Mamici de septembrie-octombrie 2007. (6)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marushka spune:

Roxana_G iti multumesc pt raspunsuri, nici eu nu mai suport parul asta deja creste si ma incurca.
Imi pare rau de tot ce ti se intampla. Eu am trecut acum 3 saptamani prin aceeasi situati, a murit socrul meu, a trebuit sa plecam la el, au fost niste zile groaznice prin care am trecut, si cu toate astea am si uitat ca trebuia sa-mi vina CM. Si uite asa, eram insarcinata si nici nu stiam. Cand ne-am intors in Bucuresti am facut testul HCG si am aflat ca sunt insarcinata Asa e viata asta, una se stinge, alta viata abia incepe
Tu acum trebuie sa ai grija de tau si de BB din Burtica

Sa ne dai vesti de la tine si sa ai multa sanatate, la fel ca si toate dutele de aici

7+

asteptam BeBe in septembrie
http://bd.lilypie.com/EzQqp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rucsi spune:

Roxana

Si eu am RH-ul negativ si cum nu era destul am si alta grupa decat sotul. Adica dubla incompatibilitate .Dar, spre norocul meu, sper, copii au luat RH-ul meu, adica negativ. Primul care grupa mea, adica AII si cel de-al doilea combinatie intre grupa mea si a sotului, adica ABIV. Din pacate nu am facut vaccin de imunizare. Sper ca nu vor fi probleme. Astept sa ma duc sa fac prima dozare de anticorpi. Daca stie cineva sa-mi raspunda si mie . In cazul in care apar anticorpi, ce este de facut sau mai exact este ceva de facut ?

Rucsi 7 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Roxana, sincere condoleante si Dumnezeu sa o odihneasca. Fii tare si incearca sa-ti stapanesti supararea, pentru ca acum ai alte prioritati. Eu am patit acelasi lucru cand eram insarcinata cu Miruna in luna a sasea. A murit bunicul meu si de suparare si atata agitatie era sa nasc prematur.

Mai scria cineva pe aici ca a luat nurofen si coldrex inainte de a afla ca e insarcinata. Problema nu e momentul fecundarii, ci momentul implantarii. Ovulul fecundat este autonom pana in momentul implantarii si nu are contact cu fluxul sanguin matern. Asa ca eu cred ca nu aveti a va face probleme prea mari.

Imi cer scuze ca scriu asa de rar si de laconic, dar sunt literalmente sugrumata de treaba la servici si pe deasupra si cobza de racita de trei zile.

Va doresc o zi buna si un sfarsit de saptamana odihnitor.

Ana 9+ si Mirunica (16.05.2003)
Miruna
BB din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anely spune:

Buna fetelor!
Sunt si eu o fericita viitoare mamica de octombrie. As vrea sa ma inscriu si eu in lista.
Cu multumiri,
Anely

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Buna fetelor,

Azi am terminat munca si pana marti sunt libera,deabia astept sa dorm si iar sa dorm,sa mi se faca rau de atata dormit,sa ma satur.
Legat de alimente:nu mancati peste crud,sushi,carne cruda sau nefiarta complet sau prajita,chiar si unele legume crude.Pentru ca pot avea bacteria Listeria care dauneaza sarcinii.Poate asta e legat si de oul crud.
Roxana condoleante!Te inteleg perfect!Multa putere sa treci peste,ceea ce am si eu nevoie.Saptamana viitoare se fac 40 de zile,si inca ma astept sa-mi raspunda la telefon.DAr trecem noi si peste astea.Ca bebelul are nevoie de noi!

Sabina Y.8+

japonia prin ochii unui amator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Roxana, sincere condoleante si fii tare pentru bebe.

Am trecut si eu in 10 saptamani, si parca am inceput sa ma simt mai bine, greturile sunt mai suportabile si am putut sa mananc mai bine.

Am alta problema acum, seara ma balonez. Cand plec seara de la servici ma umflu ca un balonas . Cred ca din cauza ca nu manac mancare gatita, ciorbe, supe. In schimb mananc multe fructe, salate si cornuri cu cascaval,branza de vaci si ce mai am eu pofte. se mai confrunta cineva cu aceasta situatie?

Mandarinutza 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Eu subscriu la perioada de balonare seara. Desi eu maninc la pranz supa de pui zilnic, imi iau la birou ptr ca aici avem amenajata o bucatarie cu toate dotarile, seara ma balonez ca naiba.
Aseara eram terminata dupa ce mancasem cateva linguri de mamaliguta+branza+1 ou fiert.
Am zacut efectiv. Daca aveam un ac ma desumflam singura.

Nana, 8+
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Missy spune:

Fetelor, voi luati acid folic? mi-a dat dr de fam sa iau 3 pe zi. nu-i cam multisor?
i-am zis la dr gine ca am greuti, si mi-a zis sa nu mananc mancare gatita si sa mananc totul rece din frigider, sa nu incalzesc nimic. eu copil ascultator, am urmat sfatul: lapte rece, compot rece, iaurt rece. tot greata imi e ba mai mult m-am trezit azi dimineata cu o durere in gat . . . asa ca ma intorc la painea mea prajita cu unt si o cana de lapte calduta. mai grav este ca mi-e pofta de slanina, in mod normal nu suport nici sa o vad. mi-am taiat ieri o bucatica subtirica si asa buna a fost... ciudat oricum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

rox sincere condoleantze si sa iti dea bunul Dumnezeu putere sa treci peste toate.

eu nu ma balonez fiindca nu pot manca nimic nimic...offffffff
daca mii pofta de ceva,trebe sa mananc tot atunci fiindca alta data nu mai reusesc.mi se face pe loc greatza de orice fel de mancare
am slabit deja vreo 3 kg.
gretzuri nu prea am asa,dar nu pot sa mananc,iar sanii sunt ca niste pietre si ma dorrrr...
ati mai patit asa?

toate burticile

danielle 6+

http://bd.lilypie.com/yaSIO.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

missy,cum sa mananci rece dragutza?nu te-a durut stomacul?mie,doctorul mia zis ca trebe sa mananc caldutz si fara grasimi,sa nu mananc oua ca ma pot infecta de nus ce boala,si mi-a dat sa iau numai cate o pastilutza de acid folic pe zi(400mcg)
ai grija cu manacrea rece...

danielle 6+

http://bd.lilypie.com/yaSIO.png

Mergi la inceput