Mamici de septembrie-octombrie 2007. (6)
Raspunsuri - Pagina 4
piccaflor spune:
quote:
Originally posted by crishtina
Picaflor...daca nu are acte inca nu are cum sa aiba medic de familie.
Cristina ss eu nu stiu cat ar costa sa ai un medic privat pentru toata sarcina, adica care sa te aiba in grija. Eu o sa merg cu USL in continuare.
7+
Eu am inteles ca e in asteptarea permisului de soggiorno....iar cu permisul provizoriu pe care il primesti pina sint gata toate actele ai drepttul la medic de familie....cel putin la mine a sa a fost...
Picca 8+
riana spune:
Buna dimineata,
stiu ca in primul trimestru nu trebuie luat nici un medicament dar cu toate virozele astea de circula acum, imi fac griji. La mine la serviciu se imbolnavesc pe capete. Iar eu cand ma pricopsesc cu vreuna fac forme fff urate. O sa intreb si marti doctorul dar pana atunci va intreb si pe voi: ce se poate face in caz de raceli/viroze pt a nu creste temperatura?
Roxana G, eu sunt nascuta pe 27.09. 1976
Pt listuta, data UM 31.12
Happiness_4_us spune:
Adhana, danielaradu, carpatina, Julie, v-am trecut ep listutza.
Bine ati venit si sarcina usoara!
Danielaradu, nu sesizasem ca nu te-a trecut nimeni pe listutza. Acum s-a rezolvat.
Pupici.
Nana, 7+
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
Adhnana spune:
multumim Nana...mai pune un "n" la mine te rog : Adhnana si data nasterii: 09.07.1978
merci inca o data
nature spune:
Blueeyes, sigur o sa te vedem la mamici de nov- dec , iti doresc sa ai putere si sa iti revii!
Eu sunt f obosita, de cateva nopti nu prea dorm, Ilinca a facut acum 2 nopti febra 39.5, am chemat Salvarea, i-am facut impachetari in cearsafuri reci...Super stresant.Inca nu e bine, dar nu mai are asa febra mare, sper sa fie OK, ca ne-am agitat de teama virozei pacatoase care bantuie....
De mancat nu pot manca decat fructe, de carne sa nu aud, greturile sunt moderate, dar ma impiedica sa mananc...
Intreba cineva de remedii pt arsuri, eu stiu ca in prima sarcina scapam de ele cu guma de mestecat ( nu mentolata, ci cu fructe) si cu Rennie ( nu cu MAALOX, atentie, ca ala contine aluminiu).
Cat despre remedii pt raceala, stiu ca Oscillococcinum se poate lua in sarcina, chiar si in primul trimestru.
Am si eu o intrebare: stiti cumva vreo marca de vopsea de par fara amoniac, sau vreun nuantator fara amoniac? Eu am multe fire albe si am un aspect f neingrijit acum, dar nu stiu cu ce sa ma vopesc...
Patrice,Ilinca ( 16.10.2004)si BB2 on his way ( DPN 09.09.2007)
http://new.photos.yahoo.com/nature474/albums
mandarinutza spune:
Bun venit noilor gravidutze
Cristina si eu am facut prima eco la 5 saptamani si s-a vazut doar sacul embrionar, iar pe poza aparea sarcina de 4 saptamani. Doctorita m-a chemat peste o saptamna. La urmatoarea eco la 6 saptamani si 3 zile, sarcina era vizibila, cu activitate cardiaca si ecograful arata varsta reala de 6 saptamani si cateva zile. Cred ca la 5 saptamani nu toate eco pot vedea embrionul care este fff mic. dar daca s-a vazut sacul, tot e bine. Mai asteapta cateva zile si mergi la un eco mai performant, si o sa fie bine.
Mandarinutza 9+
marushka spune:
Roxana_G, alinkav, laurici_27 si toate burticile de septembrie - octombrie, va multumesc ca m-ati adaugat si pe mine in listuta Data nasterii 20.08.1985 prima oara Mamica in devenire
Fetelor voi de la cate saptamani ati mers la doctor. Si oare cum e procedura asta? Mergi intai la medicul de familie, apoi la ginecolog sau invers? sau care e primul pas? Explicati-mi si mie cine stie, ca eu pentru prima data sunt -duta
pentru toate burticile, si sa avem bebei frumosi si sanatosi
6+
asteptam BeBe in septembrie
Roxana_G spune:
Neata si de la mine. Azi ma simt bine, am fost sa imi recoltez sa refac analizele alea de ficat si cele de tiroida. Mi-am luat si VDRL si era evident bun, insa pierdusera buletinul de analiza. Ma duc sa caut cadou ptr pitica mea, mai e numai o saptamana si nu prea mai am cand sa organizez totul. Vineri ii fac party la gradi, sambata acasa ca atunci e ziua ei si duminica la un loc de joaca. Off, ce de alergaturi.
Bun venit noilor burtici! Sarcina usoara!
Rucsi, si eu am avut gaze si balonari, insa am mai scapat de ele. Nu am luat nimic insa, nu stiu ce ai putea lua. Poate carbune, insa nu stiu daca e ok pe sarcina.
Marunzika, si eu am si am avut arsuri si mai si. La prima sarcina m-a lasat sa iau Rennie numai in ultimul trimestru, la inceput imi spusese sa mananc putin si des. La mine functioneaza tehnica asta.
Cristina Florea, cred ca e prea devreme sa se vada embrion, probabil are pe undeva la 4 mm si e prea mic. O sa se vada cat de curand.
Riana, super, suntem nascute in aceeasi zi. Asa e fetita mea nascuta in aceeasi zi cu nepotul meu, adica 10 februarie. Ea face acum 3 ani si el 1 an si ii serbam impreuna. Pentru raceli: oscilococcinum, vit C 1 pe zi, ser fiziologic, miere, paracetamol numai daca e necesar. Dar mai bine ai grija!
Patrice, ce alte simptome mai are Ilinca? Numai febra? A mea face asa rau numai de la laringite. si multa sanatate Ilincai. De vopsit nu stiu ce sa zic, eu nici la prima sarcina nu m-am vopsit. Acum am parul jumatate saten si jumatate saten cu suvite blonde, insa asa cred ca va ramane.
Rox 9+si Alexandra Maria (10.02.2004)
]
mag2007 spune:
Fetelor,multumesc pentru incurajari!Am fost ieri si mi-am facut eco(nu mai aveam rabdare sa astept pana sapt viitoare cand revine din concediu dr mea) si am vazut inimioara cum batea! Of,ce emotii am avut!
6+