Bebei de Canada in burtici de mamici (3)
Raspunsuri - Pagina 12
Denisam spune:
Ktrinel- vezi ca sunt centre de cosmetica in mall-uri unde fac gauri speciale pt bebei si treb sa iei de acolo cerceii speciali, de care vrei tu-argint, aur,aur alb- eu i-amluat emmei aur alb ca asa imi place si am dat 52 cad si i-a facut gauri pe la 11 sapt, deci e ok, nu i s-a intamplat nimic,ii dai tu cu spirt si crema cateva zile, dupa baitza seara,mai dupa 6 sapt cat treb sa stea cu aia,e minim atata,ca au surub rotund si special cu care se incgeie, ii potzi da jos si ii pui tu ce ai, eu pe la 6 lunii-am schimbat si acum are altzii din ro ca au incuietori faine si nu au probleme- ca dea vrut mama sa aiba nepoata cerei cu diamnate si safire- si micutze prietele, nu itzi imagian ca are ceva super special.
Vezi poze la : www.dropshots.com/emmat
Denisa
Denisa
18 w si
'de
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
pitilache spune:
Fetelor, multumim tare mult pentru urari.
Azi dupa-amiaza am ajuns acasa. Bebe este bine, eu am probleme cu sanii care au crapat si cand incepe sa suga simt ca ma indoi de durere. Mi-am dat cu un unguent recomandat de la spital, Purelan 100, dar deocamdata nu prea se vede nici o imbunatatire. Simt ca mor de durere si sincer nu stiu ce sa fac, asta-i mai prost. De la spital mi-au zis sa-i dau sa suga numai dintr-un san la o masa ca sa-l las pe celalalt sa-si mai revina. Dar intre timp ala se cam intareste. In sfarsit, sper sa o scoatem la capat pana la urma.
V-am pupat si promit sa revin cat mai curand cu vesti bune si poze!
Roxana
Denisam spune:
Roxana-felicitari pt bb si mai exista pt sani , cred ca similar cu purelan, tot o crema in tub mov-parca ii zice lanolin, oricum dc mergi la orice farmacie il au pe raft unde sunt pt noi nascutzi-scutece, crema cu zinc pt funduletz, etc.Sfatul meu e sa incepi sa bei ceai de fenicul si anason ca tare bun e si pt. tine si pt bb ca il feresti de colici, sa stii ca fii-mea f. putzin a avut si nu prea rau.O sa te descucri, stai calma, fa ce itzi spuen instinctul si odihneste-te cand doarme bb.
Laura- multumim si lasa ca si tu ai o pereche super reusita , cand mai pui poze?Pupicei la toata lumea si weekend placut!
Denisa
Denisa
18 w si
'de
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
biscu spune:
pitilache asa am patit si eu. continua sa te dai cu crema, nu te spala cu sapun pe sani. daca faci rana urata, cere la doctor o crema cu antibiotic. eu asa am rezolvat-o prima data, ca am facut rana cu sange.
acum la al doilea nu a mai fost asa rau, dar tot dureros.
pot sa-ti spun ca dupa o luna se "tabacesc" si nu mai doare.
fii tare si rezista, ca merita. si pentru bebe si pentru tine.
pupici,
biscu
blackpanterro spune:
Denisam, esti gravidutza din nou??Numai ce am vazut....felicitari si sarcina usoara!!
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
pitilache spune:
Denisam si Biscu multumesc pentru incurajari si pentru sfaturi. Am gasit Lansonih (de la Lanolin) de care mi-au zis si mie de la spital ca este ceva mai eficient dar nu-l gasisem inca. Mi-a laut sotul aseara si este cat de cat mai suportabila, mai ales cea de inceput care simteam ca ma secera. Nu mai sunt nici urme de sange pe haine. Asa ca mergem inainte!
Bebelina este cumintica, doarme si 2-3 ore legate, ceea ce este mare lucru si pana acum ne-a ferit DD de colici.
Salutari si pupici la toata lumea,
Roxana
pitilache spune:
Dupa cum v-am promis, uitati cateva din primele poze cu Isabella!
http://new.photos.yahoo.com/irionescu/album/576460762389111991
Roxana
Vani spune:
Felicitari proaspetelor mamici si sa va bucurati de bebei!!!!!!!!
Eu sunt pe ultima suta de metri si am o frica...................... nici nu prea mai pot vorbi.
Dr. spune ca pot naste oricand.Asa ca...
Va doresc numai bine !
Vani 37w+1d
Ktrinel spune:
pitilache, aceeasi crema ti-as fi recomandat=o si eu, dar uite ca fetele au fost mai rapide ca mine...si lasa sanii cat mai mult la aer...sa se vindece . Vai, ce am mai tras si eu cu problema asta...ma urcam pe pereti de durere...dar lasa ca trece. bafta, mult laptic iti doresc!!! si o fetita cuminte , ca dulcica deja este!
Ktrinel si
Ana Julia 24.11.2006