Bebei de Canada in burtici de mamici (3)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns biscu spune:

Felicitari Monicutz!!!
Sa va traiasca bebelusha si refacere rapida!!!
Vorbim noi cand va mai linistiti.

Al meu bebitz s-a mai luminat la fatza. Cred ca e pe trecute icterul. Ieri am fost la mall, prima iesire cu bebitz.

O saptamana buna si toate bune,
biscu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurajr spune:

Monicutz, normal ca puiul tau e cel mai frumos ! Eu la maternitate ma uitam la ceilalti si ma gandeam cum de nu observa lumea ca al meu e cel mai frumos ??? Sanatate tie si lui bb!
Pitilache, mai ai putin sau a venit bb pe luume ?

Denisam, sanatate Emmei!
Donia, multumim pt cuvintele frumoase si-ti multumim tie si Ccrinei ca ati venit la botezul lui David !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

carmen, sint putin mai bine, am fost azi prima zi la munca, sint inca ametita si sinusurile sint inca tare inflamate, sint pe antibiotice, si astept sa treaca, ca ma doare toata fata!merci de intrebare!moralul ma trage putin in spate, ca trebuia sa nasc si eu pe 4 febr, dar........cum zic prietenele mele nu ma mai gindesc!

diana, te inteleg, imi aduc aminte cind eram gravi cu Dominic nu mai puteam , abia asteptam, eram tare pregatita de pe la 37s si a venit la 41s....

pitilache nu m-a sunat azi, poate nu a putut, si ma suna miine!abia astept vesti!

monicutz, n-ai idee cit de mult ma bucur ptr tine!sa va traiasca fetita, Odette, abia astept poze!stiu prin ce ai trecut, te inteleg, si meritati toata fericirea!pe Matei il veti purta ptr totdeauna in sufletele voastre si el e fericit acuma la fericirea voastra!sanatate multa!

denisam , sanatate Emei!

biscu, felicitari ptr prima iesire!

Flavia 21+ si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romaria spune:

Pitilache multa bafta
Fetelor cu puiutzi mici - ii scoateti afara pe vremea asta brrrr ca nu stiu mie frica sa nu raceasca.
Pupici, Romaria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

hei fetelor am vesti de la pitilache!!!va zic ce-mi scrie, astazi 5 februarie ora 17.41 s-a nascut la Montreal Isabella Sophia, 3090g, 50.5 cm, apgar 10, la 38s prin cezariana!FELICITARIIIIIIIIII!!!!!SINT ATIT DE EMOTIONATA SI FERICITA PTR VOI!!!

am si sunat-o sint bine si ea si micuta, te asteptam pe forum!

Flavia 22+ si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen94 spune:

pitilache..................felicitari!refacere rapida!
Isabella Sophia...........Bine ai sosit!
Pepsi.............multumim de vesti.ma bucur ca esti mai bine.insanatosire grabnica!
romaria.........eu nu as risca sa scot bebe la plimbare pe vremea asta.poate ca as iesi cu bebe cateva minute de balcon sa ia aer,dar la plimbare......n-as avea curaj.sa vedem ce zic si celelalte fete.biscu vad ca a iesit la plimbarica cu bebe.
Monicutz............te asteptam sa revii printre noi.
Donia..........lasa ca o gurita de vin,mai ales rosu eu zic ca nu strica!bine ca v-ati distrat.
laurajr.......felicitari ptr.botez!

noi azi am fost la controlul lunar.am ajuns la 77 kg.i-am ascultat inima lui bebe si dupa cum mi-a verificat burtica se pare ca bebe deja s-a intors,iar vineri am programare la eco 3D.sunt tare nerabdatoare sa-mi vad bebicul!!!!!

Carmen 30+cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana74 spune:

PITILACHE - felicitari pt micutza ta si iti doresc sa te refaci repede . URAAAA ai scapat !!!!!

Diana 37s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biscu spune:

Felicitari pitilache!!!
Refacere rapida si bebelina mancacioasa si fara colici!

Numa' ce m-am hotarat cu inima stransa sa-l vaccinez pe bb, chiar daca am citit in prospectul de vaccin DTP ca contine 1.5 mg aluminium phospate care e carcinogen si toxic, ca iar au aparut articole despre asta. UF.

"Avoiding vaccinations for your children tends to look like the better choice the more you know about the subject. Vaccines given to newborns contain an array of potentially toxic chemicals including formaldehyde, the mercury-containing preservative thimerosal, aluminum phosphate (toxic and carcinogenic), antibiotics, phenols (corrosive to skin and toxic), live viruses and various other components.

Before you decide to vaccinate your children, do them a favor and look into the many risks and side effects associated with common childhood vaccines. Doing so could literally mean the difference between life and death.

There are alternate and vastly safer methods of protecting yourself against disease that all begin with a truly healthy diet, as outlined in my eating plan; of course, drug manufacturers and the government they have purchased don't want you to believe that the foods you consume and the habits you adopt are the primary solution to establishing immunity to diseases and living longer.

They want you to believe that their pharmaceuticals, including vaccines, are essential to your existence, and your children's."

ciao si o zi buna,
biscu

Mergi la inceput

Felicitari Pitilache, sa va traiasca fetitza.
Romaria si Rihanna

Mergi la inceput

Offf Biscu m-ai speriat cu vaccinurile astea. Dar sunt obligatorii nu????Am inteles ca nu ne primesc la scoala daca nu le avem.
Romaria

Mergi la inceput