Bebei de Canada in burtici de mamici (3)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

monicutz, superba micuta aveti, tare dragalasa!bravo voua prin cite ati trecut va meritati din plin bucuria!

sori, multa sanatate sa ai, daca nu ai febra nu e periculos ptr bebe!

cmm, sa-ti traiasca bebelusul, sanatos sa fie, pai daca alaptezi si totul e ok nu vad de ce nu ai putea sa alaptezi pina la 6 luni!eu nu am avut probleme, am alaptat exclusiv pina la 6 luni, apoi am diversificat dar tot laptele meu l=a baut pina la 1 an si 6 luni, si mie mi-a placut tare mult sa-l alaptez!

elamina, in ce zona din Montreal stai, ca e bine sa ai pediatru la tine in zona, sa nu faci km pina la el!iar cu sfaturile te ajut cu mare placere dar cam ce nelamuriri ai?

Flavia 25+ David si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Monicutz...Odette e superba, dar si mamica ei e tare frumoasa.
o primavara minunata va doresc tuturor

Nicoleta, mami de Vlad Cristian
Uite-atat de mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romaria spune:

Moni incerc sa rezist seara ca altfel ar trebui sa stau si noaptea si ziua cu ea in bratze.
Asa ca noaptea rezist ca mie somn :))))
Carmen pup fata
Pupici, Romaria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Monicutz, sa-ti traaisca Odette! E tare frumusica! Sa va bucurati de ea!

Numai bine,
Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

O primavara insorita si calduroasa pentru toate mamicile!!!

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurajr spune:

Va trimit un link de unde sa va alegeti martisoare frumoase ca voi, mamicilor cu bebei!
O primavara frumoasa si fericita !
http://www.traditii.ro/articol.php?nr_articol=34

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monicutz spune:

Fetelor, va multumim de aprecieri :)!

La multi ani de martisor!! Chiar daca nu a venit primavara oficial in CA, eu va trimit la toate un martisor virtual de 1 Martie (e o ninsoare aici in Toronto!!)

Elamia, bafta multa.

Cmm acum am vazut ca esti din Toronto. La ce spital ai nascut?

Va pupam cu drag,
si Odette

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelabv spune:

A VENIT PRIMAVARA ! Sper sa si incalzeasca ... Dragi burtici si mamici, va doresc numai bine. In fiecare zi burtica creste, bebe misca si e din ce in ce mai "puternic". E semn bun si sper asa sa fie pina in ziua cea mare. Sunt emotii amestecate: un pic de frica, mindrie, si mai ales curiozitate. E nemaipomenit ce se intimpla cu noi si sper sa fie bine. Acum am si o intrebare : daca cineva stie in Ontario cum e cu ajutorul pentru maternitate. Am citit ca se acorda ajutor max. 50 saptamini. Intrebarea mea e daca stau acasa cu 7 saptamini inainte de nastere, voi beneficia de restul de 43 dupa ce nasc ? Am tot citit dar nu stiu exact cum e. multumesc pentru raspuns- am citit de maternity benefits up to 15 wks si parental 35 wks. Citesc cum imi convine , adica cu totul 50 saptamini, din ziua cind stau acasa, dar oare asa sa fie ? Multumesc si bucurati-va de venirea primaverii

Angi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cmm spune:

Monicutz - eu am nascut la Markham Stouffville Hospital si am fost f multumita de serviciilor lor. Tu unde ai nascut?

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sori1980 spune:

Angelabv, uite policy despre maternity/parental benefits:

"The duration of the Maternity leave period granted to the natural mother can be up to 17 weeks, plus any time between the estimated and actual dates of birth, if the date of birth occurs later than estimated. It may commence at any time during the period from 11 weeks before the expected birth date, but must begin no later than the actual birth date except as provided below.

Either parent is entitled to a Parental leave of absence of up to 37 weeks in the 52 week period beginning on the day on which your child is born or comes into your care. This does not include Maternity leave, which may be taken only by the natural mother. The aggregate amount of leave from employment following the birth/adoption of a child that may be taken by 2 employees covered under the Canada Labour Code is 37 weeks.

Total duration of Maternity leave and Parental leave cannot exceed 52 weeks."

Mergi la inceput