Mamici de septembrie-octombrie 2007. (6)
Raspunsuri - Pagina 27
irinabobe spune:
fetelor ati vazut documentarul in pantec? apropo de greturi si pofte, spuneau in documentar ca organismul isi face propria selectie, adica atunci cand are nevoie de niste vitamine apar poftele pt alimentele care le contin , iar greturile apar la alimentele care nu ii fac bine lui bebe.
8+
Joujou spune:
Buna burtici!
Sunt si eu o viitoare mamica de august-septembrie, doi medici, doua pareri, deh (DPN1 30/08/2007 si DPN2 01.09.2007), asa ca am zis sa "trec" si pe la voi sa va salut!
Irina, am observat ca ai adus vorba despre documentarul In pantec. Il ai cumva? Incerc de mult timp sa dau de el, daca vreuna din voi burticilor il aveti si sunteti dispuse sa il imprumutati, ma anuntati si pe mine? Tare mult as vrea sa il vad....
Cu multumiri si pupici pe burtici,
Joujou10 saptamani si crestem!
Happiness_4_us spune:
quote:
Originally posted by blueeyes2003
Nana ma bucur mult ca ai inceput sa te simti mai bine si acum te poti bucura de fiecare clipa.Abia astept sa mergi la medic sa-l vezi pe bebe care isi face de cap la mami in burtica si sa ne arati poze cu el!Ai grija de tine!
Va pe toate si va doresc sarcini cat mai usoare in continuare!
Mirela
Mirelush .
Ieri m-am simtit mai bine insa pe seara m-au luat iar starile mele obisnuite de acum de vreo 3 saptamani, care continua si azi. Incerc sa nu le mai bag in seama si nu ma gandesc decat ca mai avem o sapt pana la marea intalnire cu bebe.
Maine avem interviu la ambasata SUA ptr visa, sper sa fiu in stare si sa nu mi se faca rau pe acolo.
Pupici multi si sunt alaturi de tine. O sa vezi ca DD o sa faca minuni si o sa iti daruiasca in curand un sufletzel.
Te pupacesc si te imbratisez cu mult drag!
Nana, 8+
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
sim_stoian spune:
Buna fetelor,
Eu ma simt binisor. Asta-noapte am reusit sa dorm si eu ca lumea. De greturi am cam scapat, dar obosesc foarte repede. Daca merg 5 minute pe jos, gafai de parca as fi urcat 10 etaje. Si daca fac asa acum, ce va fi mai incolo?
Maine ma duc la doctor sa vedem ce mai face bebe. Abia astept sa il vad.
Sim 10+
Asa creste bebe
Poze bebe
ramonaiani spune:
Ziua buna -dutelor si o zi cat mai frumoasa.
Eu am probleme cu tensiunea arteriala. Adica e 101/55, si de dimineata am cazut la loc in pat din cauza ametelilor. Voua vi s-a intamplat?
Stiam ca ajuta la cresterea tensiunii cafeaua. Altceva, ce recomandati?
Ca sport nu ma simt in stare sa fac.
tuturor si cat mai putine stari de rau.
cristina85ss spune:
LaviniaN nu vreau sa te intristez dar sa stii ca mie medicul mi-a interzis sa mananc ou daca nu este foarte bine fiert.Mi-a spus ca este o regula valabila ptr orice graviduta.De exemplu nu avem voie sa mancam maioneza din cauza oului crud..etc.Intreaba medicul mai bine,mie asa mi-a spus.Si eu obisnuiam sa mananc oul slab fiert inainte si imi placea foarte mult dar acum nu mai pot..
Fetelor am intrat sa va salut si sa urez bun venit noiilor gravidute.Noi am intrat in saptamana 8 de sarcina se ne simtim bine,urmatoarea ecografie va fi la inceputul lui martie
Cristina 7+
Zamfirica spune:
Fetelor, aveti careva idee cat costa o ecografie la dr. Iosup la noul sau cabinet? Cel deschis impreuna cu Tutu? Si mai ales ce fel de eco este, 2d, 3d?
in asteptarea lui number 2
Roxana_G spune:
Am revenit si eu dupa cateva zile infernale. Bunica a murit luni seara, mama a ajuns dupa ce intrase in coma finala pentru ca eu am stat la serviciu. M-a daramat treaba asta. Am avut 2 zile cu alergaturi, pregatiri, inmormantare. Sunt la pamant cu psihicul. Mi se pare asa fragila viata si mai ales ca o irosesc aiurea. Ieri aproape am avut o criza la cimitir, m-a lovit faptul ca nu ma bucur de momente placute si ca ma necajesc cu prostii. Marti mi-am luat fetita de la gradi, mergeam pe jos cu ea de manuta si imi povestea ceva si am simtit ca sunt fericita cu adevarat, astea sunt momentele pe care le luam dincolo cu noi. Restul e nimic. Ca atare azi am plans la serviciu...Orice problema mi se pare o tragedie, vreau sa fiu libera sa ma bucur de viata.
Asa ca vezi tu Teodora, si eu am stare proasta. Desigur am avut si motive, insa cred ca mi se par lucrurile mai grozavii decat sunt. Iar socul legat de moarte ma face sa reconsider ce e important.
Multumesc mult Sabina si Sabina Y. O sa imi revin, de maine trebuie sa zambesc ca vin petrecerile piticei, si BB din burtica la fel are nevoie de mine vesela.
Eu ma simt bine in rest, foarte rar mi-a mai fost greata si nu imi dau seama daca era de oboseala sau suparare. Aprpos, chiar e ingrijorator cat de bine imi este. Mirella, chiar nu ai avut deloc sangerari la sarcina pierduta? Pai cum imi dau seama daca e totul ok? La cate saptamani s-a oprit?
Cu candida sunt mai bine. Am sunat pe dr Badiu si mi-a dat Gynozol, 6 zile, 1 ovul de 400 mg pe zi. Parca e mai bine, insa nu am scapat de tot. Posibil sa fie si alergie...secretie tot nu e. Parca Sabina zicea de alergie. Am mai avut eu asa mancarimi si ce de drept numai cu unguent cu cortizon am scapat.
Lavinia, pentru dureri de cap poti lua paracetamol. Irina, eu m-am epilat complet, a fost suportabil. Daca esti obisnuita e ok. Daca nu, prima data e mai dureros. Marushka, eu m-am tuns si la prima sarcina si acum. Tocmai ca imi era greu cu parul lung si data trecuta ma incurca mereu si aveam nevoie de o tunsoare comoda, ca de coafat nu prea imi mai ardea. Nu stiu ce sa zic de noroc, cred ca il ai sau nu, indiferent de ce se zice. Pana la urma superstitiile se adeveresc numai daca crezi in ele.
Va las, ma intorc la munca de birou sa termin mai repede si sa plec acasa. Nu vreau sa mai pierd nici o secunda in plus.
Rox 10+si Alexandra Maria (10.02.2004)
]