Bebei de Canada in burtici de mamici (3)
Raspunsuri - Pagina 10

biscu spune:
romaria in canada vaccinurile nu sunt obligatorii pentru ca e impotriva constitutiei.
intradevar ti le cer la scoala, dar poti sa semnezi o hartie pe raspunderea ta si sa nu-l vaccinezi.
chestia e ca macar tu poti sa amani pana dai copilu la daycare sau scoala pentru ca ai doar unul, dar eu mai am unul acasa.
asa e, e de speriat.
biscu.

Simonna spune:
Roxana, LA Multi Ani Isabellei! Asa, la 24 de ore cit implineste ea acum - acum!
Cu drag,
Simonna

elamia spune:
PITILACHE: Felicitari pentru fetita!Sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea,iar tie refacere grabnica!
Fetelor acum cand mai am si eu putin de abia astept sa-mi tin puiutul in brate,desi sunt putin ingrijorata.La ultimul control nenea doctor ne-a spus ca suntem prea mici si ca trebuie sa stau in pat.Eu totusi sper sa nu fie nici o problema........el a zis sa stau linistita,dar stiti voi cum e......tie frica sa nu se intample ceva.Oricum sper ca in timpul care ne-a mai ramas sa mai crestem.
Bafta celor care urmeaza sa nasca,iar la restul sarcina usoara in continuare.

blackpanterro spune:
Felicitari MONICUTZ!!!!! Multa sanatate atat voua cat si printesei, ma bucur nespus pt voi!
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

valen spune:
Pitilache, felicitari pt. d-ra!! Ma bucur ca sunteti bine amandoua si-ti doresc sa te refaci repede si sa ai o bebelusa cuminte si mancacioasa. Te asteptam si pe tine, ca si pe Monicutz, cu detalii.Elamia, o sa fie totul bine, ai sa vezi. Cand mai mergi la control? Iti face echo de fiecare data? Tine-ne la curent si fruntea sus.

Denisam spune:
Felicitari pitilache!!!SA va traiasaca pintzesa si sa fie sanatoasa!
Refacere rapida,mult laptic si bebelina mancacioasa!
Denisa
Denisa 17+ si
'de
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Denisam spune:
VESTI despre Monicutz- e bine si ea si Odette, se acomodeaza una cu alta bine si mami e un pic obosita, asa ca va revenii ea cand poate cu vesti.
Printzesa papa si e bine, chiar a dormit 6h noaptea, deci sunt pe drumul cel bun si va multumeste la toate pt ganduri.
Numai bine!
Denisa
Denisa 17+ si
'de
Emma Andreea

laurajr spune:
Doarme 6 ore pe noapte ?? Ce parinti norocosi, eu ma trezesc la fiecare 2 ore la alaptat .
Am vazut la tv un medicament contra colicilor, naturist, Bio-Gaia, probiotic...ati auzit de el ?
Ce medicament contra colicilor ne puyteti recomanda ca uneori David are crampe puternice...

Denisam spune:
Laura- eu am incercat si homeopate si ovol si grape water ai am obs. ca toate aveau in compozitie 70%fenicul si musetzel- cel putzin 70%-asa ca eu am baut ceai de fenicul la greu=2l pe zi (era bun pt lactatzie chair dc fii-mea era lenesa si ma mulgeam la greu) si i-am dat si ei si am vazut progrese, i-a placut is ei si nu era indulcit..De alteel nus tiu inca, iar 6h la odette, s-a intamplat, eu nu stiu copil mic sa doarma mai mutl de 5h pe noapte, cel putin pina pe la 6-8 sapt, si fii-mea dormea cate 5h de mica, dar pt ca ziua se satura, eu ii dadeam papa la max 3h si in majorit cazurilor stiam cat papa, calculul fiind greutatea copilul inmultzit cu 120-150ml, aflii total pe zi si poti divide la cate mese are si stii o medie pe masa.Asa zic eu ca de asta dormea si pt ca eu insarcinata cu ea fiind nu am avut noptzi albe sau treziri deloc din cauza ei, ca ma lovea sau mai stiu eu ce.
Denisa
Denisa 17+ si
'de
Emma Andreea