Mamici de septembrie-octombrie 2007. (6)
Raspunsuri - Pagina 26
![](images/user_woman.png)
mag2007 spune:
salutare,fetelor!
Sunt asa de data peste cap....am facut echo ieri(facusem una si sapt trecuta la alt medic si era totul ok) si s-a vazut un hematom mic,la poul inferior al sacului gestational....Mi s-a dat trat (utrogestan si duphaston zilnic,gravibinon 1 inj pe sapt).Sunt asa de speriata ! De aseara plang incontinuu...Si totusi,stau sa ma gandesc ce bine ca mi-am facut echo ieri...doar facusem una sapt trecuta...puteam sa mai astept,nu?(mai ales ca nu avem nici un simptom..) Of..7+
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Goe spune:
Ale, multumesc frumos!
.... sincer sper sa se retraga - urmez un tratament ... problema e k eu nu am nici un fel de sangerare :((
Mai am o problema, care ma sperie putin si pana acum doctoria mea nu a reusit sa ma linisteasca: imi doresc sa stiu daca exista vre-o metoda de a determina data conceptiei. In perioada 26 dec - 3 ian, racita fiind m-am tot indopat cu nurofen si coldrex, ceea ce stiu ca NU e bine deloc.... mi se pare o eternitate sa astept pana la triplutest sau eco morfologica pt a vedea daca e totul ok!
Din cauza asta am insomnii si sincer nu mai rezist fara sa stiu daca e posibil sa fie afectat fatul sau nu....
teodoran spune:
Va pup, si eu astazi am intrat in a 10 saptamana, si ma simt foarte bine, nu am nimic, doar din cand in cand mai ma doare burtica, dar nu contractii. Eu de abia astept sa ajung la 12 saptamani, ca stiu ca atiunci am depasit perioada critica. 10+
http://bd.lilypie.com/qZ8Fp2.png
cecilia L spune:
Buna. Spre deosebire de unele dintre voi mie imi este parca mai rau acum cand intru in a 11 saptamana. Pana in aceasta saptamana nu pot sa ma plang, mi-a fost rau dar nu chiar asa, aveam arsuri si de la ele un disconfort.Ieri cel putin nu am mancat mai nimic pana spre seara, iar azi nu pare a fii mai bine. Sper sa fie mai bine zilele urmatoare, teoretic ar trebui sa inceapa sa dispara starile de greata, sau ma insel?
Eu am facut pana acum 2 ECO si bebe era bine, la 8sapt si 3 zile avea 17,5mm, urmatorul control il fac la 12 sapt si cateva zile,iar ca analize m-a pus sa fac doar toxo, deoarece nu am imunitate la ea, asa a rezultat din analizele facute inainte sa raman insarcinata. Alte analize nu am de facut. Voi ce credeti? eu ma gandeam sa fac totusi si analizele uzuale de sange si eventual urina, desi daca iau Utrogestan nu ar putea sa influenteze analiza de urina???????????//
Spunet-mi parerea voastra.
Sanatate si pupici pe burtici. Sarcina usoara tutuor mamicilor.
cecilia
danielaradu spune:
eu spre deosebire de tine am toate simptomele urate
am avut greturi din sapt 6 nu am putut amnca mai nimic am labit 5 Kg si azi am inceput si sa vars
deci...bb al meu isi face simtita prezenta 7+
o asteptam pe bebita
http://bd.lilypie.com/fHPZp2.png
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Happiness_4_us/Happiness_4_us.jpg)
Happiness_4_us spune:
Goe, si eu am fost racita tare, am facut chiar si polidin.
Stiu ca am luat si Nurofen raceala si gripa si am citit atunci pe prospect si scria ca e interzis in ultimul trimestru de sarcina, doar atunci. Sper sa fie totul ok. Eu atunci as fi fost exact in prima saptamana de sarcina. Acum, cu Dumnezeu inainte.
Nana,
![](gravida.gif)
In asteptarea lui
![](copilas.gif)
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
devylla spune:
Fetele care ati luat medicamente in primele saptamani de sarcina.Stati linistite,ca daca ar fi fost afectat bebele,el nu rezista si murea.Cel putin asa mi-a zis si mie doctorul.
Eu la fel de ocupata,la fel de obosita,insa vorba lui Ale,ce atata miorlaiala,sa ne bucuram de perioada asta.
Sabina Y.8+
japonia prin ochii unui amator
laviniaN spune:
Danielaradu daca urocultura este curata nu ai de ce sa te ingrijorezi,nu-ti mai face ganduri inutil.
si incearca sa mananci paine prajita cu unt si cate un ou fiert mai moale cu ceiut...asta mananc si eu toata ziua.10+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Happiness_4_us/Happiness_4_us.jpg)
Happiness_4_us spune:
Asta maninc si eu de cateva zile dimineata: paine prajita cu unt si un pic de dulceatza. Nu exagerez, insa doar asta imi prieste.
Mai maninc iaurt ca lapte nu pot bea intrucat fac alergie de la el.
Nana,
![](gravida.gif)
In asteptarea lui
![](copilas.gif)
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
blueeyes2003 spune:
Nana ma bucur mult ca ai inceput sa te simti mai bine si acum te poti bucura de fiecare clipa.Abia astept sa mergi la medic sa-l vezi pe bebe care isi face de cap la mami in burtica si sa ne arati poze cu el!Ai grija de tine!
Va pe toate si va doresc sarcini cat mai usoare in continuare!
Mirela
![](floare.gif)