Mamici de septembrie-octombrie 2007. (6)
Raspunsuri - Pagina 23
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/danielle02/danielle02.jpg)
danielle02 spune:
la toate burticile
feteleor,nici eu nu prea am gretzuri,doar seara putin si atunci ma chinui sa vomit apoi ma simt mai bine.sanii ma dor grozav,mameleoanele sunt sensibile si cam atat.ma mai doare burtik cate o data si in spate dar imi trece repede.
aaaa... si mai dorm toate ziuluca
aici e asa de frumos... a nins putin si am iesit in parc cu catelusa mea,asa s-a mai jucat... offfff mii dor de casa!!!burticoasele
danielle 6+
http://bd.lilypie.com/yaSIO.png
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
riana spune:
Carmenita, num i-a zis dimensiunile ,mi-a spus doar ca sarcina e in evolutie, ca e in regula si apoi am discutat de restul, analizele facute, ce mai trebuie sa fac, ce sa mananc etc.
Simptome...nici eu nu am greturi decat seara si atunci cred ca-i mai mult de la utrogestan, dar mi-e somn, sunt mai tot timpul obosita, ma dor sanii si am crampele alea nesuferite .
Eu m-am gandit azi cu mintea mea de parinte responsabil ca nu fac nici un bine sa stau si sa tremur ca un iepure ca "aoleuuuu ce-o fi". Am facut tot ce trebuie ca analize, am grija de mine, am grija ce mananc, merg la dr...acum, cu D-zeu inainte ca mai mult de atat nu am ce face.
Trebuie sa gandesc pozitiv si promit ca din acest moment asa voi face.
Pentru ca nu-mi pot petrece luni de zile tremurand de frica drobului de sare.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/carpatina/carpatina.jpg)
carpatina spune:
quote:
Originally posted by laurici_27
Carpatina si Adhnana cat ma bucut ca ati venit....eram singura pt. luna octombrie si abia asteptam sa mai vina cineva.
Voi ce simptome aveti? Ca eu, in afara de durere de sani nu am nimic altceva....aaaa si nu mai pot sa mai dorm deloc noapteaDe la 3 dimineata la revedere somn.....
Voi ati fost deja la medic?
Eu am zis sa mai astept pana la 6 saptamani....
Va pup
![](pupic.gif)
Si eu tot asa... doar durere de sani.. si cam fara somn noaptea... ceea ce nu mi se intampla pana acum..
![](icon_smile.gif)
De mers la medic.. am mers, la cel de familie, care mi-a facut teste de sange. Maine ma duc la ginecolog... eu trebuie sa fiu un pic mai atenta, caci am aproape 39 de ani... dar sunt convinsa ca totul o sa fie bine.
te pup
diwana spune:
Fetelor dragi, in primul rand va multumesc pentru urarile facute . Stiu ca am disparut pentru o buna bucata de vreme, scuze ca n-am mai dat niciun semn de viata. Ma tot chinui sa citesc tot ce ati mai scris. Dar e foarte greu, ati fost foarte harnice
.
Eu, adica NOI, mai bine zis suntem bine. Avem 9 saptamani. In 1 februarie am fost la ecograf, mi-am vazut BB-le, i-am vazut si auzit inimioara si mi-a zis doctorul ca are 8 saptamani si 6 zile. Bineinteles ca ma mai ia cate un acces mititel de panica, ce sa fac? Mai ales ca eu nu am niciun simptom. Sanii nu ma mai dor de multa vreme, starea de rau a tinut doar 2 saptamani (si a fost lejer oricum), intepaturi prin burtica nu prea am. Asa ca, degeaba imi e bine, ca tot ma mai sperie din cand in cand gandul "daca s-a intamplat ceva?" Ma imbarbatez repede insa si abia astept 1 martie sa merg din nou la ecograf.
Imi pare tare rau de cele care sunt ingrijorate dintr-un motiv sau altul. Stiu foarte bine cum este. Insa aveti multa incredere ca va fi bine. Daca va amintiti mie mi-a zis la ecograf mai demult ca pare oprita sarcina in evolutie. Va imaginati ce saptamana de infern am avut pana mi-a zis ca e totul bine, si uite ca in final a fost totul bine. Deci iubitele mele, nu va pierdeti speranta si bucurati-va din plin de tot ce inseamna bucuria asta: un BB mic, mic care va fi mare
Va pup pe toate impreuna cu maslinutele voastre, si va tin si imi tin pumnii.
laviniaN spune:
Diwana tu la ce medic mergi la cluj?
Fetelor eu sunt varza mie rau ingrozitor,ieri am vomat toata ziua plus ca ma mai doare si capul de 2 zile.....bineinteles ca am slabit din nou.
oare imi trece durerea de cap cu no-spa ca nu mai stiu ce sa fac?
LAVINIA10+
irlandeza spune:
Lavinia, paracetamolul e pt. dureri de cap, desi la mine nu prea a avut efect, poati lua pana la 8 pastie/ zi , mi-a spus medicul. No-spa e pt. durerile de burta. Sarcina usoara in continuare. toate burticile de aici.
Noi 2 singurei
http://tt.lilypie.com/Nn410.png
diwana spune:
LAVINIA, eu initial am fost la Puscas Mariana, pe care o stiam de mult. E draguta, dar tot ea m-a bagat si in sperieti ca s-a oprit sarcina in evolutie. N-o acuz de nimic, poate chiar asa parea. Dar ultima oara am fost la Butnaru Alin, pt. ca prietena mea cu el a nascut si era foarte multumita de el. Ea mergea in paralel la 2 doctori, printre care si Butnaru, dar l-a ales pe cel din urma la final.
Sper ca ti-am fost de folos.9+
irlandeza spune:
quote:
Originally posted by Goe
Salutare tuturor!
revin cu intrebarea pusa si ieri, din pacate tot nu am reusit sa gasesc informatii care sa imi ofere toate clarificarile:
ce stiti despre hematomul decidual??
multumesc din suflet!
Goe, daca ti-ai activa PM-ul sau mi-ai trimite mail-ul tau , ti-as putea pune niste informatii. Nu pot sa le pun aici pt. ca se considera reclama mascata.
Noi 2 singurei
http://tt.lilypie.com/Nn410.png
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Happiness_4_us/Happiness_4_us.jpg)
Happiness_4_us spune:
Lavinia, din cate stiu eu, parca No Spa este si pentru migrene,parca era pe undeva mentionat in prospect.
Incearca ptr durere de cap cu cartofi cruzi pe frunte. Si eu m-am confruntat in sapt 5 cu astfel de migrene, erau groaznice, si asta a fost remediul pe care l-am gasit eu.
Sincer, eu nu as lua altfel de medicamente, mai ales acum in primul trimestru. Mai ai atat de putin pana scapi de el.
Pupici.
Nana,
![](gravida.gif)
In asteptarea lui
![](copilas.gif)
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
Ontz spune:
Buna fetelor si felicitari la toate pt...burtici! Sunt noua pe la voi..si va rog sa imi scuzati micile ezitari si greseli pe care le voi face pana descopar si eu cum merge treaba pe aci..Eu sunt o viitoare mamica de septembrie din Craiova..cu o sarcina..sa zic mai complicata..si as avea nevoie de multe, multe raspunsuri la intrebari pe care mi le pun..si sper sa reusesc sale gasesc alaturi de voi..
Va pup pe toate si va rog treceti-ma si pe mine pe listuta cu data posibila a nasterii - 04.09.2007 si data nasterii mele: 06.02.1979.9+