Bebei de Canada in burtici de mamici (3)
Raspunsuri - Pagina 25
romaria spune:
Multumesc Donia
, ne-ai botezat suntem Rihanna :)).
Mama ce mare e flacaul tau si sunteti doar cu 5 zile mai mare decat noi dar baietzeii sunt mai mari. Seamana asa de mult Cristi cu Roxana. Sa-ti traiasca copii sunt niste dulci.
Acum e 2 noaptea si manra nu vrea sa doarma ...crede ca ma pacaleste sa o i-au in bratze, rezist eroic :))).
Pupici,
Romaria si Rihanna
Denisam spune:
Donia- superbe pozele-pupicie la cavaler.
SI ACUM VESTE MAREEE

Rezultatul de la eco este un bebe PERFECT-
si e BAIATTTT

-asa cum ne doream si e important ca e sanatos!
Pupicei si o sapatamina buna si multuemsc din suflet tuturor!
Denisa
Denisa
20+ w si
'de
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
pitilache spune:
Denisa e super vestea! Sa va taraisca si asa fie sanatosi amandoi si sa va aduca numai bucurii si fericire!
Sa va traisca perechea!!!!!!! Bravo! 

Roxana
pitilache spune:
Monicutz multumesc de raspuns. Eu ama vut dren intru-un colt pana prin ziua a 5-a si acolo inca nu s-a inchis de tot. In rest a fost ok inca de cand am plecat din spital. Si prima data mi s-a inchis destul de tarziu dar nu mai tineam minte cand exact. Oricum acum mi-a fost mult mai bine decat prima data cand de abia ma miscam dupa operatie. Acum am fost "functionala" mult mai repede!
Donia sa-ti traisca baiatul si tiza mea! Baiatul tau este deja un mare cavaler! Sa fie sanatosi amandoi si voi pe langa, sa-i cresteti mari!
Va pup pe toate si toti,
Roxana
Denisam spune:
Dragelor,
Multumesc mult de urari-sanatosi sa fim sa ne crestem comorile ca sta e cel mai important.MMie tot nu-mi vine sa cred ca e baby boy- ca m-a intrebat tehniciana ce cred ca am si am zis fata ca nu stiu cand s-a intamplat si ea zice, pastreaza numele de baietzi c ao sa ai nevoie ca e 100%b oy![]()
Numai bine si pupici la totzi puiutzii si la mamicutze!
Denisa
Denisa
20+ w si
'de
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
laurajr spune:
Denisam, felicitari, eram sigura ca va fi baiat, dar tineam secret
! La eco la care s-a vazut sexul lui David asistenta mi-a zis zambind : looks like a little penis here , hi, hi..
Romaria, ti-am vazut si eu printesa, si m-a frapat ce par frumos are, ce eleganta este ( deja!) si ce dragalasa e ...
Accacia spune:
DENISA FELICITARI!!!!!!!!!!!!!!!
ROMARIA:e scumpa tare de tot papusa voastra! sa va traiasca!
DONIAfelicitari pentru foarte dragalasul vostru cavaler!
multa sanatate si bafta la toata lumea!
Pepsi spune:
denisa, felicitari ptr baietel!sa va traiasca!
donia, o minunatie de baietel ce aveti voi, si big sister!
romaria, superba fetita!
Flavia
25+ David
si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
Donia spune:
Multumesc dragelor pentru aprecieri si felicitari!
romaria, scuze pentru Briana... Totusi, se putea si mai rau
Ceva, ceva tot am tinut minte...
Cristi e mai mare pentru ca si la nastere a fost mare, a avut 4300 g si inca isi pastreaza avantajul.
Denisa, felicitari pentru baietel! Sa va traiasca si sa fie sanatos!
pitilache, am uitat sa-ti raspund la intrebarea cu operatia. A mea s-a inchis extrem de repede, nu mai stiu exact cand ca nu am dat deloc importanta, arata foarte bine. Dar la tine sunt deja 3 saptamani, e putin cam mult. Te doare? Supureaza? E rosie zona aia? Eu as da un telefon la medic in locul tau, vorbeste macar cu receptionista si intreab-o daca nu ar trebui sa te vada medicul mai repede decat la controlul de 6 saptamani.
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)