Bebei de Canada in burtici de mamici (3)
Raspunsuri - Pagina 11

laurajr spune:
DEnisam, fenicul e chimion? Care e denumirea in engleza, ca sa stiu ce caut la Bulk Barn.

Denisam spune:
Laura- nu chimion e chimen si fenicul- e feneuille- seminte lungi si verzulii, e pe linga chimion clar si anason, ii zice anais, sigur.Asa d ela Bulk sa le iei, ca is bune ca pretz, spre deosebire de magazine naturiste unde 20 oliculetze is vreo 9 cad.Bafta, am taiat-o la gradi.
Denisa
Denisa 18 w si
'de
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

lorelaim spune:
Roxana - felicitari pt bb! Sa creasca mare, frumoasa, sanatoasa si fericita!
lorelai
"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."

Donia spune:
Roxana, felicitari!!!
Refacere rapida si sa vii pe aici sa ne povestesti de minunea ta.
S-a mai discutat aici despre scutece pentru bebelusi. Pentru cine e interesat, eu am inceput de azi sa folosesc marca Parents Choice si ma declar foarte multumita.
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

elamia spune:
Valen mersi mult de incurajari! La control mai mergem sapt viitoare,pana atunci sper ca am mai crescut putin.M-a programat la echo,dar numai in 20 febr,mai repede cica nu era loc,acuma......sper sa rezistam pana atunci si sa fie bine.Tie iti face echo la fiecare control?Va mai tinem la curent.Sarcina usoara in continuare.

Simonna spune:
Laura,
Gripe Water ii zicea la licoarea anticolici ce i-o bagam pe git lui Radu ca bebeu, drept ca-n Ro, mi se rupea inima cind se incolacea si se punea pe urlat. Stiu ca era facuta in Egipt si ca zicea sa nu depasesti nu stiu cite lingurite pe zi, dar noi ii dadeam la greu, dublam doza cind urla cite trei ore! Da' era eficient, dupa fiecare lingurita tacea cam juma de ora. Si, vezi, am constatat eu ca facea colici cind mincam eu cartofi prajiti, care nu sint, in genere, pe lista alimentelor nerecomandate cind alaptezi, cum sint varza si fasolea...
Pusi,
Simonna

laurajr spune:
Simonna, mersi de raspuns . david are usoare colici ( fata de Ioana care n-a avut de loc ) si asa ca-i mai dau din cand in cand si eu Gripe Water daca are buritca tare si nu poate scoate gazele afara .
Donia, scutecele astia noi sunt ca Huggies ( elasticiela spate ) sau ca Pampers, banda rigida ? Cat costa si cate sunt in pachet ? De la Cosco? Mersi de foto !

Ktrinel spune:
fetele de montreal , unde pot sa ii fac si Juliei gauri in urechi pt cercei? ati facut ass ceva aici?
are aproape 3 luni si as vrea sa ii pun cercelusi . oare se incepe cu din aia provizorii pe aici, ceva gen plastic...parca asa am vazut la cineva.
multumesc
Ktrinel si Ana Julia 24.11.2006

Donia spune:
Laura, scutecele sunt cu banda elastica si la spate, si in fata, si pe parti. Nu mai stiu cat costa, le-am luat de la Walmart ca ramasesem fara nimic in casa, erau mai ieftine decat Huggies si mi-am zis sa incerc, ca nu prea are rost sa dau bani in plus doar pe branduri renumite daca si alea ieftine sunt OK. Sunt 52 in pachet, numarul 3 (7-13 kg).
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

valen spune:
Cu mult drag Elamia. Nu, nu-mi face echo de fiecare data (as fi vrut eu), de asta te-am si intrebat pe tine. Si eu am programare pe 14 feb. Ai mers in maternitate, ca sunt curioasa ce impresie ti-a lasat; sper sa ma urnesc si eu sa fac o vizita, ca de cand tot zic...Multa bafta si sa ne tii la curent cu evolutia micutei.