Mamici de septembrie-octombrie 2007. (6)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laviniaN spune:

Diwana si eu pana la urma mi-am facut programare la dr.PUSCAS, am oscilat intre DR. CRUCIAT si PUSCAS...este o graviduta din cluj la iulie -aug ea merge la CRUCIAT si e foarte multumita...mie altcineva mi-a facut pogramare la DR. PUSCAS ,eu nu sunt in tara acum o sa vin pe 10 feb si stau pana la sf. lui martie.

Despre BUTNARIU nu sunt foarte incantata ,eu am fost anul trecut la el cand incercam sa raman insarcinata si ma bagat in toti sperietii ca as avea tumoare pe hipofiza aveam prolactina mai mare si ca el nu are ce sa mai imi faca,ma trimis sa-mi fac tomografie,am plans o saptamana pana am ajuns la endocrinolog si ma linistit ca totul este ok si ca nici nu se pune problema de asa ceva.
prolactina imi crescuse pe baza nervoasa ,din cauza stresului.

Nana multumesc mult...o sa incerc si cu cartofi cruzi pe frunte,dar cum fac pun rondelele pe frunte si stau asa ?
am tot pus comprese reci,dar nu a cedat deloc
Si pt greata ai baut cumva ceai de ghimbir? oare functioneaza ca eu sunt terminata,in loc sa mi se amelioreze greturile si varsaturile vad ca e invers.

LAVINIA10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami25_7 spune:

BUNA SEARA,SI TUTUROR BURTICILOR DE PE SITE.AM O INTREBARE.STIE CINEVA PROGRAMUL DE LA INST DE HEMATOLOGIE,PT CA TREBUIE SA FAC O ANALIZA PT ANTICORPI DE RH.MULTUMESC
6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodoran spune:

Eu cand aveam dureri de cap ma legam cu o esarfa pe cap, pe la tample si stangean rau esarfa...parca asa ai imi trecea. Nici eu nu recomand sa luati altceva, doar no-spa, eu doar atat am luat.
Sunt atat de fericita ca mi-am vazut ieri puiutul la eco si arata atat de clar.

9+
http://bd.lilypie.com/qZ8Fp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Lavinia, eu puneam intr-o carpa subtire de bumbacel feliile de cartofi si ma legam la spate, dupa care stat in pat s ama linistesc si de cele mai multe ori ma lua somnul, asa ma calmau.
Ptr gretzuri inca nu am descoperit nici eu nimic.
Am mancat niste bomboane speciale ptr garvidutze si pe mine ma racoreau f tare castravetii murati. Ai sa razi, dar asta ma linistea. Asa ca, la birou bombonele si acasa castraveti.
Acum m-a mai lasat greata insa senzatia de lesin si sfarseala tot o am si ce ma omoara cel mai tare, este gustul metalic in gura. E groaznic.

Nana, 8+
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodoran spune:

INSTITUTUL DE HEMATOLOGIE TRANSFUZIONALA PROF. DR. C. T. NICOLAU
Consult pentru diagnostic si indicatii tratament in boli de sange; tratament ambulator transfuzional (hemofilie, talasemie); analize: hematologie, biochimie, imunoserologie eritrocitara (gravide, bolnavi), teste de histocompatibilitate pentru transplant de organe si tesuturi; boli transmisibile prin sange (HIV, HCV, HBV etc.); productie reactivi de laborator (seruri, test RH, ABO, cefalina); cabinet transfuzii ambulatoriu pentru bolnavi cu talasemie majora si hemofilie
Contact: Str. Constantin Caracas nr. 2-8, sector 1 , Tel. 319.31.62; 212.81.26; Fax 319.17.79 (localizeaza pe harta)
Email: hemtransro@b.astral.ro
Orar: L-V: 7,30-14

9+
http://bd.lilypie.com/qZ8Fp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

fetele,ptr gretzuri,betzi dimineatza cate un ceai de ginger indulcit cu o linguritza de miere.eu asa beau in fiecare dimineatza cand ma trezesc,inainte sa apara gretzurile.e foarte bun.chiar am citit ca face miracole impotriva gretzurilor la gravidutze.
nu are nici un efect negativ asupra sarcinei si e foarte bun.putetzi incerca...

danielle 6+

http://bd.lilypie.com/yaSIO.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

mami25_7, nu vrei sa ne dai si datele tale sa te trecem in listutza de la inceputul paginii?
Ontz, data U.M. la tine e 28 nov 2006? Si asta notam in listutza...

Andreea 10+

Mergi la inceput

datele mele sunt:
UM-27.10.06
DPN-10.10.07
DATA NASTERII 25.06.1980
MULTUMESC

Mergi la inceput

PARDON AM GRESIT DPN 10/09/07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Ontz, esti pe listutza - Bine ai venit, sarcina usoara si La multi ani! pentru ieri. Esti aceeasi zi, aceeasi luna si acelasi an cu diwana.
mami25_7, incerc sa calculez, ca undeva e o greseala: Daca UM ar fi 27.10.06, atunci DPN ar fi undeva la inceputul lui august. Daca DPN e corecta 10.09.07 atunci cu siguranta e gresita UM. Te hotarasti si ne spui ca sa te putem adauga?
diwana, bine ai revenit, deci vazusem eu bine prin capitolul 2 sau 3 ca au fost ceva probleme. Ma bucur ca esti bine si bb creste sanatos.

Andreea 10+

Mergi la inceput