Mamici de septembrie-octombrie 2007. (6)
Raspunsuri - Pagina 25
mami25_7 spune:
SCUZATI-MA,NU STIU PE UNDE IMI UMBLA DEGETELE,SCUZE,DAR SUNT LA SERVICIU,DECI SA RELUAM
UM-27/12/06.
Alé spune:
Hello si de la mine. Scuzati absenta, dar eu de la birou n-am vreme sa scriu, iar cind ajung acasa, pic lata , dupa modelul pe care probabil il cunoasteti.
Intai de toate, as avea niste cuvinte de imbarbatare pentru gravidutele de octombrie care se pling de lipsa simptomelor.
Nu va spun sa va bucurati acum, ca mai incolo tare o sa bociti de greturi, desi asa e . Va spun ca e devreme pentru greturi si alte simptome. Asteptati sa vina sapt a 7-a cam asa... Pe mine de abia atunci au inceput sa ma doara sanii, pina atunci erau ca niste sosete scofalcite, si sa ma incerce greata. N-aveti ce face, aia e.
N-are rost sa mergeti la eco inainte de 6 sapt. Riscati sa nu aiba sonda transvaginala sau sa nu vada nimic, ba chiar sa va dea emotii inutile, ca nu se vede, ca nu e, etc...
Si in principal, incercati sa va relaxati. Stiu ca e important pt voi ce vi se intimpla, ca sunteti emotionate si aveti un mix de sentimente... Probabil va doriti de mult sa ramaneti insarcinate si copilul este foarte dorit, dar daca e sa se intimple o nenorocire, se intimpla si fara s-o cobiti voi dinainte. Bucurati-va de ce aduce fiecare clipa... Si nu sint vorbe mari...mi-a fost dat sa sufar mult in sarcina trecuta si acum am de gind sa am alta atitudine - mai multa relaxare si cu Dumnezeu inainte!
In alta ordine de idei, Goe, hematomul decidual este un hematom format intre embrion si peretele uterin. Viitoarea placenta se numeste acum tesut decidual si teoretic, datorita implantarii in peretele uterin, singereaza putin si se poate forma un hematom.
N-are rost sa te mint... Uneori aceste hematoame se resorb de la natura, eventual se scurg prin vagin si pot aparea pete maronii, alteori, cresc in dimensiuni si ajung sa desprinda sarcina de uter.
Ideea e ca e bine sa fie detectat din timp si sa ti se dea tratament de sustinere. De obicei se asociaza cu repaos la pat.
Aaaa, cam asta... Daca imi mai aduc aminte ceva, va mai zic.
Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé | 2in1
Taby spune:
Buna dimineata la toate burticile! Eu sunt tare fericita,ieri am fost la doctor ,si am vazut pe bebe era tare nazdravan,vroia sa ne atraga atentia cu orce pret,ne-a facut cu minuta,a dat si din picioruse...dar in momentul cind i-am auzit bataile inimi ne-am indragostit de el pe loc
.
Voi cum sunteti? banuiesc ca la fel de emotionate si fericite....sa aveti sarcina cit mai usoara si bebici sanatosi
9+
mami25_7 spune:
TABI,EU AM 6 SAPT ,DAR LA 9 SAPT SE VEDE ASA BINE,EU AM BROGRAMARE SAPTAMANA VIITOARE LA ECHO,SPER SA VAD CEVA.TE PU SI SARCIAN USOARA
6+
Taby spune:
Draga mami25_7,pot sa iti spun ca la 7 sapt embrionul e cam ca marimea unui bob de mazare,si la jumatatea sapt.el va face primele miscari...insa cu siguranta ii vei auzi inima cum ii bate daca ti se va face un eco vaginal cu ultrasunete.La 9 sapt bebe meu la masuratoare are 3,2cm si se vedea destul de bine capul, minutele ,si piciorusele...binenteles arata ca un "ursulet" foarte dragut. Te pup si iti doresc sarcina usoara
danielaradu spune:
fetele am si eu o intrebare
am facut ex secretie vaginala si rez suna cam asa:
epitelii: numeroase
leucocite: numeroase
mucus: abundent
flora : Cr III
numerosi bacili Gram (+)
mai am o spat pana merg la medic si nu stiu ce inseamna asta
are cineva idee???
7+
o asteptam pe bebita
http://bd.lilypie.com/fHPZp2.png
laviniaN spune:
Danielaradu in special prezenta leucocitelor si a bacililor gram pozitivi arata existenta unei infectii urinare...la fel si celelalte elemente ,mucus,multe celule epiteliale.
Nu te ustura cand te duci la baie?
Poate ar fi bine sa faci si o urocultura si sa te duci cu ambele rezultate la dr.
Eu am fost azi la ecograf si mi-am vazut samburicul,i-am vazut manutele si cum bate inimioara ne-am topit de-a dreptul...totul este in regula .
LAVINIA10+
danielaradu spune:
am facut urocultura si nu am nici o infectie urinara
nu stiu ce o fi
vad eu cand merg la dr
7+
o asteptam pe bebita
http://bd.lilypie.com/fHPZp2.png
Carmenita spune:
Multumim din suflet, Ale! Pe mine m-au ajutat mult cuvintele tale. Oricum hotarasem sa fiu optimista si sa las ca lucrurile sa se desfasoare in timpul lor. Dar asa e, cand iti doresti de atata vreme un bebic si in sfarsit se intampla minunea de a ramane insarcinata, vrei ca totul sa decurga perfect.
Ieri am cascat si eu toata ziua, si au mai inceput sa ma intepe sanii, dar nu tot timpul. Mai primesc si cate o intepatura in burtica, dar si alea sporadice, nu mai am tensiune in burta cum am avut saptamana trecuta de m-am speriat.
Greturi nu am, insa ieri salivam tot timpul. Acum nu stiu daca este autosugestie sau nu.
Eu am programare la medic in saptamana a 9-a, si atunci sigur o sa se vada tot ce trebuie.
Va doresc o sarcina usoara, sa va bucurati de minunea ce se intampla in noi si sa cresteti in burtici!
Va pup!
nature spune:
Buna dimineata si de la mine. Eu fac maine 10 sapt si sunt ca o floare, nu am greturi, dureri de cap, de sani, de burta...Daca nu as fi facut testul de sarcina si o ecografie in care l-am vazut pe BB, as fi zis ca nici nu sunt insarcinata. Sunt doar f obosita si nu am chef sa mananc nimic. In rest, toate bune. Sper sa fie totul OK cu sarcina, parca incep sa ma sperii un pic. La prima sarcina nu am fost om in primul trimestru, de rau ce-mi era...
Va doresc si voua sa va fie bine.
Va pup
Patrice,Ilinca ( 16.10.2004)si BB2 on his way ( DPN 09.09.2007)
http://new.photos.yahoo.com/nature474/albums