Bebei de Canada in burtici de mamici (3)
Raspunsuri - Pagina 7

pitilache spune:
Fetelor dati-mi si mie un nr de mobil sa va dau vesti luni dupa operatie.
Va pup,
Roxana, 37+

valen spune:
Elamia, eu merg la dr. Ziegler. Sa ne scrii si noua cum ti se pare sala de nasteri. Multa bafta!!Katrinel, ma bucur ca sunteti bine. Si eu sunt relativ bine, sarcina evolueaza ok, atat ca are Sarah grija sa ma faca sa uit ca sunt gravida. E tot racita de vreo 2, 3 saptamani, ba are muci, ba tuseste, ba e bine, ba de la capat. Acum vad ca are si febra asa ca mergem la spital. Uneori debordez de optimism, alteori imi vine sa-mi iau campii (ca acum).Pitilache, eu nu am mobil, dar daca nu se ofera altcineva, poti suna fara probleme la mine, pe fix, ca luni sunt toata ziua acasa. Ador sa primesc astfel de vesti, deci te astept cu drag. Nastere usoara sa ai!!

Laura25 spune:
Felicitari Monicutz! Sa va dea Dumnezeu sanatate si tie si printesei. Sa aveti impreuna o viata senina si plina de bucurii si fericire!
Laura de shtrumphi,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

pitilache spune:
Valen, multumesc de telefon. L-am notat, asa ca il poti sterge acum!!! Si eu de abia astept sa va dau vesti bune!!
Multa sanatate micutei Sarah!
Roxana, 37+

Vani spune:
Felicitari Monicutz!!!!Sa -Ti traiasca fetita si sa fie mancacioasa.
Pitilache,multa bafta si refacere grabnica!!!
Multumesc de incurajari.Incerc sa nasc natural cu epidurala.Sa vedem ce o iesi. Dr. a spus ca pana acum totul e o.k. ,copilul e cu capul in jos,sper sa ramana asa,iar de nascut pot naste oricand de saptamana viitoare.
Am insomnii,ma dor f. tare picioarele si nu ma pot odihni cum trebuie.Stiu ca trebuie sa fim cat mai odihnite ,ca avem nevoie de multa energie si putere in timpul travaliului,dar cine poate....
Ne pregatim sa facem camera lui bebe,inainte a fost office, si acum toate hartoagele ,cartile ... sunt peste tot.Sper sa terminam azi.....
Aveti grija de voi si de puiuti.
Vani 36W

andre_ea spune:
Felicitari Monicutz!
Sa fie sanatoasa printesa si sa va umple viata de bucurie!
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005

pitilache spune:
Vani hai ca nu mai ai mult nici tu! Multa bafta!
Eu nu am insomnii, chiar as putea sa spun ca bebe e tare cumintica noaptea, daca nu ar trebui sa ma scol de 4-5 ori sa merg la toaleta, ce bine ar mai fi. In schimb, am niste picioare, butuci, nu gluma, si de fapt sunt umflata peste tot. Numai daca stau cu pioarele ridicate pe ceva, isi mai revin. Altfel de abia gasesc cate ceva cu care sa ma incalt. In sfarsit, asta e, noroc ca nu mai e chiar asa de mult. Si cateodata simt asa o presiune ca zic ca acum ma trezesc cu bebe afara!
va pup,
Roxana, 37+

Pepsi spune:
Monicutz felicitari din suflet ptr PRINTESA!!!!!, bravo, multa sanatate acuma,si bebic mincacios!(m-am gindit la tine ieri)
fetelor, am fost atit de bolnava.....nici nu am cuvinte sa va descriu prin ce am trecut, sinuzita, febra 39.5, acuma sint pe antibiotice, sint bolnava de 1 saptamina, Dominic mi-a facut otita, a treia intr-un an, perforata, in plus mai sint si in perioada cind trebuia sa nasc....asa ca am fost la pamint!bebe nu misca, apoi mi-am dat seama ca era ametit de la febra mare!aveti mare grija ca circula virusi si bacterii tare uriti!
pitilache, uite nr meu de cel, si cel de la servici, eu raspund! celularul , servici, !bafta multa de tot!cu perna de alaptat, cel mai bine e sa suni inainte sa mergi, ca sa fii sigura ca o au!
carmecita, merci ptr lista, e f frumoasa!
elamia, si eu sint la evrei, la dr Ziegler, il stiu si pe Hum, am ezitat intre cei doi, e un medic f bun! spitalul nu e mai rau ca altele ca si aspect fizic, nasti intr-o camera individuala, e vechi spitalul, au o sectie f buna de neonatologie!eu, am fost in salon ca o prietena a nascut aici, de fapt 2, era curat, era ok, spitalul e vechi, pe Dominic l-am nascut in LaSalle, un spital mult mai nou!bafta multa, nastere usoara!
vani, multa bafta, curaj, nu e usor, si eu am nascut cu epidurala copil de 4 kg 145g, n-a fost usor, nu-mi mai doream copii, dar a doua zi eram deja pregatita sa-l fac pe al doilea, si acuma vreau trei!. nu e usor, dar cind iti tii minunea in brate, totul se schimba, universul.....
diana, iti tin pumnii si tie, bafta multa!nastere usoara!
sori, stai linistita ca si Dominic s-a tot intors pina a crescut prea mare si nu s-a mai putut intoarce! f buna ideea cu magazinele, uite eu chiar am aflat azi ca sint reduceri la magazinul Bebedepot, de pe St-Zootique cu Christophe Colomb.
ktrinel, ma bucur sa aud ca sinteti bine!eu nu stiu de magazinele ce spuneai, in afara de cel ce l-am spus sus!imi poti spune colt cu ce e?merci cu cadita, la inceput am avut una care-i tinea capul sus, fara grilajul acela, apoi am avut una simpla alba cu grilajul in ea, si apoi am luat una mare dar statea deja in fund!vezi ca la Ikea am vazut una f faina, a luat o prietena de-a mea si-i f multumita, adinca, mare, antiderapant, si pune grilajul in ea!si nici nu-i scumpa!
numa bine la toata lumea, aveti grija la virusi!
Flavia 21+
si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

pitilache spune:
Pepsi imi pare tare rau sa aud ca ai fost asa de bolnava. Sper ca esti mai bine acum si tu si Dominic. Aveti mare grija de voi! Multa sanatate!!! La mine raceala este pe duca, doar mai curge ceva nasul, in rest e ok.
Multumesc mult pentru urari si telefoane. Le-am notat!
Roxana, 37+

laurajr spune:
Monicutz, sa-ti traiasca bebelasha si sa va aduca bucurii !
Pitilache, bafta pe luni si nastere usoara si bb sanatos si mancacios !
Noi ne pregatim de botez, in o ora apare fotograful si apoi toata lumea, mers la biseica apoi la restaurant...am mari emotii cu frigul asta sa nu raceasca David dar sper sa-l pazeasca DD !