Bebei de Canada in burtici de mamici (3)
Raspunsuri - Pagina 8

pitilache spune:
Laurajr multumesc pentru urari si voua petrecere frumoasa la botez! Sa va creasca mare David si sa fie sanatos!
Roxana, 37+

Pepsi spune:
pitilache, suna-ma cu incredere! tinem pumnii!
laura, sa aveti parte de un botez frumos!
Flavia 21+
si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

elamia spune:
PITILACHE: Bafta multa luni si refacere grabnica!Iti tinem si noi pumnii.
VALEN: Cu siguranta ca am sa va tin la curent.
PEPSI: Mersi mult de incurajari.
Sanatate multa voua si bebeilor vostri.

carmen94 spune:
pitilache
Iti tin pumnii!operatie usoara si refacere rapida!
Pepsi..............acum esti mai bine?
Vani............hai ca se apropie si la tine ziua cea mare!!!ai terminat proiectul,,camera bebe,,?la tine e bine daca a fost inainte office,dar la mine camera lui bebe e inca magazie.....cum gasesc ceva prin casa care nu-mi este folositor,cum il bag acolo......imi e si groaza sa ma gandesc cum o sa fie cand o sa ne apucam de amenajat camera.oricum,noi trebuie sa o si zugravim si am zis ca o lasam in primavara.bebe va sta cu noi in dormitor ptr.inceput...
laurajr.............sper ca a iesit un botez fain!!!!cum s-a comportat bebe?
Ktrinel..............eu nu am cumparat inca cadita,ptr.ca ce am vazut eu mi s-au parut mici si ma gandeam sa nu ma lovesc de aceeasi problema.mai cercetam magazinele......
va pupic pe toate!!!!
Carmen 30+cu

diana74 spune:
PITILACHE- e aproape miezul noptii si stiu ca maine iti vei tine puiul in brate.Iti doresc nastere usoara si sa te refaci cat mai repede. SUCCES !!!!!!!
PEPSI -multumesc pt urari si sper sa vina cat mai repede micutza mea pt ca nu mai am rabdare
Va pup fetelor si ma indrept spre pat ca e tarziu
Diana 37s

Donia spune:
Pitilache, mai ai putin si te intalnesti cu puiul tau. Iti doresc sa te refaci repede si sa te bucuri de bebe!
Monicutz, felicitari pentru printesa! Refacere rapida si sa vii cat mai curand pe aici sa ne povestesti despre fetita ta.
Laurajr a avut parte de un botez frumos pentru baietelul ei, Davidutu a fost cuminte si "big sister" foarte mandra si frumoasa. Ne-am simtit bine, am mancat bine, cu bautura am stat personal mai prost dar recuperez eu dupa ce termin de alaptat. O gura de vin rosu tot am luat si a fost tare bun, se pare ca l-a apreciat si Cristi care acum doarme tun.
Laura, sa va traiasca proaspatul crestin, Dumnezeu sa ii dea o viata frumoasa si sa il aiba in paza!
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Monicutz spune:
Dragele mele, va multumim din suflet pentru tot suportul si incurajarile voastre. Sunt convinsa ca totul a mers asa de bine datorita multelor ganduri minunate si rugaciunilor pe care le-am avut langa noi pe 2 februarie cand s-a nascut Odette.
Suntem inca in spital si speram sa iesim azi. Asteptam sa vedem ce-i cu operatia mea (se desface un pic intr-un colt) si cu icterul lui bebe.
Totul a mers foarte bine si ma bucur ca am ales-o pe Dr. Maxwell (Oana tu o stii). V-o recomand cu toata caldura!
O sa va povestesc amanunte cand ajungem acasa si o s punem si poze. Odette este minunata. Abia acum am inteles proverbul cu ce frumos isi vede cioara puiul.
Pitilache, ne gandim la tine azi! Bafta si sa vina cu bine!
Hai Diana si Vani - voi urmati la rand!
Va pup inca o data si revenim cu vesti!
Odette, , Victor (abia asteptam sa pun semnatura asta. Parca sunt intr-o poveste!) Bebe Matei e in gandurile si sufletele noastre mereu asa ca intr-un fel suntem 4 :) nu 3 (oricum Odette seamana cu el destul de mult...si cu Victor).

Denisam spune:
Monicutz- ne bucuram pt vesti- o sa incerc azi sa te sun, dc nu maine, ca sa ne spui ca totul e ok si cu tine si cu Odette.
Va pupam si sper sa iesitzi azi , sunt sigur ac anu ar eicter, nu prea fac copii nascutzi prin cezariana, iar operatzia va fi super, o sa vezi c ain mai putin de 6 luni nu se va cunaoste.
Pupicei si numai bine!
Denisa
Denisa 17+ si
'de
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Sori1980 spune:
Felicitari Monicutz, sa va traiasca fetita, iar tie recuperare rapida!
Bafta multa fetelor care urmeaza sa nasca!
Sori 29+ cu

Denisam spune:
Pitilache- tzinem pumnii azi si sa fie o nastere usoara cu bebe sanatos si refacere rapida mamei!
Pupicei!
La restul mamicilor-numai bine, ca iara sunt super prinsa si emma e mucioasa si maraita-sta acasa azi.
Denisa
Denisa 17+ si
'de
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!