Mamici de septembrie-octombrie 2007. (6)
Raspunsuri - Pagina 28
![](images/user_woman.png)
laviniaN spune:
Roxana imi pare tare rau pt bunica ta,DUMNEZEU sa o odihneasca,stiu ca iti este foarte greu da fa-ti putin curaj si o sa treci cu bine peste aceasta perioada....ai grija de tine ,de fetita si de BB din burtica pt ca este cel mai imortant.
Cristina sper sa nu fie nici o problema pt ca am mancat destul de multe oua fierte mai moi cam 4 min ,au fost zile cand mancam si cate 2 pt ca nu pot manca carnita atunci incerc sa suplimentez cu altceva....mie mia spus o prietena dea mea care a avut si ea probleme si iar fi indicat dr,chiar si in spital ia dat oua fierte moi...a avut si ea probleme mari cu greturile si varsaturile.10+
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Joujou spune:
quote:
Originally posted by irinabobe
joujou am documentarul dar nu stiu cum sa ti-l trimit. merge prin posta oare?8+
Irina, ce veste buna mi-ai dat!
![](bis.gif)
Revin cu amanunte, multumesc inca o data!!!! si pup de 2x
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
Joujou
![](gravida.gif)
http://bd.lilypie.com/w197p2.png
Carmenita spune:
Fetelor, care aveti RH-ul negativ? Eu am RH-ul negativ si sotul meu il are pozitiv. Din fericire avem aceeasi grupa de sange, 01. Eu nu stiu prea multe despre ce trebuie facut in aceasta privinta. Medicul meu de familie mi-a spus sa imi fac analiza pentru anticorpi antiD, dar nu stiu daca se face oriunde aceasta analiza.
Sunt la prima sarcina si am inteles ca nu ar trebui sa apara probleme. Eu merg la medic in saptamana a 9-a, e prea tarziu?
Va pup si aveti grija de voi si de burtici!
mami25_7 spune:
CARMENITA,SI EU AM RH-,ASTAZI AM FOST LA MED DE FAM SI MI-A DAT O TRIMITERE LA INT DE HEMATOLOGIE,PT RH.
FETELOR,STIE CINEVA DACA CAB DR TUTUNARU ESTE TOT IN MAIOR CORAVU?EU AM FOST ULTIMA OARA IN AUGUST,SI MIERCURI MERG LA PRIMUL CONTROL SI AM UITAT SA O INTREB PE ASISTENTA.MULTUMESC6+
Alé spune:
Analiza de RH (adica de anticorpi anti D) eu am facut-o la CMU, dar se poate face in mai multe locuri. Mie la Institutul de hematologie nu-mi place, ca tre' sa te duci cu noaptea-n cap si la somnu meu de gravida, numa de trezit la 6 nu-s in stare.
Intr-adevar, la prima sarcina nu fac probleme, dar tot e bine sa te cauti, ca nu se stie niciodata... Poate ai intrat cumva in contact cu singe pozitiv, tranfuzie sau altceva.
Tutunaru nu mai are cabinet in Maior Coravu, ci pe undeva pe linga spitalul Elias, strada se numeste Sandu Aldea, este la nr. 86, si in ciuda asteptarilor, trebuie sa-ti faci programare , altfel te taxeaza la bani.
Ecograful pe care il imparte cu Iosup face si 3d si 4d, da' de preturi nu stiu decit ca ecografia morfologica de 14 saptamani costa 2 milioane.
Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé | 2in1
teodoran spune:
Roxana imi pare rau, incearca sa vezi lucrurile frumoase din viata. Te pup
Si eu am RH negativ, ma gandeam sa ma duc si eu la instit. de hematologie sa-mi fac anticorpii. Chiar trebuie sa ne ducem de dimineata?
Eu am mai avut o sarcina extrauterina si atunci am avut nevoie si de transfuzie de sange, dar nu mi-au facut nici o oinjectie de imunizare. Dupa un timp dupa ce am revenit acasa mi-am facut anticorpii la Medsana (a durat rezultatul 3 sapt.!!!) si a iesit pozitiv. Am crezut ca mor....
Dupa un timp iar am afost sa-mi refac anticorpii tot la Medsana si acum au iesit negativi....i-am amenintat ca ii dau in judecata. Dupa care m-am dus si la Sp. Municipal si tot negativ au iesit.
In final sper sa nu fie probleme...in afara de hematologie, am auzit ca se mai fac la cantacuzino. 10+
http://bd.lilypie.com/qZ8Fp2.png
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/zozela/zozela.jpg)
zozela spune:
Scuze ca intervin....Nu stiu daca ati aflat:Duminica 11 Februarie,pe National Geographic Channel,ora 22.00-"In pantec:Sarcina multipla"
Sarcini usoare si bebei grasunei!!
Nunta noastra de vis
Viata fara dragoste..isi pierde sensul..
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Sabina/Sabina.jpg)
Sabina spune:
Buna seara gravidutele mele!!
Imi pare tare bine sa aud ca majoritatea va simtiti mult maibine! Mai e putin si trece perioada grea.
Roxana....n-am vrut sa zic pana acuma, dar inte;leg ce simti.Acum 2 ani a murit bunica mea exact inainte de nunta sorei mele.A fost f f greu.Ea nu era din Bucuresti, si n-o mai vazusem de 5 ani. Am reusit sa merg la Bacau ca sa o ajut pe mama(mama a venit special din Anglia sa o ingrijeasca...parintii mei au contract acolo)si am prins-o in seara dinainte sa moara.
a doua zi am stat aproape toata ziua la spital cu ea, si a fost GROZNIC.Ea m-a crescut....si era ca o mama pt mine.
acuma mi-am amintit clipele alea, si te inteleg atat de bine...
singura mangaiere e ca ne vegheaza de undeva, si se bucura pt noi.
Bebelusul tau simte ca esti trista, e adevarat, dar nu cred ca sufera in adevaratul sens al cuvantului.Poate ca va avea doar un suflet mai sensibil (cum e Sofia mea, in timpul sarcinii am avut tare multe necazuri sufletesti si plansete....si ea e perfect sanatoasa, dar are o acuitate exagerata aproape in a ma simti cand sunt necajita)
In rest, eu sunt binisor.Nu prea mai am greturi.Ma lupt cu doctoratul.va pup!
Sabina si
![](hippi.gif)
Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/irinabobe/irinabobe.jpg)
irinabobe spune:
neata. fetelor la analize mi-a iesit toxocara incert. aveti idee ce inseamna asta?8+
Pinacolada spune:
Roxana! ce faci?
nu te lasa, stiu ca e greu, dar tb sa incerci sa iesi din starea asta ...poate daca ti-ai lua vreo 2-3 zile de CO?
va pupic pe toate!
Pinacolada