Bebei de Canada in burtici de mamici (3)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Krissy spune:

MONI, ma alatura si eu fetelor care ii ureaza bun venit pe lume fetitei voastre, sa va traiasca micuta! Sa stii ca m-am gandit azi la serviciu la tine, si m-am rugat ca totul sa mearga bine de data asta! Ma bucur din suflet pentru voi si o sa incerc sa va si sun zilele urmatoare. O sa aflu pana atunci mai multe de la Mariana!

Inca o data felicitarile mele si multa sanatate la toti trei! Sa fie bebelina mancacioasa si sa te refaci cu bine! Astept poze!

Cristina 34+, cu

Bebelusa
Babies are such a nice way to start people. ~Don Herrold

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romaria spune:

Felicitari Moni , sa va traiasca fetitza Odette.
Pupici, Romaria si Rihanna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Felicitari Monicutz, sa va traiasca printesa!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Moni, draga, felicitari din tot sufletul, sanatate si numai bine tie si papusei scumpe!!!!

Oana si Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Monicutz felicitari!!!! Sa va traiasca mica printesa, sa va bucurati de ea si sa fiti inconjurati numai de bine si de iubire!!! Mare e Dumnezeu! S-a "scuturat" tot forumul nostru de mamici de iul-aug.2005 de aceasta veste minunata. Multi pupici la amandoua, refacere rapida si crestere usoara bebelinei, fara colici si tie mult laptic, si fara dureri!!!!

Ioana si boier Andrei : 27 iunie 2005 - 1 anisor!!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Monicutz, felicitari, sa fiti sanatoase amandoua si sa va bucurati din plin una de cealalta.... Te-am urmarit in permanenta si ma bucur ca totul a iesit bine, m-am gandit mult la voi si ti-am tinut pumnii!! Multi pupici tie si galustii tale care sunt convinsa ca este o frumusete de fetitza!!!

Pupici multi de la mamicile de iulie-august 2005!!!!

Irina si Ioana Alexandra (13 aug 2005)

http://www.dropshots.com/irinabungau
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Felicitari, Monicutz, ma bucur din suflet pentru voi, sa aveti parte numai de sanatate, fericire, iar scumpa micutza sa va aduca multe, multe bucurii.

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi
O nastere atat de frumoasa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

Felicitari Monicutz

Poze
www.dropshots.com/deliameda" target="_blank"> filmulete

dede, Adi 5ani si Medeea 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

felicitari Monicutz, sa iti traiasca fata si sa fie sanatoasa !!

noi suntem bine, crestem frumos, suntem cuminti, fara colici . ne-a plecat si ajutorul (mama mea) si vad ca ne descurcam bine singuri. suntem mereu amandoi acasa ,asa ca nu am de ce sa ma plang.
am terminat cu alaptatul la 2 luni, nu mai aveam lapte , asa ca acum e exclusiv pe formula si bea cam 120-150-180ml la o masa, depinde.
noaptea doarme 7 ore si apoi inca 2.

valen , multumim de intrebare, sunt restanta cu telefonul , dar imi revin. tu cum esti? cum te simti?

eu am o problema cu caditzele astea...sunt prea mici . am luat 2 si tot nu am loc sa o spal ca lumea, adica sa imi incapa si mie mainile pe langa ea. o pun pe gratarelul ala si abia incape, plus ca incepe sa dea din picioare si se impinge de da cu capul de caditza.
voi cum rezolvati treaba asta?

nu stiu daca fetele din montreal cunoasteti magazinele de bb-i de pe St hubert si St Zotique, acolo am vazut multe lucuri, de toate felurile , multa marfa , nu ca la walmart si babies r us ...cateva chestii . a, sa nu uit, si rose et/ou bleu de pe st joseph (parca)...f bune magazinele.

multa sanatate celor care sunt pe ultima suta de metri!!! si curaj !!

Ktrinel si Ana Julia 24.11.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elamia spune:

FELICITARI MONICUTZ!SA-TI CREASCA FETITA SANATOASA,SA FIE MANCACIOASA,IAR TIE REFACERE GRABNICA!

VALEN:la care doctor mergi la Juif?Eu merg la dr.Hum si pot spune ca sunt multumita.In 13 febr o sa am un rendez-vous la spital pentru a vizita sala de nasteri si saloanele.Sper sa fiu multumita de ceea ce voi vedea.

Bafta multa celor care urmeaza sa nasca,iar celorlalte mamici sarcina usoara in continuare!

Mergi la inceput