Bebei de Canada in burtici de mamici (3)
Raspunsuri - Pagina 26
romaria spune:
Denisa felicitari pentru baietzel!!!Creste listutza de baietzei :))
Romaria si Rihanna
Sori1980 spune:
Donia si Romaria, am vazut pozele, sunt tare scumpi bebelusii vostri!!! Sa va traiasca.
Denisam, felicitari pt pereche, acum veti avea fetita si baiat. E super!
Lilidana, iti trimit acusi PM cu nr. meu de telefon. Sigur, am sa anunt pe forum si aici si la mamicile de martie-aprilie. Cezariana mea e programata pe 12 aprilie, la 38 de saptamani si 5 zile, dar toata lumea imi zice ca la prima sarcina nu prea ajungi la termen. Mi-au spus de la spital ca daca intru in labour inainte de data cezarienei, o sa ma opereze cine-i de garda, sa nu imi fac griji. Sper sa fie ok.
Mie mi-a fost foarte rau incepand de luni seara. Un fel de stomac flu, de am
toata noaptea luni pe marti si ieri in timpul zilei n-am putut tine nimic in stomac. Azi e mai bine, nu mai imi este greata, si am inceput sa mananc un pic. Mi-era si frica sa nu o afecteze pe bebita, dar vad ca ea e la fel de activa. Atat am citit ca deshidratarea poate provoca labour si mi-era cam frica. Sper sa ma refac pana maine, sa mai trec pe la servici. Lilidana, ma intrebai cum rezist, nu prea am alta varianta, nu am vrut sa pierd job-ul, pt ca e bun si stabil, dar cred ca mai stau o saptamana sau doua maxim si cer concediu medical pana la nastere.
Sori
cu Alexia in 32w4d
cmm spune:
Multumesc de primire!
Sunt asa de multe vesti bune ptr multe fete aici pe forum asa ca nu ma apuc sa insir aici lista cu toate numele fetelor doar sincer vreau sa le tranmit cele mai calde felicitari la fiecare in parte.
ptr cele care inca n-au nascut...pot sa va spun ca asa de repede o sa treaca nasterea si odata ce o sa va tineti puitzul in brate va mai amintit doar vag de dureri si de toate cele prin care ati trecut.
O sa inceapa alte griji :-)
Eu alaptez si sper sa o pot face pina in luna a 6 a caci imi este tare comod. Hailey doarme noaptea f bine, primul somn ii de 5 ore si asa a fost inca din primele saptamini ... eu imi intrebam doctorul daca-i ok s-au trebe sa o scol sa manince...asa cum zice cartea la 2-3 ore...si mi-au zis sa stau linistita ca n-are rost sa scol copilul. Noi cu adormitul stam mai greu. Acum suntem in proces sa-i introducem o rutina...dar uneori mergem la culcare la 8 si adormim pe la 10-11 :-) Voi cum va descurcati cu pusul la culcare?
va pup Claudia
OanaPan spune:
Buna Fetelor!
Intru si eu pe forum la discutii din cind in cind pentru ca nu am prea mult timp in pauze la servici iar acasa nici nu poate fi vorba dar sa stiti ca desi nu scriu va citesc mesajele, sint la curent cu noutatile si ma bucur pentru voi si bebeii vostri.
Monicutz
Am inteles ca ai postat poze cu Odette dar nu le-am gasit. Scrie-mi si mie pagina unde e mesajul cu pozele sa vad si eu fetita mica.
Sori 1980
Si eu am avut exact aceeasi stomach flu si am mai si dat-o si sotului si fiului meu. Iulian s-a chinuit 1 saptamina cu orez si a slabit dar acuma si-a revenit iar sotul a facut si temperatura dar i-a trecut in 2 zile. Am intrebat la spital si mi-au zis sa nu imi fac probleme ca nu afecteza bebeul care are acuma 19 saptamini. Asa ca, copilasul tau sigur nu va fi afectat cu nimic de acest flu.
Pentru toate fetele
Am gasit o adresa yahoo de unde puteti downloada carti despre cresterea bebeilor foarte interesant e si utile zic eu.
Adresa este: desprecarti@yahoo.com
Parola: 000000
Sa-mi scrieti ce parere aveti iar daca stiti si voi alte adrese de acest gen eu cred ca ar fi o idee foarte buna sa spuneti si celorlalte fete care cu siguranta sint interesate de informatii utile mamicilor si bebeilor.
lilidana spune:
Sori1980 ,
Ti-am trimis si eu PM.Multumesc de promptitudine,un
de la mine.
Si mie mi-a zis
ca imi face medicul de garda cezariana daca intru in travaliu mai repede.Eu sper sa nu fie nevoie,mai ales ca voi avea 37w4d in ziua programarii,deci nu e prea tarziu.
Simptomele tale le-a avut si fetita mea zilele trecute,am crezut ca a facut indigestie si i-am dat Smecta.Bine ca i-a trecut si ca nu m-am molipsit si eu.
OanaPan,multumim pentru adresa,am sa ma uit si eu.
Denisa,sa-ti traiasca baietelul(si fetita,desigur)
.
lilidana cu
David-Gabriel 35w4d
"Numai prin dragoste inima se transforma in imn"
Monicutz spune:
Salut fetelor,
Sper ca am reusit in sfarsti cu pozele cu Odette. Sa vedem daca merge.
Asta este linkul:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mo_vi_ge/album?.dir=/266bre2
Sper ca le puteti vedea.
CMM bine ai venit si sa0ti traiasca printesica.
Denisa, ma bucur mult pt baietel. E super. O sa ai pereche!
Va pup ca sunt pe fuga si revin mai dupaamiaza.
si Odette
Denisam spune:
Moni-super pozele, e super dulce Odette si inca odata sa fie sanatoasa si sa va bucuratzi de ea.
Mersi mult de urari-pupicei!
Multumesc tuturor mamicilir si va pupam!
Denisa
Denisa
20+ w si
'de
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
elamia spune:
Buna fetelor!
Ce mai faceti?Nu am mai scris de cateva zile.....eram ocupata cu venirea parintilor si cu pregatirile pentru bebe,dar se pare ca inca nu vrea sa vina..........ii place in burtica:)Am eliminat deja dopul si sper sa vina in curand ziua cea mare.
Fetelor din Montreal ati putea sa-mi recomandati un pediatru bun?Eu nu cunosc nici unul(fiind primul meu copil)si niste sfaturi nu mi-ar strica.Multumesc anticipat.
Va pupam si pe voi si pe bebeii vostri!
Elamia
39s
carmen94 spune:
Monicutz................Odette e o scumpa!!!!sa va traiasca!
Romaria........hehehe,deja ti-ai dat bebelina la rochita!!!!
elamia..............bafta multa si curaj!esti o norocoasa ca ai parintii langa tine acum.
OanaPan.......multumesc si eu de adresa.am sa-mi bag un ochi pe acolo.
Denisam...............te felicit si eu ptr.baietel!
Sori1980.............iti doresc multa sanatate!
cmm................la cate mai multe luni de alaptare!
va pup pe toate!
Carmen
32cu
Darius