Bebei de Canada in burtici de mamici (3)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns romaria spune:

Multumesc Donia , ne-ai botezat suntem Rihanna :)).
Mama ce mare e flacaul tau si sunteti doar cu 5 zile mai mare decat noi dar baietzeii sunt mai mari. Seamana asa de mult Cristi cu Roxana. Sa-ti traiasca copii sunt niste dulci.
Acum e 2 noaptea si manra nu vrea sa doarma ...crede ca ma pacaleste sa o i-au in bratze, rezist eroic :))).
Pupici,
Romaria si Rihanna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Donia- superbe pozele-pupicie la cavaler.
SI ACUM VESTE MAREEE
Rezultatul de la eco este un bebe PERFECT-si e BAIATTTT-asa cum ne doream si e important ca e sanatos!
Pupicei si o sapatamina buna si multuemsc din suflet tuturor!

Denisa
Denisa 20+ w si'de Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Denisa e super vestea! Sa va taraisca si asa fie sanatosi amandoi si sa va aduca numai bucurii si fericire!

Sa va traisca perechea!!!!!!! Bravo!

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Monicutz multumesc de raspuns. Eu ama vut dren intru-un colt pana prin ziua a 5-a si acolo inca nu s-a inchis de tot. In rest a fost ok inca de cand am plecat din spital. Si prima data mi s-a inchis destul de tarziu dar nu mai tineam minte cand exact. Oricum acum mi-a fost mult mai bine decat prima data cand de abia ma miscam dupa operatie. Acum am fost "functionala" mult mai repede!

Donia sa-ti traisca baiatul si tiza mea! Baiatul tau este deja un mare cavaler! Sa fie sanatosi amandoi si voi pe langa, sa-i cresteti mari!

Va pup pe toate si toti,
Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

denisa FELICITAAAAARRIIIII!!!!!!! sanatate multa!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Dragelor,
Multumesc mult de urari-sanatosi sa fim sa ne crestem comorile ca sta e cel mai important.MMie tot nu-mi vine sa cred ca e baby boy- ca m-a intrebat tehniciana ce cred ca am si am zis fata ca nu stiu cand s-a intamplat si ea zice, pastreaza numele de baietzi c ao sa ai nevoie ca e 100%b oy
Numai bine si pupici la totzi puiutzii si la mamicutze!

Denisa
Denisa 20+ w si'de Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurajr spune:

Denisam, felicitari, eram sigura ca va fi baiat, dar tineam secret ! La eco la care s-a vazut sexul lui David asistenta mi-a zis zambind : looks like a little penis here , hi, hi..
Romaria, ti-am vazut si eu printesa, si m-a frapat ce par frumos are, ce eleganta este ( deja!) si ce dragalasa e ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Accacia spune:

DENISA FELICITARI!!!!!!!!!!!!!!!
ROMARIA:e scumpa tare de tot papusa voastra! sa va traiasca!
DONIAfelicitari pentru foarte dragalasul vostru cavaler!

multa sanatate si bafta la toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

denisa, felicitari ptr baietel!sa va traiasca!

donia, o minunatie de baietel ce aveti voi, si big sister!

romaria, superba fetita!

Flavia 25+ David si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Multumesc dragelor pentru aprecieri si felicitari!

romaria, scuze pentru Briana... Totusi, se putea si mai rau Ceva, ceva tot am tinut minte...
Cristi e mai mare pentru ca si la nastere a fost mare, a avut 4300 g si inca isi pastreaza avantajul.

Denisa, felicitari pentru baietel! Sa va traiasca si sa fie sanatos!

pitilache, am uitat sa-ti raspund la intrebarea cu operatia. A mea s-a inchis extrem de repede, nu mai stiu exact cand ca nu am dat deloc importanta, arata foarte bine. Dar la tine sunt deja 3 saptamani, e putin cam mult. Te doare? Supureaza? E rosie zona aia? Eu as da un telefon la medic in locul tau, vorbeste macar cu receptionista si intreab-o daca nu ar trebui sa te vada medicul mai repede decat la controlul de 6 saptamani.

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput