatele sa ma duc cu ele la dr sa imi mai faca si o echo sa vad daca a mai crescut vreun pic fasolica. si poate atunci vad si eu inima aia ca se pare ca sunt singura care nu a vazut-o dintre fetele vechi.

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilirusu spune:

Buna fetelor!Dupa spaima de 2 zile cu acele pete maronii pot rasufla usurata.Am fost la clinica pelica oradea,unde am gasit un dr foarte amabil,mi-a facut control cu valvele,sa vada de unde vine sangerarea,eco abbominaldar nu a fazut nimic si apoi eco transvaginal.Dg=uter cu sac gestational cu dimensiuni de 20mm,tonic,cu ecou embrionar prezent,usor aplatizat,fara semne de decolare.Pe langa tratamentul pe care il luam cu utrogestan mi-a dat si gravibinon 1 fiola la 3 zile.Nu imi venea sa cred ce imi spune,eu credeam ca am pierdut sarcina si unde ma duc sa fac intrerupere.Nu mi-a spus cate batai are pe minut.Eu cred ca este bine,astept data de 12 februarie sa ma duc la bucuresti.Voi ce ziceti de diagnostic,putea sa se insele?Mentionez ca sangerarile mi s-au oprit.
Data mea de nastere este 10 martie 1974,treceti-ma pe lista.
Liliana sarcina 7 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Nana

Cum te mai simti?

www.alina-jaime.co.uk/main.php" target="_blank">poze

Alina 11 sapt +Cosmin 30 iulie 2001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniaN spune:

LILIANA,bine ca te-ai intors si totul este in regula,vezi sa stai mai mult prin pat si sa nu te obosesti,sa nu faci nici un fel de efort

LAVINIA9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodoran spune:

Buna ziua, fetelor, ce mai faceti? Cam liniste pe aici. Am si eu unele intrebari, pentru cele care sunt mai experimentate:
1. Eu vreau sa merg la epilat...inghinal. Avand in vedere ca de abia m-am revenit dupa o perioada de sangerari si ne "nebunii", am voie sa mam duc?

2. Avem voiesa calatorim cu avionul. Eu in sapt. 13 ar trebui sa plec o fuga pana in Germania, aprox. 3 zile. Am voie sa calatoresc cu avionul?

3. Toata pielea mea, dar mai ales pe picioare, sete foarte uscata, deja incep sa ma cojesc si sa am ca niste cratere. Cu ce alifie pot sa ma dau?

Multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Va pup

9+
http://bd.lilypie.com/qZ8Fp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

quote:
Originally posted by riana

Buna dimineata,
stiu ca in primul trimestru nu trebuie luat nici un medicament dar cu toate virozele astea de circula acum, imi fac griji. La mine la serviciu se imbolnavesc pe capete. Iar eu cand ma pricopsesc cu vreuna fac forme fff urate. O sa intreb si marti doctorul dar pana atunci va intreb si pe voi: ce se poate face in caz de raceli/viroze pt a nu creste temperatura?

Roxana G, eu sunt nascuta pe 27.09. 1976
Pt listuta, data UM 31.12

E loc sub soare pentru toata lumea. Mai ales ca toata
lumea vrea sa stea la umbra.

Riana, si tie, si celorlalte fete ingrijorate de viroze si raceli va spun ca problema nu o constituie medicamentele pe care va e frica sa le luati, ci afectiunea in sine impreuna cu simptomele pe care le creeaza: in primul rand febra (fie ea febra serioasa, pe termometru, fie febra interna), infectii si scadere imunitatii, astfel incat exista riscul sa se ia si alte boli, de care in conditii normale nu ne-am fi ingrijorat. Daca aveti orice fel de dubii, mergeti la medic. Daca simtiti ca aveti febra, incercati sa faceti tot posibilul sa o scadeti, mergeti de urgenta la medic!!!

Aveti grija de voi .

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

samburici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Buna gravidute,

Irlandeza si Mirela,imi pare sincer rau.Sper sa aveti putere sa treceti peste durerea asta.Nu-mi pot imagina durerea din inimile voastre.Putere multa.

Noi suntem bine,am fost cam ocupata cu munca,si nu am ami avut timp sa intru pe net.Capitolul trecut il am de citit,ma apuc de el ceva mai tarziu.
Greturile m-au mai lasat,dimineata ma chinuie si seara.Dimineata nu prea pot manca.In restul zilei e foarte bine.Sper sa ramana asa situatia,ca daca iar ma apuca,aia sunt.
Si eu sunt balonata,sau am burtica,insa nu ma simt rau de la asta,nici prea bine,in curand nu o sa imi mai vina pantalonii.
Saptamana vitoare mergem la controlul de 8 saptamani.Deabia astept,sa vad cat a crescut bebelul in doua saptamani.Aici e destul de piperat la doctor,asigurarea nu e luata in vizor pe timpul controalelor din timpul sarcinii.Daca exista alte complicatii,se foloseste.Si nasterea costa mult,in jur de 2500-3000 dolari.Poate chiar mai mult la unele clinici sau orase mai mari.In schimb,se intorc inapoi aproape toti banii de la nastere.
Ma duc sa citesc cap trecut.
V-am pupat!

Sabina Y.7+

japonia prin ochii unui amator

Mergi la inceput